Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι έχουν φωτογραφική μνήμη αλλά μερικοί δεν έχουν φιλμ.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

νυχια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131092 από adiaforos13 στις 10 Νοεμβρίου 2014, 11:21μμ

adiaforos13

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2014
παιδια εχω ενα προβλημα.. βασικα δυο με τα νυχια μου

1. τα τρωω(τα φτηνω μετα) με αποτελεσμα να ειναι μικρα, αντιαισθητικα και πολλες φορες να εχω τραβματισμους... θελω να μου πειτε ενα τροπ να το σταματησω

2. πανω στο νυχι σχηματιζεται μια σαν πετσα ειναι σκληρη που ομως καλυπτει μεχρι ενα μερος του νυχιου αρχιζοντας απο το δερμα... θελω να μου πειτε καταρχην τι ειναι και κατα δευτερον πως φευγει

ειναι σημαντικο για εμενα γιατι ντρεπομαι για αυτα και μου χαλανε την εικονα
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #131097 από GiannakosBAcK στις 11 Νοεμβρίου 2014, 12:18μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014

Αποδεκτή απάντηση

Πρέπει να το γράψει ο εγκέφαλος σου αυτό το πράγμα ξέρω είναι δύσκολο γιατί και εγώ το έκανα(το σταμάτησα και τωρά το ξανά άρχισα) εμένα με βοηθάει όταν μασάω τσίχλα και κοιτάω να έχω τα χέρια μου απασχολημένα και φυσικά μπορείς να τα κόβεις όποτε βλέπεις ότι μεγαλώνουν για να μην μπορείς να τα φας(κόψεις).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133726 από giorgos 12345 στις 20 Μαΐου 2015, 6:29μμ

giorgos 12345

μέλος από: 14/5/2015
ένας τρόπος υπάρχει φορά σιδερακια και θα το σταματήσεις το άλλο λεπτό πιστέψετε με αν και κοστίζει πιάνει κ φτιάχνεις και τα δόντια σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133734 από lenaki19 στις 20 Μαΐου 2015, 11:41μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
δεν ειναι λυση τα σιδερακια ειδικα αν δεν εχει προβλημα το παιδι με τα δοντια του. μου φαινεται χαζος ο λογος να φορεσει σιδερακια μονο και μονο για τα νυχια... μη τρελαθουμε κιολας. adiaforos 13 πηγαινε στο φαρμακειο και ρωτα αν υπαρχει καποιο προιον που να βαλεις πανω το οποιο να σε αποθει απο το να φας τα νυχια σου. εχω ακουστα οτι υπαρχει αλλα δε θυμαμαι τι ειναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login