την αγαπάω
Μήνυμα #125331 από Trel00s στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 12:49πμ
μέλος από: 12/2/2014 μηνύματα: 3 0 |
γεια σας παιδιά , εδώ που έξω ερ8ει έξω σχεδων 2 χρόνια τώρα , είμαι 14 χρωνων και αγαπάω ένα κορίτσι που την έξω στην άλλη τα3ει , μαζί μιλάμε μέσω κινητού και φακεβοοκ επεισης εχουμαι βγει μαζί μια φορά . Έχουμε πάει για τρε3είμο με μια 3αδερφή μου και με αυτήν και την έξω αγιαλίαση ... τώρα όμως αυτή δεν μου μιλάει παρά πολύ και βγενη με κάτι αλλιά αγωρια ( Στην πολλυ μου αυτό δεν είναι πρόβλημα) . Εγώ έξω αποφασίσει να αλλά3ω την τα3ει μου και να πάω στη δική της μόνο για αυτό το λόγο . Τη μου προτίνετε να της πω να τα φτιά3ουμε η όχι ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #125332 από Dieftharmenos στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 12:45μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αποδεκτή απάντησηΓεια σου αδερφε.Αρχικα πρεπει να φερθεις ώριμα.Προσπαθησε να την προσεγγίσεις και πες της να βγειτε οι δυο σας για τρεξιμο,βολτα,καφε η οτιδηποτε.Παντην καπου που να ειστε μονοι και μην της πεις "θελεις να τα φτιαξουμε"...δεν υπαρχει πιο αθλια ατακα.Πες της απλα πως νιωθεις χωρις υπερβολες και τετοια.Πες της οτι σου αρεσει και οτι την σκεφτεσαι πολυ.Μην της πεις σαγαπαω και τετοια γιατι μαλλον δεν θα σε παρει στα σοβαρα που ειναι λογικο.Μετα απο την αντιδραση της θα καταλαβεις πως θα εξελιχτεί το πραγμα. Μην εισαι ντροπαλος και μην μασας τα λογια σου και οταν της πεις πως νιωθεις να εισαι σοβαρος. Αυτα απο μενα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |