περίπλοκο...
Μήνυμα #125323 από ~Nansy στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 10:55μμ
μέλος από: 10/2/2014 μηνύματα: 11 0 |
Στο παρελθόν είχα γνωρήσει έναν από την πόλη μου στο facebook! Για την ακρίβεια τον ήξερα φατσικά διότη μιλούσε με μια φίλη μου... και όταν άνοιξα λογαριασμό στο fb έμπαινε αυτή η φίλη και τον είχε κανει add..είχαν σταματήσει να μιλάν πλέον ..ο τύπος δέχτηκε και άρχησε να λέει πως του αρέσω και έτσι...είχε ενα μήνα περίπου για να τελειώσει τον στρατό...μου είχε πει πως ήθελε να βρεθούμε όταν έπερνε άδεια...δέχτηκα γτ μιλούσε πολύ καλά και μου άρεσε η παρέα του...Μου είχε πει ν πάω μόνη χωρίς παρέα..εγώ όμως πήγα με την φίλη αυτή γιατί είχε ραντεβού με τον δικό τσ στο ίδιο μέρος...όταν βρεθήκαμε σπάστηκε που ήρθε και η φίλη... μιλήσαμε για διάφορα άσχετα θέματα...και μου έλεγε να προσέχω τς παρέες μου και τέτοια...κατάλαβα πως το έλεγε για εκείνη...αλλά δεν έδωσα πολύ βάση...αυτή εν το μεταξί περνούσε με τν δικό τς μπροστά μας και αυτός νευρίαζε...κ άρχησε να λέει για το αγόρι της <<Πώς τα έφτιαξε η τάδε (εννοώντας την φίλη )με αυτόν ...ε του είπα πως μια χαρά είναι το παιδί ...κ είπε αυτός πως δν θα έκανε παρέα με τέτοιον...τέλος πάντων έφυγαν αυτοί και μήναμε εμείς...άρχισε να με πλησιάζει..να μου λέει <<έλα τωρα θύμωσες? >> και πήγενε να με φιλήσει...εγώ όμως δεν είχα φιλήσει ως τότε και έννοιωθα άβολα...του εξίγησα γτ το απέφευγα...τελικά φιληθήκαμε...αυτός όμως νόμισε πως όλη η ιστορία έγεινε για την ηλικία του...πρίν έρθει μου είχε πει πως θέλει να βρεθούμε αρκετές φορές...μετά απο την συνάντηση όμως όταν ξαναμιλήσαμε μου είπε πως δν θέλει να ξανα βρεθούμε γιατί τον έκανα να νοιώσει σαν παπούς..και πως δν θέλει να έχει σχέσεις με κοπέλες που συμπεριφέροντε σαν μικρά...ε με πλήγωσε αλλά τι να έκανα? προσπάθησα λίγο μα μάταια...το πήρα απόφαση λοιπόν και τν άφησα...μετά από κάνα μήνα μου στέλνει και μου λέει πως δν με ξέχασε και θέλει ν με δει...επειδή εγώ ήμουν ακόμα κολλημένη δέχτηκα...εκείνη τν μέρα όμως που κανονήσαμε έβρεχε..άκυρο επομένως...τον έπερνα τηλ. και δεν το σήκωνε...δεν επέμενα και απλά κατάλαβα πως ήταν ότι να'ναι ο τύπος....μετά από 1 μήνα άρχησε πάλι τα μνματα και ότι χάθηκα...και πως φταίει για αυτό αλλά να μην τον κατηγορώ γτ θέλει να επανορθώσει...εγώ όμως δν ήθελα να ξανα παίξω το παιχνίδι του και του είπα πως δεν θα αλλάξει ποτέ και πως δεν αξίζει να ασχοληθώ και άλλο...όμως βρήκα την εφκαιρία και σε μία γιορτή του έστειλα μνμ...ήθελα πολύ!! μου απάντησε αν και στην αρχή ρωτούσε ποιά είμαι..μετά μου είπε όπωτε θελήσω να του πω να παμε για καφέ...του είπα οκ μα δν του ξανα έστειλα ...μετά από ένα διάστημα έκανα καινούρια σχέση ..δεν το ήξερε αυτός και ξανα έστειλε ...ήθελε να μου κν ένα δώρο...αλλά του μίλησε ο δικός μου και σταμάτησε αυτός...με έσβησε και απο το fb...δεν με έννοιαζε πλέον....εσείς τί λέτε για την στάση μου απέναντη του? ήμουν σωστή ή όχι?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #125328 από Dieftharmenos στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 11:14μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αποδεκτή απάντησηΘα στο πω οσο πιο απλα γινεται.Σε ειχε για να περναει την ωρα του.Οσο σκληρο και αν σου φαινεται ας πουμε ησουν η "ευκολη" της υποθεσης.Αλλη οπτικη δεν υπαρχει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125329 από ~Nansy στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 11:20μμ
μέλος από: 10/2/2014 μηνύματα: 11 0 |
Απλά δεν μπορούσα να τον καταλάβω γιατί από την μία έστελνε από την άλλη όχι...εε είχε και μια ακόμα από εξωτερικό απλά αυτη είναι εδώ μόνο καλοκαίρι...ε μου την έδωσε γιατί πιστεύω πως όταν έμενε μόνος με θυμώταν...ντάξη πλέον δεν με νοιάζει καθόλου....έιμαι σε σχέση και είμαι πολυ ευτυχησμένη...απλά ήθελα να δω πως βλέπετε και εσείς το όλο θέμα...διότη έκανε προσπάθιες αλλά τν τελευταία δεν ήθελα καν να του δώσω τν ευκαιρία.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |