η σχεση και το κους κους
Μήνυμα #125342 από mimosever στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 7:53μμ
μέλος από: 20/1/2014 μηνύματα: 3 0 |
Γεια χαρά σε όλους!!!Παω Δευτέρα Γυμνασίου και έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Είμαι το μόνο αγόρι στην τάξη μου, που δεν έχει κάνει τπτ με καμία κοπέλα. Όλοι στο τμήμα είναι πολύ προχο και εγώ υπερβολικά ρομαντικός. Η αλήθεια είναι ότι, δεν ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμο και έχω λιγα κιλακια αλλά δεν είμαι χοντρός. Όσες φορές τα έχω ζητήσει από κοπέλα, έχω φάει πόρτα!!!Ταυτόχρονα ομως,το κουτσομπολιό και οι κακοηθιες απέναντι μου, ρέουν ποτάμιοτι είμαι φλώρος κ τέτοια!!! Σας παρακαλώ, πείτε μου τι να κανω!!! Έχω πεσει σχεδόν σε καταθλιψη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #125343 από ~Nansy στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 9:11μμ
μέλος από: 10/2/2014 μηνύματα: 11 0 |
Αποδεκτή απάντησηΕλα βρε συγα....μην δινεις συμασια.....το να μην εχεις κανει κτ ακομα δεν ειναι παραλογο..εισαι μικρουλης...και που ξερεις πως εισαι ο μονος που δεν εκανε τπτ?? Τα κιλα δεν ειναι προβλημα σε τπτ...δεν κανου τα κιλα τον ανθρωπο και στ κατω κατω αν νομιζειςπως σε πειραζουν μπορεις να τα χασεις....οσο αφορα τν αρηση απο τς κοπελες μπορω να πω γιατι ξερω πως σε αυτην τν ηλικια ερισσοτερο κοιταν την εμφανιση παρα την καρδια....οσο μεγαλωνει θα δειςνπως αυτο θα αλλαξει...κ δεν ειναι απαρτητο να κανεισ σχεση μεσα απο το σχολειο...μπορεις απο καποια αλλη περιοχη οπως πχ απο το χωριο σου η απο αλλο σχολειο....επισης υπαρχουν διαφορες κοπελες...σε καποιες αρεσουν τα ρομαντικα κ σε καποιες οχι....μην το αλλαξεις αυτο...ειναι πολυ ωραιο...και συγουρα θα παν ολα καλα μην φοβασαι...απλα δεν καταλαβινω την συμπεριφορα τους..δεν κανετε παρεα με τ αγορια? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125344 από mimosever στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 9:37μμ
μέλος από: 20/1/2014 μηνύματα: 3 0 |
Καταρχάς χίλια ευχαριστώ! Αλλά τι εννοείς " απλά δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά τους" των άλλων εννοείς; Πολλοί απλά δεν ειναι ώριμοι!και αν ρωτάς αν εγώ κανω παρέα με τα αγόρια, εννοείτε και έχω και πλους φίλους και είμαι και κοινωνικός, αλλά αν εχεις την καλοσύνη, εξήγησε μου τις 2 τελευταίες γραμμές του μυνηματος σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |