Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

δεν ξέρω αν τον θέλω αρκετά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128697 από roulitsa...! στις 06 Ιουλίου 2014, 12:32πμ

roulitsa...!

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2014
προκειται για ενα παιδί που μου έχει γνωρίσει ο κολλητός μου και του άρεσα, το θέμα ειναι οτι εγω στην αρχή τον είχα βρει αδιάφορο αλλά το ενδιαφέρον που δείχνει μετά από τόσο καιρό εμένα με "συγκινεί" ώστε τελευταία τον σκέφτομαι αρκετά! Το θέμα είναι όμως ότι είμαι 20 χρονών...και παρθένα.Τα τελευταία δύο χρόνια είχα κάποια ενδιαφέροντα και κάποιες σχέσεις όμως όταν έφτανα στο σημείο που τους έλεγα ότι είμαι παρθένα κάτι στράβωνε...Είτε με κοιτούσαν σαν εξωγίηνο γιατί η συνηθισμένη φράση ήταν "δεν μοιάζεις με παρθένα" λες και το γράφουμε στο κούτελο, πράγμα που με ξενέρωνε απίστευτα , ή την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ή ήθελαν απλά να πάρουν το σεξ και να την κάνουν λες και είμαι η πιο τελευταία...τέλοσπάντων αυτό το παιδί φαίνεται πολύ καλό και ειδικά μετά το τελευταίο μου "απόκτημα" που εξαφανίστηκε από προσώπου γης είμαι λίγο στα χαμμένα και άπειρα επογοητευμένη από τα αγόρια οπότε δεν ξέρω αν αυτό ακριβώς με σπρώχνει σε αυτόν ή όντως αρχίζει να μου αρέσει ή υποσεινήδητητα με ωθεί τό θέμα της παρθενιάς..Δεν θέλω να φερθώ άσχημα και να πληρώσει τα σπασμένα άλλων χωρίς να φταίει!!! Είμαι μπερδεμένη, δεν ξέρω τι να κάνω...και κυρίως, το θέμα της παρθενιάς τόσο σωματικά αλλά και ψυχολογικά με ρίχνει γιατί όλα γύρω μου αφορούν το σεξ, αλλά και εμένα προσωπικά νιώθω να με κρατάει πίσω όσον αφορά τα αγόρια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128700 από lenaki19 στις 06 Ιουλίου 2014, 1:48πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
Καταρχην ποσο ειναι εκεινος? ειναι πιο μεγαλος απο εσενα? Οσο για την παρθενια μη το σκεφτεσαι. Και μη σε νοιαζει το τι θα πουν οι αλλοι ή το τι θα σκεφτουν. εισαι και μαγκια σου που εισαι! Εγω οταν εκανα πρωτη γορα σεξ ημουν 22, κι εγω ανχονωμουν κι ελεγα λες αμα το πω στο αγορι μου να ξενερωσει? λες να φυγει? ε τελικαουτε ξενερωσε ουτε τιποτα. αν ειναι σωστος ο αλλος δε θα φυγει καθολου. οσο για αυτη την ηληθια σκεψη που περναει απο το μυαλο μερικων (γιατι κακα τα ψεματα δε σκεφτονται ολα τα αγορια ετσι κι ευτυχως)οτι αμα ειναι η αλλη παρθενα θα κολλησει μαζι τους και δε θα ξεκολλαει ειναι μυθος που μερικοι δε λενε να το καταλαβουν. και δε λενε να καταλαβουν οτι αμα ειναι να κολλησει η κοπελα μαζι τους θα κολλησει ή ειναι ο πρωτος τουσ ή ο χιλιοστος τους. Οσο για το παιδι που λες προσπαθησε παλι να εχεις επαφεσ μαζι του οπως παλια και σιγα σιγα αμα θελει κι εκεινος ξανα μπορει να γινει κατι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128702 από roulitsa...! στις 06 Ιουλίου 2014, 2:52πμ

roulitsa...!

Εικονίδιο
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Μάλλον μπερδεύτηκες έτσι όπως τα έγραψα όλα μαζί...Για αυτόν που με παράτησε όταν έμαθε ότι είμαι παρθένα έχει τελειώσει το θέμα εφόσον με αντιμετώπισε σαν να είμαι άρρωστη..το θέμα είναι το "νέο" παιδί που γνώρισα, είναι 22-23 αυτός απλά δεν νιώθω τόσο έντονη έλξη, μόνο με ιντριγκάρει...και δεν ξέρω αν του αξίζει να γίνει κάτι ενώ δεν τον θέλω τόσο, ή αν αξίζει σε εμενα να μπω σε τέτοια φάση ...από την άλλη νιώθω ότι έχω ανάγκη κάποιον που να δείχνει ότι με θέλει , ότι με διεκδικεί γιατί κανείς δεν το έχει κάνει ουσιαστικά μέχρι τώρα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128703 από pi8hkos97 στις 06 Ιουλίου 2014, 10:21πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνετε σεξ, και αν δεις ότι σου αρέσει πραγματικά και υπάρχει χημεία (μόνο αν κάνετε σεξ θα καταλάβεις πραγματικά αν σου αρέσει) τον κρατάς. Διαφορετικά την κάνεις (με ελαφρά πηδηματάκια για να μην τον πληγώσεις).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128715 από lenaki19 στις 06 Ιουλίου 2014, 2:36μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
κοιτα θα συμφωνησω με τον pi8hkos97 κατα καποιον τροπο. παντως προσπαθησε το μαζι του, μπορει στο τελος να σου αρεσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128717 από Dieftharmenos στις 06 Ιουλίου 2014, 5:06μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Δηλαδη της προτινετε να κανει σεξ για να καταλαβει αν της αρεσει ο τυπος???

Οκ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128722 από gogosunrise στις 06 Ιουλίου 2014, 6:59μμ

gogosunrise

Εικονίδιο
γεια σου ρουλίτσα!
Αρχικά μην αγχώνεσαι για το σεξ. Γιατί πραγματικά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα συμβεί. Καλό είναι να το ξέρει ο φίλος σου όμως νομίζω ότι είναι δείγμα ανωριμότητας να φερθούν όπως περιγράφεις. Αναφορικά με το νέο παιδί, αφού δε το βρίσκεις απίθανο να κάνεις κάτι μαζί του μπορείς να δοκιμάσεις. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο εμφάνιση. Ποσες φορές βλέπουμε κάποιον σαν θεό και μετά απομυθοποιείται εντελώς στα μάτια μας; οπότε δοκίμασε μαζί του. Φυσικά δε χρειάζεται να κάνεις αμέσως σεξ μαζί του. Εννοείται ότι μπορείς να δεις αν ταιριάζετε κι με άλλους τρόπους... Σημαντικό κι αυτό και πρέπει να το απολαμβάνεις αλλά να μπορείς να αλλάξεις και δυο κουβέντες μαζί του . :*
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login