Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που ξηλώσανε με λύσσα όλες τις Τούρκικες τουαλέτες με την τρύπα και βάλανε τη λεκάνη και το μπιντέ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Eimai se apognwsi..

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47226 από sk8er.b.i.i.l στις 28 Φεβρουαρίου 2008, 10:20μμ

sk8er.b.i.i.l

Εικονίδιο
μέλος από: 21/2/2008
swsta paidia..telika exete dikio..ontws den a3izei...opws les crystall einai san na einai meros tou programmatos tou..ontws melaxrinoulla aston na brei kamia alli k esy proxwrise sti zwi sou me atoma pou a3izoun!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47590 από Melaxrinoulla στις 15 Μαρτίου 2008, 3:11μμ

Melaxrinoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/2/2008
Ηδη τον εχω παρατησει και βρηκαν καποιο που ξερω οτι με αγαπαει και οτι θα με περιμενει για καιρο ακομα...Εκεινος ασ ζησει την ζωη του οπως θελει//

Αλλα ειναι κατι που δεν καταλαμβενω...Οταν με ειδε στην πλατεια μαζι με το αγορι μου εκανε λες και ημουν δικη του..!!Οταν με βρηκε μονη μου με ρωτησε τι εχω βρει στο αγορι μου
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47595 από Melaxrinoulla στις 15 Μαρτίου 2008, 7:41μμ

Melaxrinoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/2/2008
Σημερα ημουν μαζι του και με μια φιλη μου στο ξενοδοχειο για καφε..και οταν εκεινη εφυγε για να παει να βρει τον δικο της εκεινος με φιλησε...Απιστευτο ε?/??
Δεν ξερω τι να κανω..Δεν ειμαι καλα..καθολου..Θελω να χωρισω..Κουραστικα να κοροιδευω το αγορι μου..εκεινος μ λεει συνεχεια σαγαπω..
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login