Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάτι έχω πάθει... Αντιδρώ στη Java που μου επιβάλλει το Σκωτσέζικο κατεστημένο και γράφω μανιωδώς asp! ©Nocturne, irc.ftou.gr
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Είναι καλή ιδέα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85079 από Sohow στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 8:38μμ

Sohow

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2011
Hi boys and girls είναι καλή λοιπόν η ιδέα να κάνεις σχέση με μια φίλη με την οποια συζητούσες για τις σχέσεις που είχες κ.τ.λ μαζί της κι εκείνη το ίδιο + ότι τα είχες παλιά με την κολλητή της ? Kι κάτι άλλο Το να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού το θεωρώ γέλιο γιατί με ξέρει very well και δεν νομίζω να χρειάζεται να με γνωρίσει περισσότερο οποτε καλύτερα να συναντηθούμε κάπου και να τις πω πως νιώθω? Από πηγες(:P) γνωρίζω ότι τις αρέσω...So boys and girls περιμένω απαντήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85284 από peterpan9898 στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 7:25μμ

peterpan9898

banned
μέλος από: 25/7/2011
Αφου σε ξερει καλα πες της το ετσικαι αλλιος δεν χανεις τιποτα. καλη επιτυχια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85292 από Panos1995 στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 9:24μμ

Panos1995

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2011
Κοίτα αφού ξέρεις ότι της αρέσεις θα σου έλεγα να το ψαξεις λίγο να ρωτήσεις καμία φιλη της πως σε βλέπει κτλ,και αμα βεβαιωθείς ότι της αρέσεις προχωρα,αλλα μην βγιαστεις γιατί αμα είστε φιλη καλή μπορεί να καταλοιξει σε κακό αλλα τεσπα κανε ότι θες εγώ αυτα είχα να σου πω,καλή επιτυχία φίλε:-)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #85300 από maria27 στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 10:44μμ

maria27

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2011

Αποδεκτή απάντηση

ΝΑΙΙΙΙ!!! μια χαρα ιδεα ειναιιι! και εγω με το αγορι μου ειμασταν παλια φιλοι και πιο παλια ηταν με μια φιλη μου. Ισα ισα που ειναι και καλο γιατι τωρα ξερουμε πολυ καλα ο ενας τον αλλον και τι θελουμε απο το κοριτσι/αγορι μας ;) εκτος και εαν αρεσεις ακομα στην κολλητη της και φας χυλοπιτα για να μην στεναχωρισει την φιλη της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85373 από aswtos στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 8:22μμ

aswtos

αν εισαι καψουρης με την παρτη της ζητησε της να τα φτιαξετε. δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να εισαι στο φιλικο με καποια και να μην μπορεις να την δεις φιλικα. αργοτερα μπορει να το μετανιωσεις που το αφησες. ακομη καλυτερα πιστευω θα ηταν να αρχισεις να την προσεγγιζεις λιγο διαφορετικα απο το φιλικο για να δεις πως θα αντιδρασει. να την φλερταρεις εννοω. δεν μας ειπες και ποσο χρονων ειστε. παιζει καποιο ρολο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85377 από Sohow στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 9:40μμ

Sohow

Εικονίδιο
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Μαρία27 αυτό φοβάμαι κι εγώ μην τυχόν και για την φίλη της κάνει πίσω.Ασωτος 19 χρονών είμαστε κι οι δύο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85393 από aswtos στις 08 Σεπτεμβρίου 2011, 1:33πμ

aswtos

αφου εισαι 19 νομιζω εχεις την ωριμοτητα να κρονεις τι πρεπει να κανεις. αν εχεις δικιο πως της αρεσεις μονο η φιλη της μπορει να ειναι καποιο εμποδιο αλλα αν υπαρχει παθος πιστευω ξεπερνιεται κι αυτο. αν τελικα τα φτιαξετε παντως νομιζω πως θα εχετε τις προυποθεσεις για κατι πολυ καλο αφου ο ενας ξερει πολυ καλα τον αλλο. Καλη τυχη!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login