Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα γκαζάκια δεν είναι μόνο για καφέδες.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

εχω φαει κολημα με τον καθηγητη μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69883 από princees στις 02 Ιανουαρίου 2011, 10:43μμ

princees

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2011
καλησπερα παιδια οπως ειπα εχω φαει τρελο κολημα με τον καθηγητη μου μιλαμε με μηνυματα γενικα για ολα οχι ομως πρωσοπικα θεματα σχολειου και τετοια βρηκα τον αριθμο του του εστειλα μηνυμα και δεν μου απαντησε αλλα στο φαεςμπουκ μου μιλαει κανονικα με κοιταει και τρωει κοληματα αλλα δεν κανει μια κινιση να μου δειξη κατι εχουμε μεινη ακομα τετοια γυναικα πιος ανδρας να την αφησει τι να κανω πητε μου εγω ειμαι 19 και αυτος 36
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #69884 από weed στις 02 Ιανουαρίου 2011, 10:48μμ

weed

Εικονίδιο
banned

Αποδεκτή απάντηση

λιπον κιτα λογικα θα του αρεσεις αλλα επειδη ειναι καθηγητης σου δεν επειτρεπετε να βγενετε γιατι θα χαση την δουλεια του κτλπ αλλα αφου εισαι 19 τοτε εχετε δικαιομα να εξεληξετε την αγαπη σας θα σου ζιτιση στο μελον μην φοβασε καλη τυχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69885 από princees στις 02 Ιανουαρίου 2011, 10:50μμ

princees

Εικονίδιο
σε ευχαριστω πολυ αλλα εγω θελω να γινει κατι αμεσα και δεν μου δινει τα περιοθωρια να κανω κατι δεν φοβαμαι αλλα των θελω και δεν ξερω τι να κανω να του κινισω την προσοχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69933 από Jken στις 03 Ιανουαρίου 2011, 1:19μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Έγραψε:(weed@02 Ιανουαρίου 2011)
λιπον κιτα λογικα θα του αρεσεις αλλα επειδη ειναι καθηγητης σου δεν επειτρεπετε να βγενετε γιατι θα χαση την δουλεια του κτλπ αλλα αφου εισαι 19 τοτε εχετε δικαιομα να εξεληξετε την αγαπη σας θα σου ζιτιση στο μελον μην φοβασε καλη τυχη

Ο άνθρωπος θα χάσει την δουλειά του, σκέψου για λίγο αυτό και όχι τις ορέξεις σου.

Τόσα αγοράκια στην ηλικία σου υπάρχουν τράβα να βρεις κανένα και άσε τον δάσκαλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69934 από AggelosTuDromu στις 03 Ιανουαρίου 2011, 1:22μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
1)ξεκαθαρισε την θεση σου κ βλεπεις μετα ποια ειναι τα αισθηματα του για σενα
2)βρες καποιον στην ηλικια σου

*
κριμα ο ανθρωπας να χασει την δουλεια του με τετοια ανεργια που θα βρει αλλη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69942 από jimmas στις 03 Ιανουαρίου 2011, 2:24μμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Τσακωμένη με τα σημεία στίξης βλέπω! Αν και έπιασα το ζουμί, μία διευκρίνηση. Σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ή είναι στο φροντιστήριο σου; Γιατί μου κάνει εντύπωση το facebook και το κινητό που μπόρεσες και βρήκες... Φαντάζομαι δεν είναι στο σχολείο.

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή μέχρι να ξεμπερδέψεις με τα μαθήματα και μετά να του μιλήσεις ή να του προτείνεις να βγείτε.

Όμως πιστεύω πως είναι κάτι το επιπόλαιο που πηγάζει κυρίως από την σχέση μαθήτριας-καθηγητή. Απλά σε γοητεύει όπως συμβαίνει στα περισσότερα κορίτσια. Όπως είπαν όμως τα παιδιά πάνω, καλύτερα βρες κάποιον άλλο. Σκέψου πως η διαφορά της ηλικίας είναι περισσότερο αισθητή όταν ένας από τους δύο είναι τόσο μικρός. Εκείνος είναι ένας ώριμος σοβαρός ίσως άντρας και εσύ ένα νέο κορίτσι που τώρα ξεκινάει την ζωή του και θέλει να ζήσει με ανάλογους ρυθμούς. Συνεπώς θα ζητάτε διαφορετικά πράγματα... Αν πιστεύεις πως δεν σου ταιριάζουν τα παιδιά της ηλικίας σου τότε βρες κάποιον λίγο μεγαλύτερο ίσως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70225 από princees στις 07 Ιανουαρίου 2011, 1:24μμ

princees

Εικονίδιο
δεν μου κανει φροντιστιριο ειναι μαθητρια του στο σχολειο!!!!!ειναι λιγο μεγαλη για σχολειο αλλα οκ.απο κει και περα στο μαθημα σε μενα δινει μονο σημασια και εγω το κανω επητιδες για να ασχοληθη μαζι
μου δεν ξερω τι να πω και τη να κανω!οσο για το τηλεφωνο του εγω μια καθηγητρια φιλη και μου το εδωσε!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login