Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα υιοθετημένα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τα μάθεις να σου μοιάζουν εμφανισιακά. (Gilda Rander)
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Τι να κάνω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59165 από Marcy19 στις 09 Μαρτίου 2010, 12:58πμ

Marcy19

Εικονίδιο
μέλος από: 9/3/2010
Γειά σε όλους παιδιά είμαι καινούρια στη παρέα σας. Λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας και να μου πείτε γνώμες. Είμαι 19 και έχω κόλλημα με ένα παιδί που είναι 21. Προκειται για έναν ''παιδικό έρωτα''(εγώ πήγαινα έκτη αυτός ΄β γυμν.). Τότε του άρεσα πολύ και το ξέρω γιατί έκανε τα πάντα για να τον προσέξω. Μου άρεσε και μ' ένα αλλά επειδή ήμουν μικρή δν το έδειχνα. Τελικά κάποια στιγμή μετακόμοισα με την οικογενειά μου στη Θεσσ/κη και αυτός έμεινε Βόλο. Μπορώ να πώ ότι τον είχα ξεχάσει, ώσπου το περασμένο καλοκαίρι που κατέβηκα Βόλο τον είδα εντελώς τυχαία σε ένα club. Τον πλησίασα, του είπα γεια και αυτός δεν μου μίλησε αλλά μου χαμογάλασε και μετά κοιτιώμασταν συνέχεια. Έχω κάνει και ολοκληρωμένες σχέσεις αλλά εγώ έχω κολλήσει μ' αυτόν που δν έχει γίνει τίποτα! Δεν ξέρω τι να κάνω?? Να του αρέσω ακόμα?? Δν κάνω το πρώτο βήμα 1ον μπορεί να έχει αλλή σχέση 2ον μπορεί να με θεωρήσει χαζή που είμαι κολλημένη στα παλιά...Τι λέτε? Sorry αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά.. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59208 από AkisFTW στις 10 Μαρτίου 2010, 5:31μμ

AkisFTW

Εικονίδιο
μέλος από: 10/3/2010
kita an ton agapas polu akomh kane esu to proto bhmakai ase ti 8a pei autos
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59210 από sintele στις 10 Μαρτίου 2010, 8:18μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
καλά ρε κορέλλα μου την 6ι δημοτικού θυμήθηκες τώρα?έχουν περάσει τόσα χρονια,τώρα θα είναι σαν μια εντελώς νέα αρχή μεταξύ σας έχουν περάσει τόσα χρονια αλλάξατε και η 2 βεβαια πεζή να του αρέσεις ακόμα(η να του εxής mini στ μυαλό και σαν κάτι ανεκπλήρωτο),,κανόνισε καμια συνάντηση με την παλιά σου παρέα πήγαινε σε μέρη που συχνάζει τελοσπάντων και όλο και κάτι θα βρείτε να πείτε για να θυμηθείτε τα παλιά μεταξύ σας
ps μάθε από τις επαφές σου στο βόλο εάν εxής πληροφορίες γιαφτον,αν έχει σχέση κτλ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login