Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάντε οικονομία στο νερό. Πλυθείτε μαζί μ' ένα φίλο!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

μου αρεσει ενα αγορι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126235 από mikrhgatoula στις 02 Απριλίου 2014, 2:00μμ

mikrhgatoula

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2014
εδώ και κάτι μήνες μου αρέσει ένα αγόρι. Πάμε στο ίδιο σχολείο αλλα ειναι μεγαλυτερος και δεν μιλαμε. ξερει οτι ειμαι τσιμπημενη μαζι του γι' αυτο παιζει μαζι μου οταν ειναι μπροστα οι φιλοι του..προσπαθει να με κανω να ζηλεψω αλλαεγω μια φορα ψαρωσα.. οταν ειναι μονος του ειναι τοσο διαφορετικος με κοιταει τοσο τρυφερα...ειχα παει για καφε με τις φιλες μου και ηρθε κι εκεινος ενω ηξερε οτι εγω ειμαι εκει δεν ξερω τι να κανω...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126236 από lenaki19 στις 02 Απριλίου 2014, 2:06μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013

Αποδεκτή απάντηση

οταν δεις οτι καθεται μονος του και σε κοιταει πηγαινε και κατσε διπλα του και ανοιξε του συζητηση. μιληστε λιγο για διαφορα πραγματα μεχρι να γνωρισετε πιο καλα ο ενας τον αλλο, να αποκτησετε εστω και λιγη οικειοτητα. μπορει να ειναι ντροπαλος και να περιμενει απο σενα να πας να του μιλησεις πρωτη. οποτε πηγαινε και μιλα του και μετα απο ενα μικρο διαστημα μπορεις να τον πιασεις και να του πεις οτι σου αρεσει και οτι θα ηθελες να γινει κατι μεταξυ σας, εκτος κι αν σε προλαβει εκεινος και σου το πει πιο νωρις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126238 από mikrhgatoula στις 02 Απριλίου 2014, 2:12μμ

mikrhgatoula

Εικονίδιο
Έγραψε:(lenaki19@02 Απριλίου 2014)
οταν δεις οτι καθεται μονος του και σε κοιταει πηγαινε και κατσε διπλα του και ανοιξε του συζητηση. μιληστε λιγο για διαφορα πραγματα μεχρι να γνωρισετε πιο καλα ο ενας τον αλλο, να αποκτησετε εστω και λιγη οικειοτητα. μπορει να ειναι ντροπαλος και να περιμενει απο σενα να πας να του μιλησεις πρωτη. οποτε πηγαινε και μιλα του και μετα απο ενα μικρο διαστημα μπορεις να τον πιασεις και να του πεις οτι σου αρεσει και οτι θα ηθελες να γινει κατι μεταξυ σας, εκτος κι αν σε προλαβει εκεινος και σου το πει πιο νωρις.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126239 από mikrhgatoula στις 02 Απριλίου 2014, 2:13μμ

mikrhgatoula

Εικονίδιο
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι ειναι απο τα παιδια που το παιζουν μαγκες επειδη ειναι ωραιοι μπορουν να εχουν οποια θελουν κτλ και ειναι πολυ ανωριμος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126241 από lenaki19 στις 02 Απριλίου 2014, 3:26μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
κοιτα αυτοι που το παιζουν μαγκες εχω καταλαβει οτι δεν ειναι οσο δειχνουν... οταν πηγαινα σχολειο ειχα δυο τρεις συμμαθητες που θεωρουνταν τα μαγκακια του τμηματος. το συμπερασμα?? ολο αυτο ηταν μια μασκα που φορουσαν για τον οποιοδηποτε δικο τους λογο. σιγα σιγα αποδειχτηκαν τα πιο ενταξει παιδια. ενω καποτε τους λεγαμε κωλοπαιδα, στο τελος αυτα τα παιδια ηταν τα καλυτερα κι εχουν αποδειχθει τα καλυτερα μεχρι τωρα. δεν παει να πει οτι επειδη καποιος ειναι ωραιος οτι μπορει να εχει και οποια θελει. π.χ μπορει να αρεσει σε καμια 10αρια κοπελες κι εκεινου να μη του αρεσει καμια τους και να του αρεσεις μονο εσυ. ή και το αντιθετο. εκεινου να του αρεσουν πεντε εξι που λεει ο λογος και να μη γυρισει ουτε μια απο αυτες να τον κοιταξει. αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειναι λαθοςτο σκεπτικο σου στο το οτι επειδη ειναι ωραιος οτι μπορει να θελει να εχει και οποια θελει. και στο κατω κατω προσαπθησε να τον πλησιασεις οσο μπορεις. τουλαχιστον στο τελος οτι και να γινει θα ξερεις οτι το προσπαθησες ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login