Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το εκτάριον ευρίσκεται ακριβώς μεταξύ πενταρίου και επταρίου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

lower-michigan

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75296 από selfish στις 10 Απριλίου 2011, 1:08μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
καλησπέρα θέλω να κανω καποιες ερωτησεις για το michigan(lower)
1)υσχιει πως ειναι σαν κυκλος δηλαδη οτι μια πεφτουν ευκολα και την αλλη δυσκολα και παει λεγοντας?
2)καποιοι που εχουν δωσει να μου περιγραψουν περιπου το κλιμα δηλαδη τους sos χρονους!
3) τροπος και ωραριο διαβασματος που κάνατε εσεις
4) στις εκθεσεις κυριαρχουν τα θεματα opinion ή advice?
Θα με βοηθούσατε πολυ αν απαντούσατε γιατι εχω παρα πολυ αγχος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75297 από metal angel στις 10 Απριλίου 2011, 2:14μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
δινω σ ενα μηνα τ ιδιο πτυχιο...lower t michigan..απο οτι μ εχουν πει δν ειναι κ τπτ τραγικο..τ 8εματα εκ8εσεων ειναι συνηθως γνωμης κ επισημα..εμμ..τρ δν 3ερω τ αλλο θ σ χρησιμευε ν σ πω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75298 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2011, 2:38μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εδωσα περσυ για πρωτη φορα και το πηρα.To κλιμα γενικα ειναι ευχαριστο.Καθόλου ανχοτικο, δηλαδη μεχρι να πας θα εχεις αλλα μολις μπεις θα δεις οτι ειναι ωραια.Ειναι πολυ πιο ευκολα απο αυτα που κανουμε στο φροντιστιρειο για προετοιμασια.Το listening δεν ειναι καθολου πονειρο οπως στα φρωντιστηρια.Στο λεξιλογιο δεν συναντησα καμια αγνωστη λεξη (δεν διαβαζα ποτε να φανταστεις).Στην γραμματικη τωρα δεν διεκρινα κατι το ιδιετερο πχ να εχει πολους υποθετικους λογους η wishes(παιζει να ειχα συναντισει 3-4).Στην εκθεση επεσαι ενα θεμα που μου ζητουσε να προτεινο ενα παιδι για αντιπρωσοπο της ταξης μου (formal).Γενικα ηταν πολυ πιο ευκολο απο τι περιμενα.Απλα θα πρεπει να
εισε σχετικα γρηγορη και να μην χανεις χρονο γιατι ειναι πραγματικα πολυ λιγος (ειδικα στα reading πρωσπαθησε να τα πιανεις με την πρωτη).
Οσο για το listening ηταν τοσο ευχαριστω που θα ξαναπηγενα for fun...
και να φανταστεις μου ειχε τυχει μια παπαρια σχετικα με το τι πρεπει να κανουμε για να μειωθουν τα ατυχηματα στους δρομους...

Πηγαινε χαλαρη και θα δεις ολλα θα πανε καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75304 από selfish στις 10 Απριλίου 2011, 6:30μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
ευχαριστω παρα πολυ παιδια :D αλλα μπορειτε να μου απαντησετε για το αν υσχιει αυτο με τον κυκλο δηλαδη μια ευκολα μια δυσκολα ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login