Πως να της το πω;
Σελ. 1
Μήνυμα #130945 από padoshaf στις 31 Οκτωβρίου 2014, 9:04μμ
μέλος από: 31/10/2014 μηνύματα: 12 0 |
Καλησπερα στην κοινοτητα του ftou.gr Ειμαι καινουργιος εδω, και θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα που με απασχολει. με λενε Παντελη ειμαι 15 χρονων παω 1η Λυκειου(ειμαι καινουργιος στο σχολειο) και μου αρεσει μια κοπελα που ειμαστε στην ιδια ταξη και στο ιδιο τμημα. Ειναι για μενα μια ειδικη περιπτωση καθως δεν ειχα ποτε ξανα μου σχεση. Με την κοπελα αν και δεν καθομαστε στο ιδιο θρανιο, ενας καθηγητης μας αλλαξε την διαταξη στην ταξη και βρεθηκαν τα θρανια μας να ειναι διπλα-διπλα με αποτελεσμα να ειμαστε ο ενας διπλα στον αλλον.Εχουμε αρχισει και εχουμε μια πρωτη επαφη(μιλαμε για θεματα σχολειου), κανουμε παρεα οποτε εχουμε κενο(πολυ σπανια στα διαλειμματα μιας και ειναι με την παρεα της),επισης παμε μαζι και στο ιδιο φροντιστηριο. Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να της πω οτι μου αρεσει.Δεν εχω καθολου εμπιστοσινη στον εαυτο μου σε αυτο το θεμα,ειμαι πολυ διστακτικος και φοβαμαι την απορριψη.Θα ηθελα επιγοντος την βοηθεια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130949 από padoshaf στις 01 Νοεμβρίου 2014, 11:41πμ
Θελω ΒΟΗΘΕΙΑ επιγωντος σας παρακαλω!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #130953 από adiaforos13 στις 01 Νοεμβρίου 2014, 5:00μμ
μέλος από: 15/10/2014 μηνύματα: 44 0 |
Αποδεκτή απάντησηγεια σου φιλε.. δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα... καταρχην προσπαθησε να τη γνωρησεις καλυτερα... ζητα της το fb και καλα αν ειναι καλη μαθητρια για να τη ρωτας πραγματα για το σχολειο... αν δεν το εχει και τοσο το αθλημα πες της απλα για να γνωριστητε μιας και δεν ξερεις πολλα παιδια απο το σχολειο.... θα αρχισετε να μιλατε περι ανεμων και υδατων και οταν νιωσεις ετοιμος θα της ζητησεις να βρεθειτε οι δυο σας και της λες οτι σου αρεσει, οτι τη σκεφτεσαι και τα σχετικα και αν θελει να ειστε μαζι.... και απορριψη να φας δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος αλλα αν θελει θα κανεις τη πρωτη σου σχεση... ελπιζω να βοηθησα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130955 από padoshaf στις 01 Νοεμβρίου 2014, 5:46μμ
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.Με την κοπελα οπως ειπα μιλαμε αρκετα(οχι οπως μιλαει με τις κολητες της αλλα μιλαμε),το φβ της το εχω αλλα δεν εχουμε αρχισει καμια συνομιλια απο εκει,και επισης μιλαω(φιλικα) με πανω απο τα μισα παιδια της ταξης οποτε το τελευταιο απορριπτεται κατευθειαν. Λες επισης να αρχισουμε να μιλαμε περι ανεμων και υδατων. Μπορεις να το κανεις λιγο πιο συγκεκριμενο; Ενα ακομα θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα νοιωσω ετοιμος. Αν εχεις καμοια αλλη ιδεα θα το εκτιμουσα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130956 από adiaforos13 στις 01 Νοεμβρίου 2014, 6:01μμ
αφου την εχεις στο fb τοτε εισαι αρχοντας... θα μιλατε για θεματα ασχετα πχ τον καιρο, τα μαθητατα κτλ... αργοτερα θα αρχισετε να μιλατε για πραγματα πιο σχετικα οπως τα hobby της τα δικα σου και αλλα σχετικα για αυτην και εσενα... ετοιμος θα εισαι οταν σταματησεις να φοβασαι την απορριψη... αλλα καλυτερα ας περασουν κανα δυο βδομαδες να γνωριστητε καλυτερα και μετα κανεις την κινηση σου... επισης οταν ερθει εκεινη η ωρα μην της πεις τα κλασικα "θελεις να τα φιαξουμε" ή "σ'αγαπω" θα νομιζει οτι μιλαει με εκτακι και θα ξενερωσει γιατι να ξερεις οι γυναικες μας θελουν ωριμους... σου ξαναλεω δεν εχεις να χασεις τιποτα και να θυμασαι YOLO |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130957 από padoshaf στις 01 Νοεμβρίου 2014, 6:29μμ
Και τι να της πω οταν ερθει εκεινη η ΑΓΙΑ ωρα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130962 από adiaforos13 στις 01 Νοεμβρίου 2014, 9:22μμ
της λες πως αισθανεσαι... οτι σου ερθει στο κεφαλι εκτος απο αυτα που εγραψα παραπανω πχ μου αρεσεις, σε σκεφτομαι συνεχεια κτλ.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130963 από padoshaf στις 01 Νοεμβρίου 2014, 10:00μμ
Μα αυτο ειναι το προβλημα μου οτι σεν μπορω να εκφρασω τα αισθηματα μου σε μια κοπελα για αυτην |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130964 από padoshaf στις 01 Νοεμβρίου 2014, 10:41μμ
Σκευτηκα κατι για το θεμα και θελω γνωμες...Την Δευτερα θα παμε κανονικα σχολειο αλλα δεν θα κανουμε μαθημα.Σκεφτηκα λοιπον να της πω να παμε για κανα καφε αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη φορα να παμε μαζι και με αλλους. Τι λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130965 από adiaforos13 στις 01 Νοεμβρίου 2014, 10:57μμ
η κοπελα ξερει ελληνικα ετσι;; απλα της λες οτι σου αρεσει... απλο ειναι.. και αυτο με τον καφε μια χαρα ακουγεται |
προφίλάλλα...˵quote˶ |