Παρεξήγηση με φίλο
Μήνυμα #135265 από Dontaskmewhy στις 14 Οκτωβρίου 2015, 7:46μμ
μέλος από: 15/7/2015 μηνύματα: 6 0 |
Γειά σας, είμαι φοιτήτρια και κάνω παρέα με ένα παιδί από μεγαλύτερο έτος εδώ και 2 μήνες. Πάντα όταν με έβλεπε στη σχολή με χαιρετούσε πάντα με χαμόγελο και όρεξη. Παιδιά Που μας βλέπουν όταν μιλάμε μου λένε πως πιστεύουν ότι του αρέσω αν και τους λέω πως απλώς είναι κοινωνικός. Πριν λίγες μέρες βγήκαμε για ποτό και εκείνος μέθυσε. Όταν φύγαμε η παρέα μας έφυγε από πάνω και εμείς κατεβαίναμε τον δρόμο. Επειδή παραπατουσε τον πήρα αγκαλιά για να τον περάσω απέναντι. Και μετά ενώ πήγα να τον αποχαιρετήσω φιλώντας τον στο μάγουλο με φίλησε στο στόμα (και όχι πεταχτά) και ενώ του είπα να σταματήσει Γιατί είναι μεθυσμένος μου έλεγε ότι είναι εντάξει και με ξαναφιλησε. Οστοσο από τότε στη σχολή με αποφεύγει και δεν μου στέλνει μηνύματα. Μόνο χθες που μου είπε ένα Γεια και ενώ είχε όρεξη με τους φίλους του μόλις με είδε ήταν πολύ μαζεμένος. Και σήμερα στην σταση του λεωφορειου με κοιτουσε συνεχεια. Δεν ξερω τι να κάνω. Τι να κάνω για να είμαστε όπως πριν? Είχαμε δέσει πολύ ως φίλοι και δεν θέλω να χάσω κάποιο τόσο κοντινό μου φίλο. Και επισης εχω μπερδευτει με θελει ή οχι? Σκεφτόμουν να του πω να ξεχάσει ότι έγινε εξάλλου ήταν μεθυσμένος. Αλλά αν με θελει θα το πάρει στραβα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #135267 από nonreligius στις 15 Οκτωβρίου 2015, 8:06μμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Αποδεκτή απάντησηΦίλη μου και εγώ έζησα κάτι παρόμοιο πριν 2 βδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει αίσιο τέλος.Αν εσύ τον βλέπεις ερωτικά και αυτός όχι η φιλία θα χαλάσει. Αν αυτός σε βλέπει ερωτικά και εσύ όχι η φιλία πάλι θα χαλάσει. Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά μιλάω από προσωπική εμπειρία. Αν και οι 2 θέλετε να παραμείνετε φίλοι όλα καλά. Αν και οι 2 βλέπεστε ερωτικά πάτε για σχέση. Μίλησέ του να ξεκαθαρίσετε τι αισθάνεστε διαφορετικά αν αργήσετε παίζει και η φιλία σας να χαλάσει και να μην κάνετε σχέση. Μετά ανάλογα πράτεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135279 από Dontaskmewhy στις 17 Οκτωβρίου 2015, 8:06πμ
μέλος από: 15/7/2015 μηνύματα: 6 0 |
Ναι να του μιλησω το θέμα είναι πως? Δεν τον βρίσκω πουθενά. Και με αποφεύγει. Αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως αισθάνεται . Την μια μου δείχνει πως του αρέσω την άλλη Όχι. :( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135280 από nonreligius στις 17 Οκτωβρίου 2015, 11:57πμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Θα τον πάρεις τηλέφωνο να μιλήσετε από κοντά. Ρώτα τον ξεκάθαρα να δείτε τι θα κάνετε. Παίζει να ντρέπεται ή να φοβάται ότι αν στο πει θα χαλάσετε τις σχέσεις σας, οπότε κάνε εσύ την κίνηση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |