ειμαι ερωτευμενη με τον κολλητο μου
Μήνυμα #64817 από domenica1 στις 11 Αυγούστου 2010, 1:22πμ
μέλος από: 11/8/2010 μηνύματα: 1 0 |
παιδια καταρχην καλησπερα σας.εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια. ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον κολλητο μου, τον θελω οσο τιποτ'αλλο. πρωτη φορα νιωθω για καποιον κατι τοσο δυνατο. με τον κολλητο μου γνωριζομαστε 4 χρονια και καναμε τρελη παρεα(μεχρι το σαββατο!) εγω τον τελευταιο χρονο ειχα παει για 1 χρονο εξωτερικο και δεν τον ειχα δει καθολου αν και μιλαγαμε στο τηλεφωνο. οταν επεστρεψα συναντηθηκαμε και με το που τον ειδα επαθα την πλακα μου..τον ερωτευτηκα. για μια ολοκληρη βδομαδα δεν του ελεγα τιποτα αν και μιλαγαμε συνεχεια απο μηνυματα μεχρι τα χαραματα(κατι που δεν ειχε ξαναγινει) υποψιαστηκα οτι του αρεσω κι εγω και αποφασισα το προηγουμενο σαββατο να του πω πως ειμαι ερωτευμενη μαζι του και το ειπα..για πολλη ωρα δεν μιλαγε μεχρι που μου ειπε οτι κι αυτος με θελει ολα αυτα τα χρονια αλλα δεν εκανε τιποτα.ειχα παρει τρελη χαρα. ολο το βραδυ με ειχε στην αγκαλια του και με φιλαγε και μου λεγε ποσο πολυ με θελει..την επομενη μερα συναντηθηκαμε ολη η παρεα,αλλα εμεις μιλησαμε πολυ λιγο μεταξυ μας,αλλα δεν εγινε τιποτα ιδιαιτερο. την επομενη μερα του εστειλα μηνυμα να συναντηθουμε και μ ειπε οτι με θελει πολυ,αλλα δεν μπορει να κλειστει σε μια σχεση και του ζητησα να το συζητησουμε απο κοντα μου ειπε θα σε παρω να το κανονισουμε και ακομα περιμενω....τι θα κανω???εχω τρελαθει, δεν κοιμαμαι τα βραδια.πανε τωρα 2 μερες που δεν εχω κλεισει ματι.τον θελω τοσο πολυ..να πω επισης οτι η μεγαλυτερη σχεση του κολλητου μου κρατησε 2 βδομαδες και ειναι 21 χρονων κι εγω ειμαι 22 και η μεγαλυτερη μου σχεση κρατησε 3 χρονια..λετε να τον φοβιζει αυτο?και μ'αυτο που εγινε χαλασε κι φιλια μας..σας παρακαλω χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64819 από VeTeRaNoS στις 11 Αυγούστου 2010, 8:34πμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Για να μας λες ότι η μεγαλύτερη του σχέσει ήταν 2 εβδομάδες σκούρα τα πράγματα...Μου φαίνεται ότι δεν είναι σε φάση να κάνει μια σοβαρή και μεγάλη σχέση.Να σε ρωτήσω κάτι ολοκληρώσατε?Τέλος πάντων το μονο που μπορείς να κανεις τώρα είναι υπομονή.Δεν μπορεί,θα σε πάρει ενα τηλ να ξεκαθαρίσουν τα πράματα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64820 από mariposa στις 11 Αυγούστου 2010, 5:46μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
κοιτα να σου πω κατι?αν σε ηθελε τρελα δεν θα ειχε προβλημα με το οτι δεν μπορει να δεσμευτει και τα λοιπα...αρα τρελα δεν σε θελει ή μαλλον δεν ειναι ερωτευμενος αλλα σε θελει τρελα...παρτον τηλεφωνο και επεμεινε να μιλησετε απο κοντα μεχρι να τν πεισεις...χωρις παρακαλια ομως...οταν βρεθειτε για μενα μν τν πιεσεις καν για να ειστε μαζι σε σχεση...μπορειται να αρχισετε στο πιο χαλαρο και μετα βλεπεις...το καταλληλο υλικο υπαρχει αρα μπορει να καταληξετε σε μια πολυ ωραια σχεση...αρκει να μν πιεσεις τα πραγματα γιατι νομιζω οτι θα τν χασεις τελειως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64822 από VeTeRaNoS στις 11 Αυγούστου 2010, 6:37μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Εγώ σου λέω καλύτερα να μην τον πάρεις άλλο τελέφωνο,να περιμένεις να σε πάρει αυτός.Μου φαίνεται θα τον πρήξεις.Το έχει πάρει το μήνυμα τώρα είναι η δίκια του σειρά.Πάντως η mariposa έχει δίκιο μην τον πιέσεις για σχέση γιατί θα είναι χειρότερα.Ανάλογα από το πως θα σου φέρεται από εδώ και πέρα.Περιμένουμε νέα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |