Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι νόμοι είναι σαν τα λουκάνικα. Καλύτερα να μη δεις πως φτιάχνονται.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Γυμναστική και σωμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127549 από natassaa στις 26 Μαΐου 2014, 7:28μμ

natassaa

Εικονίδιο
μέλος από: 22/4/2014
Καλησπέρα σας! Δεν ξερω αν ειμαι στη σωστή κατηγορία αλλα θα τα πω εδω.. Τωρα π έφτασε τ καλοκαίρι οι περισσότεροι θελουμε ενα ωραιο σώμα για την παραλία.. Επειδή δίνω πανελλαδικες δν εχω χρονο να ασχοληθώ με τ σώμα μ αν και δν εχω ιδιαίτερο θέμα αφου απο μικρή εώς και πριν 2 χρόνια γυμναζομουν καθημερινά.. Απλα θελω εώς τέλη Ιουνίου να εχω φτιάξει σφιχτά οπίσθια και μπουτια γιατί εκει εχω ενα θέμα αφου ειναι κάπως πλαδαρα αλλα χωρίς πολυ κυτταρίτιδα.. Αν ξεκινήσω καθημερινό τρέξιμο μια ωρα , κανω και squats και τέτοιες αςκηςεις θα μπορέσω να το καταφέρω σ εναν μήνα;; Κι επίσης τι ασκήσεις θα μ προτείνατε για να εχω οσο τ δυνατόν γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα; Σας ευχαριστω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127553 από warriorsagrinio στις 26 Μαΐου 2014, 8:54μμ

warriorsagrinio

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2013
Να κοψεις τα αναψυκτικα να πινεις πολυ νερο και να τρως λιγοτερα γλυκα το τρεξιμο τα ανιγματα και τα squats φτανουν για να σφιξεις το σωμα σου
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127554 από pi8hkos97 στις 26 Μαΐου 2014, 10:07μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Άρχισε γυμναστήριο όταν ξεμπερδέψεις με τις πανελλήνιες. Κανε πρόγραμμα για σύσφιξη σώματος (βαράκια, όργανα και τέτοια). Επίσης κάνε ελειπτικό, βοηθάει απίστευτα στα μπούτια και στα οπίσθια. Βέβαια δεν πρέπει να έχεις την μικρότερη δυνατή αντίσταση, καλό είναι πχ να το έχεις 10 στα 40 ή 15 στα 40 (λέω 40 γιατί στο δικό μου γυμναστήριο τα ελλεπτικά τους είναι μαξ αντίσταση στο 40. (όσο αντέχεις, αυξάνεις αντίσταση). (Εγώ το έβαζα 40 στα 40 και είδα τεράστια διαφορά σε ένα μήνα. Μην το βάλεις εσύ εννοείται τόσο, θα σε ξεκωλώσει). Επίσης κάνε πολλές ασκήσεις γλουτών, προσαγωγών, απαγωγών, ποδιών γενικότερα.
Όσον αφορά τη διατροφή γενικά πολλά φρούτα-λαχανικά, καλό κρέας (μόνο κοτόπουλο κατά προτίμηση), λίγοι υδατάνθρακες και λιπαρά μόνο φυτικά (π.χ. ελαιόλαδο, αβοκάντο). Αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα εννοείται ότι ο διαιτολόγος είναι μακράν η καλύτερη λύση. Απλά το ωραίο σώμα θέλει ΘΥΣΙΕΣ. Δεν έχει γλυκά και junk food, βρώμικο και τέτοια. Ελλάχιστα και όσο μπορείς μακριά.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλή εκγύμναση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127557 από natassaa στις 26 Μαΐου 2014, 10:38μμ

natassaa

Εικονίδιο
μέλος από: 22/4/2014
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και την αναλυτική σου περιγραφή:) ναι τελικα μ φαινεται καλύτερη λύση να πάω γυμναστήριοθα παω έκει και θα μ βγάλουν προγράμμα.. .Σ ευχαριστω pi8hkos97:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login