Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα PC χωρίς COBOL και Fortran είναι σαν μια σοκολάτα χωρίς κέτσαπ και μουστάρδα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Γιατι ειναι τοσο σκεπτικος?Μια γωμη παδια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128284 από lenaki19 στις 20 Ιουνίου 2014, 2:06πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
Γεια σας παιδια! Αν θυμαστε πριν απο ενα μηνα σας ειχα πει για τον πρωην μου. Λοιπον πριν 3 μερες ξανασυναντηθηκαμε. Πηγαμε ωραια και καλα καπου ησυχα με ωραια θεα, ρομαντικουλια κι ετσι. Μιλουσαμε με τι ωρες μεχρι που ξημερωσε πια και τοτε φυγαμε. Η συζητηση ηταν γενικου περιεχομενου ειπαμε τα νεα μας κ.τ.λ. Τελος παντων μεσα στη συζητηση που ειχαμε καπως ξεφυγαμε απο το θεμα συζητησης μας και ανοιξαμε κουβεντα γενικα για τις σχεσεις και μετα εγινε πιο συγκεκριμενο με ενα φιλικο του ζευγαρι κι ετσι βρηκα την αφορμη να του δωσω να καταλαβει οτι θελω να τα ξαναβρουμε. σε καποιες στιγμες μετα τον εβλεπα πολυ σκεπτικο, τον επιανα να με κοιταει οταν δεν τον κοιτουσα αν και για λιγο καταλαβε οτι τον πηρα ειδηση αλλα εκεινος συνεχισε να με κοιταει σκεπτικος. Δεν ειχα παραπονο ολη τη βραδυα ηταν πολυ περιποιητικος με το παραμικρο και οταν του ειπα μπορω να πιασω τα κλειδια και μονη μου μην αγχωνεσαι γυρισε και μου ειπε μου αρεσει να σε προσεχω. αρχισε να μου χαμογελαει, του χαμογελουσα κι εγω, με πειραζε τον πειραζα. αγκιζομασταν και καλα τυχαια κ. α. τετοια και μετα ξανα παλι ηταν σκεπτικος. Δε μπορω να καταλαβω τι περιμενει τοσο καιρο και δεν το περνει αποφαση να ερ8ει και να μου πει να τα ξαναβρουμε. εγω του εδειξα παντως μεσα απο τη συζητηση οτι θελω εκεινος ομως ειναι σκεπτικος και δε μπορω να καταλαβω το γιατι... πριν απο 1,5 μηνα μου εδειχνε οτι ηθελε, συναντηθηκαμε και δεν εγινε τιποτα, τωρα ξανασυναντηθηκαμε και παλι τα ιδια. Για πειτε μια γνωμη ρε παιδιαααα!
Α! να πω πως ακομα και τωρα που δεν ειμαστε μαζι, τον πιανω να ζηλευει χωρις λογο. αν δεν ενδιαφεροταν και αν δε φοβοταν οτι θα με χασει θα ζηλευε? εγω νομιζω οτι καρφακι δε θα του καιγοταν... απο τη στιγμη ομως που ζηλευει πιστευω οτι ακομα ενδιαφερεται δε ξερω αν κανω λαθος... γι'αυτο πειτε μου μια γνωμη βρε σεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128286 από Dieftharmenos στις 20 Ιουνίου 2014, 2:14πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Το θεμα δεν ειναι τι θα σου πουμε εμεις...τα εχουμε ξαναπει.Εσυ τι πιστευεις?

Πριν απο καιρο με μια κοπελα εκανα ακριβως το ιδιο με τον τυπο.Αλλα εγω την ηθελα μεχρι θανατου τοτε.Ειχαμε σχεση,χωρισαμε και εγω ηθελα σαν τρελος να τα ξαναβρουμε.Περιμενα την καταλληλη στιγμη και εκανα κινηση.Δεν γινοταν αλλιως...νομιζα οτι θα πεθαινα(λεμε τωρα...παλιες μαλακιες).

Ο δικος σου δεν ειναι ετσι.Εχει την ευκαιρια και δεν την εκμεταλευεται.Υπαρχουν αρκετες εκδοχες.Αρχικα μπορει να μην σε θελει πια και απλα να την βρισκει να του δινεις σημασια και να ξερει οτι σε εχει δεδομενη.Επισης,μπορει να εχει γινει κατι που δεν ξερεις(με γκομενα εννοω) και να ειναι μπερδεμενος η να ειναι αλλη στην μεση.

Κανε κατι στον ευατο σου...μην πετας υπονοουμενα και πεστο του ΕΣΥ ξεκαθαρα."Θελω να τα ξαναβρουμε".Εκει θα τα καταλαβεις ολα.

Δεν θα χαλασεις την σχεση σας.Φιλιες μεταξυ πρωην δεν μπορουν να υπαρχουν.Αυτο το "μπρος-πισω" μονο πισω σας κραταει και τους δυο και χωρις να εχετε κανενα κερδος.

ΡΩΤΑ ΤΟΝ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128742 από lenaki19 στις 08 Ιουλίου 2014, 3:20πμ

lenaki19

Εικονίδιο
dieftharmene μιλησα μαζι του εδω και καιρο και μου ειπε οτι ειναι σκεπτικος κι ενω θελει να ειμαστε ξανα μαζι, κανει πισω γιατι φοβαται να μη με πληγωσει αθελα του επειδη ειναι περιεργος χαρακτηρας ( παλι καλα ποθ το παραδεχεται εδω που τα λεμε) και επειδη δεν θελει να με χασει αν γινει κατι τετοιο. τελος παντων... τωρα εχει αρχισει σιγα σιγα και μου ζηταει πραγματα... οπως π.χ να παω να του κανω παρεα, μου στελνει ξανα μυνηματα για να δει πως ειμαι, αν εχω κατι κ.τ.λ. καλα σημαδι μου φαινονται αυτα προς το παρον εφοσον αρχισε να κανει καποια βηματα. παντως γενικα αργει μεχρι να κανει κατι... κι αυτο ειναι το κακο, οτι πρεπει να το εξετασει καλα το καθε θεμα για να κανει κατι. με λιγα λογια ειναι πολυ ψειρας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128743 από Dieftharmenos στις 08 Ιουλίου 2014, 3:33πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Aυτα τα "δεν θελω να σε πληγωσω" να ξερεις ειναι μπαρουφες.

Επισης,ετσι οπως το βλεπω,μαλλον του αρεσει που τον θελεις ακομα και του εχεις βαλει απλα την ιδεα.Συνηθως αυτο συμβαινει λογω...χμμμ...να το πω απλα...της "αγαμιας".Ισως νιωθει μονος...και γι αυτο το λογο απο την μια θελει να γινει κατι αλλα δεν ειναι και σιγουρος οτι σε θελει.

Το εχω περασει αυτο το συναισθημα...να νομιζω οτι εχω αισθηματα για καποια που δειχνει ενδιαφερον απλα και μονο επειδη εχει καιρο να ενδιαφερθει καποια που θελω πραγματικα.Αλλα απο την αλλη ειχατε σχεση δεν ξερω κατα ποσο υφισταται αυτη η σκεψη.Αν και νομιζω πως εχω δικιο :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128753 από lenaki19 στις 08 Ιουλίου 2014, 3:12μμ

lenaki19

Εικονίδιο
δεν ειναι οτι ειχαμε μονο σχεση... πριν καταληξουμε σε σχεση ημασταν κολλητοι. οσο περνουσε ο καιρος μετα καταλαβαμε οτι απο φιλαρακια πηγαινε αλλου το θεμα. αλλα δε ξερω ρε γαμωτο... μπορει και να χεις και δικιο... θα δειξει στην πορεια. ευχαριστω παντως για την απαντηση ρε συ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128785 από gogosunrise στις 09 Ιουλίου 2014, 5:18μμ

gogosunrise

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2014
Γεια σου Λενάκι! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και δε ξέρω όλη την ιστορία. Σε σχέση με όσα είπατε σε αυτό το post νομίζω ότι ο πρώην σου δεν ξέρει τι θέλει. Εσύ τον θέλεις και του το είπες. Αν κάποιος σε θέλει το ξέρει, δε το σκέφτεται. Θεωρώ ότι είναι δικαιολογίες όσα λέει ότι φοβάται μήπως δε φερθεί καλά. Άλλωστε αν εσύ δε φοβάσαι τότε δε του πέφτει λόγος. Δεν υπάρχει άλλος να σε αγαπήσει πιο πολύ από τον εαυτό σου :P Αν αυτός σε πλήγωσε εσύ θα έπρεπε να είσαι σκεπτική, όχι αυτός. Νομίζω πως το παιδί παίζει λίγο βρώμικα. Από τα όσα γράφεις φαίνεται ότι τον θέλεις και δικαιολογείς καταστάσεις αλλά επίσης φαίνεται ότι αυτός δε ξέρει τι του γίνεται. Εγώ λοιπόν θα σου έλεγα να του ξεκαθαρίσεις τι θέλεις (ένα τελεσίγραφο) όποιο κι αν είναι αυτό, για να καταλάβει ότι δε μπορεί να παίζει. Θα συμφωνήσω με τον διεφθαρμένο ότι τα πισωγυρίσματα δε βοήθησαν ποτέ, για αυτό αν αυτός δε ξέρει τι θέλει δεν είναι για εσένα και πάμε για άλλα αν πάλι θες και μπορείς να το κρατήσεις στο φιλικό μπράβο σου αλλά όλα δε γίνονται. Δες τι θες εσύ από αυτόν και παίξε με τους δικούς σου όρους! Πάντως εκεί έξω υπάρχουν και καλά παιδιά και ωραία που μπορεί να μην είναι σκεπτικά ! Δική σου η ζωή κοίτα να περνάς καλά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login