Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται έρευνα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

παλι τα ιδια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69823 από AggelosTuDromu στις 02 Ιανουαρίου 2011, 6:45πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
λοιποοοον
οπως εχω γραψει σε κανα 2 θεματα για το κολλημα που εχω με μια που της αρεσα καποτες αλλα τωρα ενας κοτσιρας ξερει
την μια ειναι ψυχρη μαζι μου δεν μιλαει δεν με κοιταει την αλλη καθετε να την χουφτοσω χωρις να αντιδρασει η να την φιλισω(παιζαμε θαρρος η αληθεια) η οποτε με κοιταει μου χαμογελαει μου στελνει μυνηματα φιλακια αγορινα μου κ τετοια
αλλα εμαθα απο ενα ατομο οτι με κοροιδευει(δεν ειναι σιγουρο ομως) γιατι μια μερα ειμουν σκατα κ δεν μιλαγα κ εκλαψα κ ρωταει καποιον αν για αυτην ειμαι ετσι της λεει ναι κ λεει οτι καιει καρδιες γελαγε κ ετσι ψονιστικε με λιγα λογια
εχω φαει 2 φολες μου ελεγε πως δεν ειναι ακομα ετοιμη πως τα χει με αλλον μετα ειπε σε εναν φιλο μου οτι δεν τα χει με κανεναν
οποτε τυχαια βρησκομαστε πεφτει πανω μου η οταν καθομαστε διπλα με ακουμπαει στον ομο αγκαζε η αγκαλια με εχει μπερδεψει
το θεμα ειναι ομως με ολα αυτα αν της αρεσω ακομα η οχι? να ξανακανω για τριτη φορα κινισι η θα ξανακερασει φολα να περιμενω τωρα εγω να κανει αυτη κινισι
HELP ρε παιδια θα τρελαθω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69842 από katerinaki96 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 5:14μμ

katerinaki96

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2011
σε γουστάρει αλλά είναι σίγουρη οτι σε εχεί για αυτο σε παίζει κάνε λίγο τον αδιάφορο και θα δεις πως θα σου κολάει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69851 από Verus στις 02 Ιανουαρίου 2011, 7:18μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Από αυτές τις κινήσεις που περιγράφεις η κοπελιά δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα απλά επειδή είναι και αυτή γένους θηλυκού και αφού τείνει να γίνει γυναίκα στο άμεσο μέλλον της αρέσει να ασχολούνται μαζί της. Σίγουρα δεν είναι η απάντηση που περίμενες (βλ. απάντηση από-πάνω) αλλά κατά τη γνώμη μου, αφού τρείς φορές σε "ακύρωσε" σημαίνει ότι απλώς δεν γουστάρει.

Βρες άλλη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69857 από AggelosTuDromu στις 02 Ιανουαρίου 2011, 7:53μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
θα ασχολιθω μαζι της αλλο λιγο μετα την γραφουμε κ παμε για αλλα :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login