Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Βασικά όλα τα επαγγέλματα - η δουλειά αυτή καθεαυτή κουράζει και αρρωσταίνει. Να ληφθεί υπόψη στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Την θελω ακομη...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74481 από arxangelos στις 27 Μαρτίου 2011, 12:17μμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
Τα ειχα με μια κοπελα 5 μηνες η οποια επαιξε μαζι μου, ελεγε πραγματα πισω απο την πλατη μου για ενα μηνα ειμασταν χαλια οσπου με ξυπνησαν οι φιλοι μου κ την χωρισα. Ενω μου φερθηκε σκαρτα λες κ ειμουν κανενας μαλακας εγω την θελω ακομιιι, δεν μιλαω, δεν κανω τιποτα μονο την σκεφτομαι...τι να κανω, δεν μπορω να παω με αλλη γιατι ΔΕΝ μου αρεσει καμια...Τετοια καψουρα εφαγα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74486 από Μανοςςςςςς στις 27 Μαρτίου 2011, 12:50μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Φιλε αν θελέις την συμβουλη μου περιμενε να την ξεπερασεις χωρις να κανεις τπτ και ας μην μπορεις...δεν σε θελει...αν σε ηθελε και σαγαπουσε θα σου φεροταν διαφορετικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74547 από steve15 στις 27 Μαρτίου 2011, 9:24μμ

steve15

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
καταρχας,ειστε στην ιδια ταξη?????αν οχι,αγνοησε την ΕΝΤΕΛΩΣ.....οταν καταλαβει οτι μπορει να σε χαλασε με την συμπεριφορα της,αφενος θα σε εκτιμησει περισοτερο και αφ'αιτερου θα κανει καλο και στον χαρακτηρα της...και που ξερεις?????μπορει να γινει καλυτερη και να ξαναειστε μαζι!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login