Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκτός του σκύλου, το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Νομιζω οτι την θελω πισω.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125862 από Dieftharmenos στις 12 Μαρτίου 2014, 1:58μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Εχει κανα 5μερο που χωρισαμε επειδη της ειπα οτι δεν την ηθελα οσο στην αρχη.Αληθεια ηταν η τουλαχιστον ετσι νομιζα.

Αρχικα να πω πως βρισκομαι ισως στην πιο δυσκολη φαση της ζωης μου για διαφορους λογους και αυτη το ξερει.Τελος παντων,το θεμα μου ειναι οτι νομιζω πως την χρειαζομαι οσο τιποτα τωρα που τα εχω κανει ολα σκατα.Την βλεπω να γελαει και εγω να ειμαι χαλια και δεν ξερω...νιωθω οτι την θελω να με υποστηριξει και να με συμπονεσει.Ηταν με μεγαλη διαφορα η καλυτερη σχεση που ειχα.Παντα εδειχνε κατανοηση,με υποστηριζε και γενικοτερα δυστυχως πιο πολυ επαιρνα πραγματα απο αυτην παρα εδινα(συναισθηματικα μιλοντας).

Το ερωτημα μου ειναι οτι μηπως νιωθω ετσι επειδη περναω δυσκολα και οχι επειδη πραγματικα την θελω??

Τελος να πω οτι οντως νιωθω πραγματα γι αυτην γιατι τυχαινει να την ξερω χρονια...με λιγα λογια την νοιαζομαι απιστευτα.

Ευχαριστω και οποιος μπορει να μ απαντησει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125865 από pi8hkos97 στις 12 Μαρτίου 2014, 5:19μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Καταρχάς ζήτησέ της συγνώμη και πες της ότι έκανες λάθος (Πες π.χ. ότι σε πίεζαν οι πανελλήνιες και καλά και δεν ήθελες να αποσυγκεντρώνεσαι), αλλά τελικά τη χρειάζεσαι και ότι νιώθεις πράγματα γιαυτήν. Πρέπει να πειστεί ότι δεν σου ήταν εύκολο να της ζητήσεις να χωρήσετε, ειδικά αν σου πει τίποτα όπως "και τώρα που με χρειάζεσαι με θυμήθηκες;"
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125867 από Dieftharmenos στις 12 Μαρτίου 2014, 6:43μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Το θεμα ειναι οτι δεν θελω ουτε εγω να ειμαι μαζι της αν οντως νιωθω ετσι επειδη περναω δυσκολα(και δεν ειναι λογω των πανελληνιων).Δεν θελω να την πληγωσω...φοβαμαι οτι θα το κανω εφοσον ξαναφτιαξουν τα πραγματα στην ζωη μου αλλιως πιστεψεμε θα τα ειχαμε ξαναβρει.

Αλλα εγω αναρωτιεμαι μηπως επειδη ειναι ακομα φρεσκος ο χωρισμος νιωθω ετσι...?εγω νομιζα οτι θα νιωθω ελευθερος αλλα ισα ισα...νιωθω πιο φυλακισμενος απο ποτε.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #125869 από pi8hkos97 στις 12 Μαρτίου 2014, 7:42μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Τότε πρέπει να ξεκαθαρίσεις γιατί πραγματικά τη θες πίσω. Αν τη θες πραγματικά, τότε κάνε αυτό που σου είπα. Αν όχι, καλύτερα να βρεις καμιά άλλη ή καλύτερα περίμενε να τελειώσεις (2 μήνες είναι μόνο, θα περάσουν γρήγορα). Αν και πιστεύω ότι τη θες πραγματικά γιαυτό σκέψου το αλλά σύντομα μην την χάσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125874 από Dieftharmenos στις 12 Μαρτίου 2014, 9:02μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
ναι ισως εχεις δικιο...πρεπει οντως να σκεφτω γρηγορα πριν την χασω.Παντως μου κακοφαινεται απιστευτα οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται οτι εγω ειμαι κομματια και αυτη γελαει ολη την ωρα...απιστευτα ομως...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125875 από pi8hkos97 στις 12 Μαρτίου 2014, 9:52μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
ε φίλε κάθε τί που κάνεις έχει κάποιο κόστος.. Αν την θες στείλε της ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να της εξηγήσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login