Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ένας Χριστόδουλος να μαζεύει υπογραφές για τις ταυτότητες ώστε να γράφουν με το στανιό το Χριστιανός Ορθόδοξος, να ξεχωρίσουν οι μούλοι από τους ντόπιους—η πεμπτουσία της διάκρισης
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αρχιτεκτονική και προοπτικές

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132309 από elenh244 στις 06 Φεβρουαρίου 2015, 6:27μμ

elenh244

Εικονίδιο
μέλος από: 17/1/2014
Καλησπέρα!
Του χρόνου θα πάω λύκειο και με απασχολεί ιδιαίτερα ένα θέμα.Η σχολή που πάντα με εντυπωσίαζε είναι η αρχιτεκτονική.Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο τρελένομαι και θεωρώ πως είναι κρίμα να παρατήσω το όνειρο μου.Απο την άλλη όλοι μου λένε πως δεν έχει καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση και είναι άχρηστες σπουδές καθώς και μου προτείνουν σχολές όπως Μηχανολόγοι,Ηλεκτρολόγοι κτλ.Αυτό σημαίνει βέβαια και άριστος βαθμός στη φυσική που δε μου αρέσει καθόλου...Εκτός απο αρχιτεκτονική σκέφτομαι και πολιτικούς μηχανικούς.Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ αν απαντούσε.Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκέφτομαι αλλά πρέπει να αποφασίσω αν είναι για να κάνω φροντιστήριο στο σχέδιο απ'του χρόνου και είμαι πολύ προβληματισμένη.Όλες οι απαντήσεις είναι αποδεκτές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #132345 από nikos7 στις 10 Φεβρουαρίου 2015, 1:53πμ

nikos7

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2015

Αποδεκτή απάντηση

γεια σ ελενη και γεια σε ολους. Γραφω πρωτη φορα στο φορουμ οποτε καλως σας βρηκα.αυτο που σου προτεινω να κανεισ ειναι αρχικα να βρεις καποιον που να εχει περασει στην αρχιτεκτονικη και να τον ρωτησεις οτι θελεις ,δυσκολακι, οποτε παμε στην επομενη επιλογη σου που ειναι να πας στα site της σχολης και να δεις τι μαθηματα εχει ( αν σε ελκυουν).η αληθεια ειναι πως οπου και να πας η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι δυσκολη οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λες.
Αρκει να ακολουθησεις αυτο που σ αρεσει (μην ακουσ απο δω και απο κει).βεβαια εισαι ακομη πολυ μικρη και εχεις περιορισμενο τροπο σκεψης το κατανοω .αυτο σημαινει οτι τωρα μπορει να μην σαρεσει η φυσικη αυριο μπορει το αντιθετο και ουτοκαθεξης ..οποτε μην αποκλειεις τιποτα.αυτο που θα σ κανει καλο ειναι να καταλαβαινεις πραγματικα περι τινος προκειται η καθε σχολη και συγκεκριμενα η αρχιτεκτονικη ή οι πολ.μηχ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132355 από elenh244 στις 10 Φεβρουαρίου 2015, 4:44μμ

elenh244

Εικονίδιο
nikos7 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Εσύ προτείνεις δηλαδή να αρχίσω σχέδιο και να δω στην πορεία ή να το αφήσω λόγω των πολλών ωρών που απαιτούνται και να πάω κατεθείαν για πολιτικός μηχανικός;Και ποιό απο τα δύο θεωρείς πως έχει περισσότερη αποκατάσταση,έστω και λίγη;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132360 από nikos7 στις 10 Φεβρουαρίου 2015, 7:06μμ

nikos7

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2015
θεωρω οτι απο 1η λυκειου ειναι υπερβολη ναρχισεισ σχεδιο με την εννοια οτι οσους φιλους γνωριζω αρχισαν ολοι 3η η 2α λυκειου και τα πηγαν μια χαρα.με προβληματιζει λιγο το γεγονοσ οτι λες πως η αρχιτεκτονικη σε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ παντα ..αλλα πρεπει να διαχωρισεισ το τι σε εντυπωσιαζει και το τι σ αρεσει-αγαπας πραγματικα(αυτο θα γινει μεσα απο προσωπικη αναζητηση ).επισησ βλεπω ρωτας επιμονα για επαγγελματικη αποκατασταση κατι το οποιο με θλιβει καθως θα εισαι δυστηχισμενη αν κανεις κατι που δεν σαρεσει μονο για τα λεφτα. ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι σχολεσ εχουν αποκτασταση αν αγαπας αυτο που κανεις (αυτο σημαινει οτι θα το κηνυγας και περισσοτερο).δεν σου ζητω να κατανοησεις αυτα που σ λεω καθως ειναι λιγο αδυνατο σαυτην την ηλικια (οχι οτι εχει κατι απλως επιρεαζεται ευκολα απο το περιβαλλον και εχει μειωμενη κριτικη ικανοτητα λογω απειριασ,δεν ευθυνεσαι γιαυτο).με τον καιρο ισως βλεπεισ τα πραματα αλλιως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132399 από elenh244 στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 3:54μμ

elenh244

Εικονίδιο
nikos7 και πάλι ευχαριστώ!Λέγοντας εντυπωσίαζε εννοώ οτι μου αρέσει πολυ(λάθος επιλογή ρήματος).Επίσης,συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες περί επαγγελματικής αποκατάστασης και πίστεψε με βάζω προτεραιότητα το τι μου αρέσει.Απλώς ρωτάω για να πάρω μια γνώμη απο κάποιον μεγαλύτερο ώστε να έχω μια ιδέα σχετικά με το τι παίζει στον εργασιακό χωρο.Κατανοώ πλήρως αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login