Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Την καψουρα μου μεσα!!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74432 από steve15 στις 26 Μαρτίου 2011, 8:53μμ

steve15

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
Καλως ηρθα στο site !!λοιπον εχω πολυ μεγαλο θεμα....ειμαι 15 χρονων,και απο την πρωτη γυμνασιου εχω τρελο κολλημα με μια κοπελα 1 χρονο μεγαλυτερη,η οποια ειναι στο ιδιο σχολειο με μενα...απο την πρωτη γυμνασιου μεχρι πριν 5 πεντε μηνες μου αρεσε τρελα,αλλα σιγα σιγα αρχισα να την ερωτευομαι!!!!!!ομως,με αυτην τη κοπελα εχουν γινει διαφορες μ@@@κιες (ιδιαιτερα περσι)διοτιενω ειχα πει σε καποια παιδια αυτα που νιωθβ για την...εφτασε στα αυτια της οτι ειχα βγαλει βρομα οτι τα ειχαμε(ασχεto:μενουμε σε διαφορετικη περιοχη,αλλα πηγαινουμε σε μουσικο σχολειο)...ωσ αποτελεσμα,τα πηρε και τσακωθηκαμε πολυ ασχημα περσι τον μαιο,και δεν λεγαμε ουτε καλημερα...!!!!!ολα αυτα μεχρι τον περασμενο δεκεμβριο,οταν εφυγε η κολλητη της απο το σχολειο...απο τοτε αρχισαμε να ερχομαστε πιο κοντα,δηλαδη αρχσισε να μου μιλαει,και σιγα σιγα αποκτησαμε παρα πολυ καλη επαφη,και εχει γινει αρκετα εκδηλωτικη μαζι μου!!!και πανω που προγραματιζα να της αποκαλυψω αυτα που νιωθω σε μια εκδρομη που θα παμε στην ιταλια τον απριλιο,ολα αλλαζουν...την παιρνω τηλ για να την ρωτησω κατι,και μου αποκαλυπτει πως μολις τα βρηκε ΠΑΛΙ με ενα αγορι που τραβιουνται εδω και 1 χρονο,και ολο τα χαλανε...οπως καταλαβαινετε,εγινα ρακκος..εχω παθει λαλα εδω και δυο μερες.και δεν μπορω να σηκωσω κεφαλι!!!!(αν και ξερω πως θα τα χαλασουν σε 5-6 μερες)....συνεχιζει να ειναι καλη μαζι μου παντως,αν και γενικα ειναι εκδηλωτικη.....δεν ξερω τι να κανω!!!!!!ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες!!!!ευχαριστω πολυ!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #74434 από Doctoras στις 26 Μαρτίου 2011, 9:08μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Ριχτης τα και ας γινει οτι γινει.Νομιζω θα καταλαβει.Τωρα θα διξει απο την απαντηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74435 από drogbach στις 26 Μαρτίου 2011, 9:13μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Γνωμη μου...Ριχτης τα τωρα οσο ειναι νωρις.Μην λες "θα χωρισουν σε 2-3 μερες" γιατι τοτε ριψοκινδυνευεις να δεθει μαζι του.Τωρα που και η ιδια η κοπελα ξερει οτι αυτη η σχεση της παλι δεν θα βγαλει πουθενα.Και αν σου ριξει ακυρο μην απομακρυνθεις αλλα ουτε να επιμεινεις.Κρατα μια επαφη(ως απλοι φιλοι) και περιμενε.Αμα λες οτι το παλευουν ενα χρονο τοτε σιγουρα σε χωρισμο θα οδηγησει το ολο θεμα.Αλλα ριχτης τα για να δει οτι εχει επιλογη και να μην το πολυπαλεψει με τον αλλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74436 από Μανοςςςςςς στις 26 Μαρτίου 2011, 9:15μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Φιλε ξεκολλα ...τα εχω παθει και εγω αυτα...και να γινει κατι μαζι της θα σε πληγωσει...γιατι απλα αγαπαει τον αλλο...εσενα απλα θα σε γουσταρει,και αν σε αγαπησει καποτε...αφου θα σε εχει πληγωσει δεν θα σε αγαπαει περισσοτερο απο τον ΑΛΛΟ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74451 από metal angel στις 26 Μαρτίου 2011, 10:45μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
guys εγω θα συμφωνησω με τον Μανοςςςςςς. ειμαι σιγουρη πως εαν χωρισουν οπως λες θα σε θυμηθει μονο και μονο γιατι ειναι μονη και θα σε χρησιμοποιησει.. οι περισσοτεροι αυτο κανουν ειτε ειναι αγορια ειτε ειναι κοριτσια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74459 από steve15 στις 26 Μαρτίου 2011, 11:04μμ

steve15

Εικονίδιο
παιδια,ειναι απο τις κοπελες που μπορουν να εχουν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θελουν,γιατι αφενος ειναι πανεμορφη και αφεταιρου ειναι πολυ καλη,,,,.......τελικα δυσκολο πραγμα ο ερωτας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74461 από steve15 στις 26 Μαρτίου 2011, 11:07μμ

steve15

Εικονίδιο
φιλε drogbach μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις:γιατι τοτε ριψοκινδυνευεις να δεθει μαζι του

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74650 από Christ στις 29 Μαρτίου 2011, 3:57μμ

Christ

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
πανε γυμναστηριο και καμια πολεμικη τεχνη να Δ
δειρεις τον αλλον, εγω ετσι θα εκανα, με την προυποθεση οτι θα τις ελεγα τι νιωθω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74656 από Jken στις 29 Μαρτίου 2011, 4:30μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Έγραψε:(Christ@29 Μαρτίου 2011)
πανε γυμναστηριο και καμια πολεμικη τεχνη να Δ
δειρεις τον αλλον, εγω ετσι θα εκανα, με την προυποθεση οτι θα τις ελεγα τι νιωθω

Εσύ προφανώς είσαι ανώριμος με μυαλό 8χρόνου.

Στο παιδί με το πρόβλημα:
Έκανες λάθος που διέδωσες πως τα είχατε, το να είσαι ειλικρινής και αληθινός με μια δόση πονηριάς ώστε να μην πιάνεσαι κορόιδο είναι το παν.

Πάνε για άλλα, αγνόησε την λίγο μην την κυνηγάς, αδιαφόρησε για την πάρτη της.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75022 από steve15 στις 04 Απριλίου 2011, 10:39μμ

steve15

Εικονίδιο
καταρχας δεν το διεδωσα,υποτιθεται οτι το ειπα σε εμπιστο ατομο..παντως το κολπο με την αδιαφορια εχει αρχισει να πιανει ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login