Στην ιδια παρεα με τον πρωην
Μήνυμα #135869 από Viktoriak στις 16 Δεκεμβρίου 2015, 4:31πμ
μέλος από: 16/12/2015 μηνύματα: 4 0 |
Γεια σας, Ειμαι 19 χρόνων και σπουδαζω. Αποφασισα να μοιραστω την ιστορια μου μαζι σας γιτι κατι παρομιο θα ζησατε! Για 3 χρονια ήμουν σε μια σχέση αρκετα εντονη και περιπλοκη! Ζουσαμε μαζι παρα το νεαρο της ηλικιας μας και πηγαίναμε για αρραβώνες! Δυστιχως με το παιδι ήμασταν 9 χρονια παρεα! Μεγαλωσα μαζι τους και κανενας μας δεν ηταν και ειναι πρόθυμος να τους χασει! Λατρευουμε υπερβολικα πολυ ο ενας τον αλλο γιατι οτι ζήσαμε το ζησαμε μαζι και παντα σαν παρεα! Ο λογος που χωρισαμε ειναι γιατι καποτε μου ζητησε να μην παω να σπουδασω για να μείνουμε μαΖι αλλα εγω τα εκανα ολα κρυφα του ζητησα να χωρισουμε και εφυγα! Προσπαθησε πολυ να τα ξαναβρουμε αλλα εγω ειχα γνωρισει μια καινουργια ζωη στην οποια πλεων δεν χωραγε! Οταν ενοητε του Ζητησα εγω να τα ξαναβρουμε αρνηθηκε! Προσφατα χασαμε τον πατερα του που σήμαινε παρα πολλα για εμενα αφου ουσιαστικα με αυτον μεγάλωσα! Ο ιδιος την πεφτει σε οτι διποτε θυλικο μπροστα στα ματια μου! Ζηλευω πολυ αλλα δεν μπορω ουτε να πω κατι αλλα ουτε και να κανω! Αυτος προχώρησε αλλα εγω μενω εκει! Προσπάθησα με ενα παιδι να πρωχωρισω αλλα τιποτα παντα γυρνουσα πισω σε αυτον! Θελω να σταματησω να ποναω και να μην με νοιαζει πλεων το τι κανει με αλλες(και ειμαι σιγουρη εχει αρκετες! -.-) τι να κανω; Ζητω συγνωμη για τα ελληνικα μου ειναι χαλια αλλα ζω αγγλια αρκετα χρονια Ευχαριστω για τον χρονο σας! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #135870 από nonreligius στις 16 Δεκεμβρίου 2015, 10:04πμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Αποδεκτή απάντηση
Για να σου ζητήσει κάτι τέτοιο πάει να πει ότι θέλει την "αμόρφωτη" να του κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να του γεννάει παιδιά και γενικά να την κάνει ότι θέλει! Φαίνομαι υπερβολικός όμως η νοοτροπία του παραπέμπει εκεί και δυστυχώς τέτοιοι τύποι, που είναι πολλοί, μας πισογυρίζουν δεκαετίες. Προφανώς άμα ήθελες τόσο πολύ να σπουδάσεις και δεν το σεβάστηκε πάει να πει ότι ενδιαφέρεται για τον εαυτό του περισσότερο, οπότε προφανώς δεν σου αξίζει. Το καταλαβαίνω ότι είναι πολλά χρόνια που ζήσατε μαζί, όμως καιρός να προχωρήσεις. Δεν σε σέβεται, δεν σε θέλει, πάρε το χρόνο σου και μετά προχώρα παρακάτω! Υ.γ. Μακριά από αρραβώνες και γάμους σε αυτήν την ηλικία. Αν υπάρχει έρωτας δεν χρειάζεται να μπουν χαρτιά στη μέση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135871 από Viktoriak στις 16 Δεκεμβρίου 2015, 3:28μμ
μέλος από: 16/12/2015 μηνύματα: 4 0 |
Ευχαριστω παρα πολυ και εχεις δικαιο σε ολα! Απλα εμενα το θεμα μου ειναι η παρεα! Με αγαπησε πολυ αλλα και λιγο με λαθος τροπο αν και εγω τον αγαπησα αλλα δεν το εδιχνα τοσο...:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135872 από nonreligius στις 16 Δεκεμβρίου 2015, 3:53μμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Αυτό με την παρέα λύνεται.. Το θέμα έιναι να ξεκολήσεις από αυτόν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135873 από Dieftharmenos στις 16 Δεκεμβρίου 2015, 3:59μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Θα ακουστει βαρυ αλλα καλυτερα να την αφησεις αυτη την παρεα η να μην πηγαινεις οταν ειναι και αυτος εκει.Ειναι ο μονος τροπος...Κοψε καθε επαφη μαζι του και σε λιγο θα αρχισεις να τον ξεπερνας.Απλα πρεπει να το παρεις αποφαση οτι ποτε δεν θα ειστε οπως πριν και πως μπορεις να βρεις κατι πολυ καλυτερο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |