Τρύπα στην ρώγα
Μήνυμα #134452 από Thalia92 στις 24 Ιουλίου 2015, 4:08μμ
μέλος από: 24/7/2015 μηνύματα: 1 0 |
Γειά σας!είμαι 17 χρόνων και εδώ και ένα μισή χρόνο σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω τρύπα στην ρώγα. Μου αρέσει πάρα πολύ αισθητικά αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. Όποιος ξέρει από τέτοια ας μου απαντήσει. 1)πονάει αρκετά?(εγώ έχω πολύ λεπτές ας το πούμε και μικρές ρωγες αυτό βοηθάει στην ελάττωση του πόνου 2) οι άνδρες το βρίσκεται ωραίο η αντιαισθητικο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #134454 από nonreligius στις 24 Ιουλίου 2015, 6:08μμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Σίγουρα θα πονάει, και μάλλον και αρκετά. Δεν έχει καμία αξία, πίστεψέ με. Επίσης, δεν είναι καλή ιδέα να το ρισκάρεις να επιμολυνθεί η περιοχή. Ως άντρας, για τα δικά μου γούστα είναι κακόγουστο και στις ρώγες αλλά και στην κλειτορίδα που βάζουν πολλές. Γενικώς όμως δεν μου αρέσουν τα piercing, παρά μόνο στο αυτί (μην νομίζει ότι είμαι συντηρητικός, είχα ανοίξει και εγώ τρύπα :) . Αυτό στο λέω για να πάρεις και άλλες γνώμες. Πάντως, ακόμη και να είναι ωραίο αισθητικά, δεν αξίζει τόση φασαρία, διότι δεν θα κερδίσεις κάτι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #134718 από marijuana στις 14 Αυγούστου 2015, 6:48μμ
μέλος από: 14/8/2015 μηνύματα: 2 0 |
Δεν το χω κάνει και γιαυτο δεν ξέρω ;) εγώ σαν αγόρι είτε βάλεις είτε δεν βάλεις δεν με ενθουσιάζει να ξέρεις α αν μπορείς μπορείς να μ πεις τι σας αρέσει (ερεθίζει) σε εσάς τα κορίτσια ντύσιμο κ τι σας αρέσει να έχει κάθε άνδρας ευχαριστω :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |