Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τι σπουδαζεισ..???

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61772 από hans στις 27 Μαΐου 2010, 12:32μμ

hans

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
ρε παιδια απογοητευομαι λιγο μ φαινεστε πολυ πεσμενοι....
τι να πω ευχομαι να μπορεσετε να κανετε αυτο που θελετε πραγματικα
εγω σκεφτομαι να σπουδασω λογοτεχνια αλλα το πανεπιστημια ειναι για το πεοσ εδω στην ελλαδα οποτε αγγλια θα πρεπει να τρεχω....αλλιωσ νομικη αλλα οπωσ και να χει βιβλια θελω να γραφω εγω(εχω φαει χοντρο κολλημα σε αυτο το θεμα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61777 από Seorge στις 27 Μαΐου 2010, 1:01μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Hans δικιο εχεις ρε φίλε,αλλα ξερεις τι ειδικα στη χωρα μας γινεται αυτο που λεμε πρωτον λαθος επαγγελματικος προσανατολισμος και λαθος δώση Παιδειας...Προσωπικα ονειρο ζωης ειχα να γινω πιλοτος ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ αεροπορίας...το εχασα για ακριβως 19 μορια...τι σημαινε?οτι ειμαι ακατάλληλος να γίνω...για 19 ξαναλέω μορια..αν σε σκοτωνουν ετσι φίλε μου αντε και συνεχισε...και βρισκω φέτος ενα επιτυχοντα της χρονια μου στην Ικαρων που μου λεει οτι πηγε μονο για τη σιγουρια του επαγγέλματος..του ειπε κανεις αυτουνου οτι το να εχεις ενα πολεμικο αεροσκαφος ειναι πολυ διαφορετικο απο το να πουλας ντοματεσ στη λαικη?
Ασε που πλεον εμεις οι του Πανεπιστημιου τσαμπα και βερεσε βγαζουμε το ΑΕΙ..ουτε δουλεια ουτε τπτ..για τους τυπους πλεον...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61783 από nounou στις 27 Μαΐου 2010, 3:01μμ

nounou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2010
εγω βασικα το σκεφτομαι για παιδοψυχολογοσ αλλα δε ξερω εχω ακουσει πολλα.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61792 από Pelvic_Thrust στις 27 Μαΐου 2010, 5:59μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Ελληνικη εκπαιδευση = ανουσια θεωρια + παπαγαλια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61893 από nounou στις 29 Μαΐου 2010, 6:43μμ

nounou

Εικονίδιο
συμφωνω απολυτα peivic_thust!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61894 από Pelvic_Thrust στις 29 Μαΐου 2010, 8:00μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
Έγραψε:(nounou@29 Μαΐου 2010)
συμφωνω απολυτα peivic_thust!!!!!!!!!!

Αυτο καταλαβα τοσα χρονια.

Τι στο καλο τα θελουν τα νομικα θεματα στην ειδικοτητα "Τεχνικος Τεχνολογιας Ιντερνετ" ? Η τα θεματα που αφορουν Τεχνικους Δικτυων ? Ειναι εντελως διαφορετικες ειδικοτητες. Νταξ.. αντε να βαλεις 1-2 ερωτησεις οι οποιες να εχουν καποια σχεση μεταξυ των 2 ειδικοτητων.. Αλλα οταν σε βαζουν να μαθεις τους τυπους καλωδιων , τα ειδη των δικτυων, χαρακτηριστικα των μεσων μεταδοσης και το πως γινεται η μελετη για την εγκατασταση ενος δικτυου ειναι γελειο.

Ειναι σαν να σπουδαζω καρδιολογος και να μου βαζουν υλη για τους οδοντιατρους, για το πως κανουν π.χ. απονευρωση με ολες τις λεπτομερειες. Και οταν λεω ας βαζουν κανα δυο ερωτησεις που αφορουν τις 2 ειδικοτητες εννοω οτι σ'αυτην την περιπτωση και οι δυο θα πρεπει να γνωριζουν οτι π.χ. τα βρομικα δοντια επηρεαζουν αμεσα την καρδια. Απλα πραματα.

Εγω ως Τεχνικος Ιντερνετ ΔΕΝ ειμαι σε θεση να στησω Δικτυο, και αρα δεν μου χρειαζονται αυτες οι γνωσεις. Ουτε θελω να τις μαθω. Τελος.

Την αλλη Κυριακη δινω το θεωρητικο μερος της Πιστοποιησης. Αν δεν το παρω... στα @@ μου. Παιζει να φυγω ξανα Γερμανια αλλα αυτην τη φορα για δουλεια σε κανα ελληνικο εστιατοριο - γυραδικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61924 από nounou στις 30 Μαΐου 2010, 4:58μμ

nounou

Εικονίδιο
καλη επιτυχια!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61929 από Pelvic_Thrust στις 30 Μαΐου 2010, 5:28μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
Έγραψε:(nounou@30 Μαΐου 2010)
καλη επιτυχια!!!

Ευχαριστω :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login