Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είμαι τόσο ηθικό στοιχείο που ακόμα και όταν αυτοϊκανοποιούμαι διαβάζω το 'Προς την Νίκην'! ©NoCTuRNe, irc.ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

διαβασμα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116149 από Webmaster στις 13 Ιανουαρίου 2013, 6:48μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Δεν ξέρω

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116200 από ani.90able στις 14 Ιανουαρίου 2013, 5:08μμ

ani.90able

μέλος από: 16/8/2012
Το παιδι απ'οτι καταλαβαινω ρωταει για μαθηματα του σχολειου και οχι για καποια εφημεριδα. για αποστηθηση δηλαδη και οχι για κατανοηση. ο καλυτερος τροπος ειναι να το λες φωναχτα και οχι απο μεσα σου. και οταν πιστευεις οτι τοχεις μαθει κλεινεις το βιβλιο και το ξαναλες 3-4 φορες. αν το πες σωστα χωρις κανενα λαθος το εμαθες.! ακομα πιο βοηθητικο,το ξερω και απο site που τοχω διαβασει αλλα και απο καθηγητες που μου το εχουν τονισει,ειναι (ειδικα για ορισμους,που εχουν σχετικα μικρη εκταση) να το γραφεις την ωρα που το λες φωναχτα. σιγουρα θα θυμασαι τι εγραψες! οσο για την βιολογια...νταξει..αποστηθηση. αρκετο διαβασμα και παλευεται,δεν ειναι κατι ευκολο παντως
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116205 από Webmaster στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:11μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Αφού τα ξέρεις όλα εσύ και αφού σου τα έχουν τονίσει καθηγητές, τότε να τρέξουμε να κρυφτούμε εμείς.

Ποιος διεστραμμένος εγκέφαλος διδάσκει ότι η αποστήθιση είναι διαφορετική της κατανόησης; Το μόνο μέσο που δε χρειάζεται να κατανοεί αυτά που αποστηθίζει είναι το κασετοφωνάκι/recorder. Ο άνθρωπος αν δεν κατανοήσει κάτι ούτε το μαθαίνει ούτε το αποστηθίζει. Εξαιρούνται ξερόλες σαν την αποπάνω.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116294 από ani.90able στις 17 Ιανουαρίου 2013, 2:46μμ

ani.90able

μέλος από: 16/8/2012
ενοειτε οτι πρεπει να το κατανοεις. απλα λε οτι το προβλημα του δεν ειναι αυτο. το θεμα του ειναι πως να αποστηθιζει. δεν ειπε οτι δεν μπορω να το κατανοησω αμα δεν το λεω δυνατα που του λες οτι υπαρχει και προβλημα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login