Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάνω δύο εβδομάδες δίαιτα και το μόνο που έχασα είναι δύο εβδομάδες.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

αγοραπωλησια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128007 από kapsouris στις 09 Ιουνίου 2014, 10:06μμ

kapsouris

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
γεια σας μελη του φτου θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

πουλαω κατι ηλεκτρονικα παιχνιδια και θα ηθελα να ηξερα πως μπορω να τα στειλω στον αγοραστη!

με ταχυδρομειο παντα ελτα ετσι?

βασικα πως θα το κανω θα παω στο ταχυδρομειο τα παιχνιδια, τι θα τους πω, μετα θα μου δωσουν κουτι να τα πακεταρω?? τα γραμματοσημα? και την διευθυνση του αγοραστη θα δωσω? δεν ξερω τιποτα παιδια ξερει κανεις πως γινεται η διαδικασια για να τα στειλω με το ταχυδρομειο??
υπαρχουν χρεωσεις? και ειμαι 17 μισο υπαρχει θεμα η πρεπει να ειμαι 18?
Παρακαλω να απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα ειναι επιγον
Ευχαριστω!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #128024 από pi8hkos97 στις 10 Ιουνίου 2014, 1:33μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Πριν ένα μήνα πούλησα κάτι προιόντα μέσω ενός site (to aggeliopolis), είχα συνενοηθεί με τον αγοραστή για το πως θα τα παραλάβει και πως θα μου στείλει τα λεφτά (έμενε δωδεκάννησα και εγώ Κρήτη). Η διαδικασία έχει ως εξής. Πήγα στο ταχυδρομείο (είμαι και εγώ 17 αλλά δεν ζητήθηκε ταυτότητα, άρα μπορείς λογικά να πας ανεξαρτήτως ηλικίας), είχα το δέμα πακεταρισμένο σε κουτί, το οποίο είχα τυλίξει με χαρτί δέματος και πάνω είχα γράψει τα στοιχεία μου (διεύθυνση, κινητό και ταχυδρομικό κώδικα νομίζω, και εννοείται ονοματεπώνυμο), και στο κάτω μέρος του κουτιού τα στοιχεία του αγοραστή (όνομα, επώνυμο, γεωγραφικό διαμέρισμα, ταχ. κώδικα, κινητό και διεύθυνση). Είπα στον υπάλληλο ότι θέλω να σταλεί με αντικαταβολή, και ότι η τιμή ήταν 40 ευρώ (Στην περίπτωσή μου). Επειδή το δέμα είχε και χρέωση νομίζω 3,5 ευρώ (πάει ανάλογα με το βάρος), έβαλα 43,5 ευρώ την τιμή ώστε να χρεώσω και τα έξοδα στον παραλήπτη (εννοείται είχα συννενοηθεί για αυτήν την κίνηση). Όταν το παραλάβει από το ταχυδρομείο είτε του το στείλουν στη διεύθυνσή του (η δεύτερη περίπτωση στοιχίζει κάτι παραπάνω νομίζω) πληρώνει ταυτόχρονα τον ταχυδρόμο για να παραλάβει το δέμα (του δίνει τα λεφτά που έχεις καθορίσει εσύ στην τιμή της αντικαταβολής). Χέρι χέρι. Μετά από 5-6 μέρες θα σου φέρει τα λεφτά ο ταχυδρόμος στη διεύθυνσή σου. Εκεί πρέπει να έχεις κρατήσει μία απόδειξη που θα παραλάβεις από το ταχυδρομείο ώστε να τη δείξεις στον ταχυδρόμο. Αυτά. Τώρα μπορεί να είναι κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που περιγράφω, άρα ρώτησε και στο ταχυδρομείο για τη διαδικασία.
Αν σε κάλυψα κάνε αποδεκτή (μου πήρε και τόση ώρα να γράψω το κείμενο :D)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128026 από kapsouris στις 10 Ιουνίου 2014, 3:50μμ

kapsouris

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
Αμε ευχαριστω πολυ δικε μου :))
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login