Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Τη φυσική θεμέλιωσε ο Μέγας Αρχιμήδης, για έπιπλα γεννήθηκε μόνο ο ΝΤΙΒΑΝΙΔΗΣ.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

ερωτηση σχετικα με επιδοτησεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102228 από stallitsa στις 03 Ιουνίου 2012, 1:58πμ

stallitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2012
γεια χαρα! ξερω οτι μπορει να ειναι λιγο ασχετο αυτο που θελω να ρωτησω αλλα πραγματικα εχω απελπιστει και ειπα γιατι οχι? λοιπον, ο αδερφος μου εχει κανει μια αιτηση μεσω οαεδ για μια επιδοτηση για παραδοσιακο καφενειο(εως 20000 ευρω)..το θεμα ειναι οτι 3 μηνες τωρα περιμενουμε να βγει η αποφαση για τον αν εχει εγκριθει και ακομα.. κατι μας ειπαν και για παγωμα της αποφασης μεχρι οκτωμβριο.. τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη δεν μπορω να καταλαβω..μηπως ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια σχετικα με το θεμα? και παλι συγνωμη εαν το θεμα μου ειναι λιγο ασχετο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102250 από Rodius στις 03 Ιουνίου 2012, 10:40πμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Στην Ελλάδα ζούμε ρε συ. Full στη γραφειοκρατία και τη ανευθυνότητα, αν πάρεις σε κανέναν αιώνα τα λεφτά θα σαι τυχερή!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102275 από stallitsa στις 03 Ιουνίου 2012, 9:27μμ

stallitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2012
ναι το ξερω απλα επειδη αυτα τα προγραμματα ειναι Ευρωπαικα και δν εχουν να κανουν με το οτι δν υπαρχουν λεφτα στην ελλαδα ηλπιζα... τι να πω..παντως αν καποιος εχει καποια πληροφορια για το θεμα ας μου απαντησει παρακαλω πολυ γιατι βρισκομαι σε δυσκολη κατασταση (οπως οι περισσοτεροι βεβαια)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login