Πως πρεπει να νιωθεις...
Σελ. 1
Μήνυμα #46909 από ksanthoulla στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 2:05πμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Το δικο μου ερωτημα ειναι...Πως νιωθεις Οταν αυτος/η που αγαπας με ολο σου το ειναι,σε μισα..? Η απλως να αδιαφορει για σενα και να ξερεις οτι δεν νιωθει τιποτα απολυτως.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46910 από lelipi στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 10:52πμ
μέλος από: 16/2/2008 μηνύματα: 133 0 |
Δεν νιώθεις, απλώς υπάρχεις |
προφίλάλλα... |
6
Μήνυμα #46917 από anastasia!! LP στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 2:37μμ
μέλος από: 30/1/2008 μηνύματα: 108 0 |
Αποδεκτή απάντησηΣυμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο....Σε καταλαβαίνω ksanthoulla και μάλιστα απόλυτα...Όταν όμως αγαπάς κάποιον ενώ ξέρεις πως δεν νιώθει το ίδιο συστυχώς δεν έχεις και πολλές επιλογές.Πρέπει ή να τον βγάλεις απ'την ζωή σου-πράγμα αδύνατο-ή να ζεις απλά με την σκέψη του...και τις αναμνήσεις!Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές γλυκιά μου,αν υπήρχναν θα τις εφάρμοζα κι εγώ!Πριν 2μέρες έχασα κάθε ελπίδα μαζί του,μα δεν μπορώ να κάνω κάτι!Τόσο καιρό ζούσα με την ελπίδα...Τώρα που αυτή χάθηκε απλώς τον αγαπώ όπως πριν,ακόμα κι αν ζω μακριά του...Απλά αγαπάς αδιάκοπα,έστω κι αν ξέρεις πως δεν έχει αποτέλεσμα όλο αυτό... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46920 από s.b.i.i.l στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 3:40μμ
μέλος από: 10/1/2008 μηνύματα: 104 0 |
δεν το έχω νιώσει ποτε αλλα μάλλον...λύπη-θυμο.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46922 από lelipi στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 4:23μμ
Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με την anastasia. Αλλά τι βγαίνει μαυτό? Υπάρχουν κιαλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια. Δεν μπορείς να χάνεις τα νιάτα σου για κάτι που είναι ήδη χαμένο. Αλλά πού βρίσκεις την δύναμη να προχωρήσεις? Ξέρει κάποιος ή καλύτερα κάποια που αγάπησε πολύ και πληγώθηκε? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46925 από mariacat στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 4:51μμ
μέλος από: 27/11/2007 μηνύματα: 109 0 |
μπορώ να απαντήσω lelipi.Υπάρχουν δυο εκδοχές: 1)οι περισσότεροι από μας δεν φεύγουν όχι γιατί αγαπάνε,αλλα γιατί κολλάνε.Παθιάζονται με κάτι σε σημείο να μην παραδέχονται ότι μπορούν να κοιτάξουν παραπέρα.Η λύση είναι απλή.Κανεις μια σοβαρή κουβεντούλα με τον εαυτό σου και λες ότι θα βγείς έξω,θα βρείς φίλες και φίλους,θα διασκεδάσεις και θα προσπαθήσεις να κανεις πράγματα που δεν θα σου αφήνουν χρόνο για να σκεφτείς το θέμα αυτό.Ναι,γίνεται.Απλά θέλει θέληση και ωριμότητα. 2)Αν όντως αγαπάς τα πράγματα είναι δύσκολα.Εκεί χρειάζεται χρόνος.Και προς θεού!Όχι νέα σχέση με την ελπίδα να ξεφύγεις.Αν "εγαπας",αυτό είναι αδύνατον και ο άλλος δε σου φταίει σε κάτι για να πληρώνει τις δικες σου πληγές.Χρόνο και σκέψη.Ίσως και λίγο εγωισμό,θυμο η πείσμα.Να πεις ότι έχεις κάποια αξια την οποια απ τι στιγμή που δεν την εκτιμάει κάποιος που του δόσες αγάπη(αγαθό σπάνιο στις μέρες μας!),τότε δεν χρειάζεται να χαραμίσεις περισσότερο χρόνο σε κάτι ανούσιο.Ο ερωτας είναι σχετικός.Σε τρελαίνει,ok.Αλλα όπως έρχεται,μπορεί k να φύγει ιδιαιτερα αν αντιμετωπίσεις αχαριστία απέναντι σε τόσα συναισθήματα.Προσπάθεια και δύναμη.Όχι απλές λέξεις.Ουσιαστική προσπάθεια. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46926 από lelipi στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 5:05μμ
Αυτό το λέω κιεγώ.....ωραία να το λέμε....αλλά πως το κάνουμε? Αν μπορούσε να γίνει απλά κι εύκολα θα είμασταν όλοι μες στην καλή χαρά. Ααααααααχχχχχχχχχχχ μας έφαγαν οι έρωτες!!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46929 από gogo22 στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 5:59μμ
μέλος από: 16/2/2008 μηνύματα: 3 0 |
όταν κάποιος σε πληγώνει σε πληγώνει, απλά φεύγεις!! η αγάπη είναι συνώνυμο της ευτυχίας και όχι της μιζέριας!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46938 από lelipi στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 7:07μμ
Τι ωραία που τα λέτε βρε παιδιά!!!!!!! Να'στε καλα!!!!! Σας θαυμάζω!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46941 από death στις 16 Φεβρουαρίου 2008, 7:42μμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
υπαρχει κ μια αλλη εκδοχη... να εχεις κολλησει με καποιον που να σ'αγαπαει ο ιδιος κ εσυ απλα να εχεις φαει κολλημα γιατι ηταν ο πρωτος σου. ομως να μην υπαρχει κανενα ενδεχομενο να μπορειτε να ειστε μαζι.. τοτε τι γινεται??? ασε κ το αλλο. να λεει οτι σ'αγαπαει αλλα να μη θελει σχεση οχι γιατι δεν γινεται να ειστε μαζι αλλα γιατι ο ιδιος δεν θελει... γιατι???? σας παρακαλω ας μου εξηγησει καποιος τον λογο.. |
προφίλάλλα... |