Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ένα άθραυστο παιχνίδι είναι πολύ χρήσιμο για να σπας τα άλλα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Χρειαζομαι μεγαλη βοηθεια!!!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #86944 από AnonymousFamous στις 09 Οκτωβρίου 2011, 3:25πμ

AnonymousFamous

Εικονίδιο
μέλος από: 9/10/2011
Λοιπον το θεμα ειναι οτι ειμαι 16 χρονων και γουσταρω μια κοπελα την οποια την καψουρευτικα 6 μηνεσ πριν βεβαια αθτην με ξερει σαν φιλο γιατι ειμαστε κολητοι απο τα 10 και δν ξερω τι να κανω και για αυτο χρειαζομαι βοηθεια....

προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #86968 από aswtos στις 09 Οκτωβρίου 2011, 5:09μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

ειναι καπως περιπλοκο το θεμα σου γιατι δεν ειστε απλως δυο φιλοι αλλα οπως λες κολλητοι. αυτο μπορει να ειναι αρνητικο αλλα παραλληλα και θετικο. δεν ξερω πως ακριβως συμπεριφερεσαι με αυτη την κοπελα αλλα φανταζομαι πως αφου γνωριζεστε τοσο καλα θα εχετε μεταξυ σας καποια οικειοτητα. εγω με την κολλητη μου στην ηλικια σου καθομουν στο ιδιο θρανιο και μπορω να πω πως παροτι δεν τα φτιαξαμε ποτε παντα υπηρχε και ενας ερωτισμος μεταξυ μας δλδ και αγκαλιες και καποια ψιλα χουρτωματα και καποια υπονοουμενα. πιστευω πως μια κοπελα δεν θα παρουσιαζε ποτε για κολλητο της καποιον τον οποιο θεωρουσε ασχημο ή μη γοητευτικο εκτος αν ειναι απο αυτες τις κοπελες που εχει κολλητους τα μισα αγορια του σχολειου. εγω θα σου ελεγα να αρχισεις σιγα σιγα να την προσεγγιζεις και να της βγαζεις εναν ερωτισμο με αγκαλιτσες, χαδια στο προσωπο και τα χερια και κομπλιμεντα και μετα απο λιγο καιρο να της πεις πως δεν θες να χαλασεις σε καμια περιπτωση τη φιλια σας και να τη βγαλεις απο τη ζωη σου αλλα και πως πλεον εχεις καταλαβει πως αυτο που νιωθεις για εκεινη ξεπερναει το απλα φιλικο. πιστευω πως αν τις τα πεις αυτα σιγουρα θα την βαλεις σε σκεψεις αλλα εξηγησε της πως σε ξερει μετα απο τοσα χρονια πολυ καλα και την ξερεις και εσυ και την αγαπας και σου αρεσει για αυτο που ακριβως ειναι, και με τα θετικα και με τα αρνητικα της. καλη σου τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87067 από AnonymousFamous στις 11 Οκτωβρίου 2011, 2:16πμ

AnonymousFamous

Εικονίδιο
Λοιπον οπως ειπες παραπανω και ειχες αμφιβολια ναι ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και πολλες φορες καθομαστε και μαζι για να τα λεμε επισης εχει μεγαλη οικειοτητα μαζι μου ερχετε τιν περνω αγκαλια καθετε στα ποδια μου και οσες φορες και αν εχουν υπονοησει σχολια καποιοι δν την πηραξαν και απλα δεν τουσ εδωσε σημασια.... Οσων αφορα για το αν εχει το μισο σχολειο κολιτουσ να σασ πληροφορισω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη κοπελα και σαν κολιτο τισ εχει εμενα ακομα ενα παιδι απο εδω και ενα φιλο τισ απο αθηνα τον οποιο τον επισκεπτεται καθε καλοκαιρι πασχα και χριστουγεννα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87147 από AnonymousFamous στις 12 Οκτωβρίου 2011, 12:44πμ

AnonymousFamous

Εικονίδιο
Ωραια τα λες για τη δικια σου τη περιπτωση εμενα δν με βλεπει απλα ως φιλο με βλεπει σαν κολητο με ξερουν οι γονεις της σαν φιλο της ξερουν οτι αμα βγει μαζι μου θα ειναι ενταξει και γενικως εχουμε μια ανωτερη σχεση φιλιας και ακομα και να τη χουφτοσο και να της πω συγνωμη καταλθος θα μου πει κατι του στυλ κανονισε... (στο φιλικο παντα) ενω αμα ηταν αλλως θα τον ειχε ριξει καμια δεκαρια σφαλιαρες.... οσο ανοφορα για καποιον αλλο παντα αμα δεν μπορει να καταλαβει κατι με τα αγορια ερχεται και μου μιλαει ανοιχτα και στα ισια για τις σχεσεις τις γιατι σαν αγορι ξερει οτι θα τις δωσω μια καποια εξηγηση γιατι κανει κατι αυτος που ενδιαφερεται και δεν θα την κοροιδεψω ουτε θα γελασω αμα μου πει το οτιδηποτε γιατι ξερει οτι ειμαι αρκετα πιο ορημος απο πολλους μην πω ολους τις ταξεις μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87158 από Webmaster στις 12 Οκτωβρίου 2011, 8:42πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Μα ναι, φαίνεται ξεκάθαρα η ωριμότητα και από αυτά που λες και από τον τρόπο που τα γράφεις.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login