Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Πώς να εξηγήσω το σχολείο σε μια ανώτερη διάνοια; (Elliot, E.T.)
Παρασκευή, 16 Μαΐου

πως να την ξανακερδισω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122756 από kostakis1212 στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 2:10πμ

kostakis1212

μέλος από: 4/9/2013
Τα ειχα με μια κοπελα πριν 1 χρονο για κανα μηνα περιπου , ηταν η δευτερη μου σχεση , τελος παντων χωρισαμε , επειδη ντρεπομουν αρκετα! Και προφανως ημουν 'ξενερωτος' . Μετα απο εναν μηνα μια φιλη μου , μου μιλησε για τις σχεσεις..και πως να μην ειμαι ξενερωτος..και τελικα μετα απο 2 μηνες εκανα κατι με μια συμμαθητρια και ολα οκ. Τελος παντων μετα απο μερικους μηνες (4-5) την ειδα εξω με κατι φιλες και απο τοτε δεν εχω σταματησει να την σκεφτομαι...καθε μερα και νυχτα...δεν ξερω γιατι ομως.Εγω πιστευω πως αυτο ειναι αγαπη..δεν ξερω απο αγαπες ειμαι 15 χρονων...και την θελω πισω..νομιζω πως προσφατα ειχε μια σχεση. Παρακαλω βοηθηστε με σε αυτην την κατασταση...να τις πω πως νοιωθω? Αλλα φοβαμε την απορριψη..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #122757 από Epistimon στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 1:03μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπερα φιλε.Το ιδιο ακριβως προβλημα το ειχα και εγω παλια επειδη ντρεπομουν.Και εμενα με χωρισε για αυτο τον λογο.Δεν εισαι ο μονος.Πρωτα απο ολα να ξερεις οτι τα κοριτσια θελουν ενα αγορι το οποιο να κανει αυτο τις πρωτες κινησεις και γενικα θεωρουν το αγορι την ΒΑΣΗ αυτης της σχεσης! Η κοπελα προφανως ξενερωσε αρκετα για να σε χωρισει. Εαν δεν εκανες κιολας πολλες κινησεις τοτε σιγουρα δεν ενιωθε και αυτη καλα σε αυτη την σχεση και βαρεθηκε. Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να της ξαναμιλησεις οταν θα ειναι μονη της χωρις αλλα ΑΤΟΜΑ μπροστα. Θα της πεις οτι εχεις αλλαξει και οτι εισαι ετοιμος για μια νεα καλη σχεση. Ζητα της μια δευτερη ευκαιρια δηλαδη. Εαν το κοριτσι εχει καλο χαρακτηρα και δεν ειναι κανα τσουλακι και κανα κολοπαιδο τοτε πιστευω πως εχεις αρκετες πιθανοτητες. Εαν πιστευεις οτι δεν εχεις ουτε μια πιθανοτητα να την ξανακερδισεις τοτε προσπαθησε να βρεις καποια αλλη και να βγαινεις πιο πολυ με τους φιλους σου για να διασκεδαζεις.Κανε ΑΠΟΔΕΚΤΗ την απαντηση μου εαν σε βοηθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122761 από kostakis1212 στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 1:41μμ

kostakis1212

Ευχαριστω που απαντησες φιλε! Νομιζω πως θα ακολουθησω την συμβουλη σου! Ειναι πολυ καλη κοπελα , με καλο χαρακτηρα και διαφερει απο τις αλλες(τσουλακια). Επισης ειχε μιλησει με εναν φιλο μου οταν χωρισαμε και του ειχε πει οτι στεναχωρηθηκε πολυ που χωρισαμε και τετοια..αλλα δεν 3ερω αν το ελεγε στα αληθεια αν με καταλαβαινεις! Καλη μου επιτυχια λοιπον θα σου απαντησω ξανα μολις της ζητησω την δευτερη ευκαιρια! Καλημερα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122763 από Epistimon στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 1:48μμ

Epistimon

Εικονίδιο
Καλη επιτυχια μεγαλε :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122769 από kostakis1212 στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 8:24μμ

kostakis1212

Συγνωμη που δεν διευκρυνησα κατι αλλα τωρα τα εχει με ενα παιδι , αλλα σχετικα ειναι σε αποσταση και δεν βρισκονται πολυ μαζι...λες να τις πω τι νοιωθω και οτι γινει? 'Η να περιμενω μεχρι να χωρισουνε...?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122770 από Epistimon στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 9:41μμ

Epistimon

Εικονίδιο
Κατα την γνωμη μου ειναι η καταλληλη ευκαιρια τωρα...Αφου ειναι σε αποσταση μπορεις εσυ να κανεις την κινηση πριν προλαβουν και τα ξαναβρουν και δεθουν αρκετα...Φυσικα αυτο να το κανεις εαν πιστευεις οτι εχεις καποιες πιθανοτητες για να την κερδισεις. Εαν σου πει "οχι επειδη ειμαι σε δυσκολη φαση" τοτε δεν θα το λεει σαν δικαιολογια γιατι οντως θα ειναι σε λιγο παραξενη κατασταση.Παντως προσπαθησε εσυ και καπως θα ανταμειφθεις...αρκει μην κανεις τα παλια σου λαθη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122773 από kostakis1212 στις 05 Σεπτεμβρίου 2013, 1:57πμ

kostakis1212

Ωραια ρε αδερφε! Τα λες πολυ ωραια! Λοιπον θα παω να τις τα πω και στα αρχ*** ολα που λενε! Αν την ξανακερδισω θα σου χρωσταω πολλαδερφε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ