Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ένας Χριστόδουλος να μαζεύει υπογραφές για τις ταυτότητες ώστε να γράφουν με το στανιό το Χριστιανός Ορθόδοξος, να ξεχωρίσουν οι μούλοι από τους ντόπιους—η πεμπτουσία της διάκρισης
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127149 από Georgeos στις 13 Μαΐου 2014, 12:22πμ

Georgeos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2014
??????????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127150 από lenaki19 στις 13 Μαΐου 2014, 1:00πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
κατσε και μιλησε μαζι της. πες της τι σε ενοχλει και αμα δεν αλλαξει τοτε σουταρε την να βρεις την υγεια σου και βρες μετα μια αλλη κοπελα η οποια δε θα παιδιαριζει, θα σεκαταλαβαινει και θα σε υπολογιζει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127167 από pi8hkos97 στις 13 Μαΐου 2014, 10:37μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Έγραψε:(Georgeos@12 Μαΐου 2014)
Ωραία όλα αυτα΄...βέβαια τα ξαναβρήκαμε και συμπεριφέρετε όπως πριν σαν μικρο κοριτσάκι...

όλοι με πιέζουν οι δικοί μου ότι είναι μεγαλή και θα το μετανιώσεις κλπ κλπ τώρα???

Κοίτα φίλε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ακούς τους δικούς σου σε αυτά τα θέματα, μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Στην τελική όπως και νάχει τώρα η κατάσταση, πάω στοίχημα ότι θα χωρήσετε κάποια στιγμή. Όλα τα ζευγάρια σχεδόν χωρίζουν κάποτε, αυτό είναι το φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου. Κοίτα να περνάς καλά την κάθε στιγμή της ζωής σου χωρίς να κοιτάς το αύριο (το λέω επειδή σου λέει ο πατέρας σου ότι σε 20 χρόνια θα είναι στη εμμηνόπαυση). Μετά από 20 χρόνια φίλε μου δεν θα την θυμάσαι καν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127170 από Georgeos στις 14 Μαΐου 2014, 12:40μμ

Georgeos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2014
Γεια σας παιδια...σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..χθες όμως χωρίσαμε...και νιώθω πολύ άσχημα γτ πραγματικά τέτοια ψυχή κοριτσιού και τέτοια ομορφια ταυτόχρονα την ένιωσα πραγματικα μοναδική και στην ψυχή μου πιστεύω θα είναι..

απο εκει και πέρα έβαλε τα κλάμματα στεναχωρέθηκε πάρα πολυ όπως και γω το ίδιο λίγησα και δεν μπορώ να βγάλω μιλιά...ούτε από το σπίτι θέλω να βγω ούτε πουθενά να παω..

Με είπε ότι δεν την ήθελα ποτέ πραγματικά..ότι δεν την αγάπησα και δεν την ερωτεύτηκα και αυτο με πείραξε πολύ όπως επίσης και ότι την προηγούμενη μέρα κάναμε σέξ και θεωρήθηκε ότι την θεωρώ λεει η πρώτη πουτάνα που βρήκα.και ότι δεν επρεπε να πιστεψει ποτε τα λόγια μου ..πραγματικά με την πρώην μου τα είχαμε 2 χρόνια δεν έκλαψα γτ ήξερα τι ήταν...αυτή όμως ήταν κοπέλα μου για 8 μήνες γεμάτους και είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της όπως και αυτή...μου λείπει η καλημέρα της μου λείπει μια αγκαλιά της...τις ώρες που είμασταν μαζί .. τα ταξίδια που κάναμε το φαϊ το πως με φρόντιζε όλα μου λείπουν..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127173 από pi8hkos97 στις 14 Μαΐου 2014, 2:07μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Ωραία έχεις 2 επιλογές. Η πρώτη είναι να προχωρήσεις παρακάτω και να βρεις μια άλλη (κατά προτίμηση της ηλικίας σου) ώστε να ξεχαστείς λίγο και μετά βλέπεις.
Η δεύτερη είναι να της πεις ότι όσα λες δεν ισχύουν και να κάνεις τα πάντα να της αποδείξεις ότι τη θες πραγματικά. Ε κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις, δεν νομίζω μετά από τόσα που ζήσατε να σε διαγράψει τόσο απλά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login