Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Η θρησκεία της υπακοής στο ιερατείο, με ήρωα τον ανυπάκουο στο ιερατείο γιο του Θεού.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Ακομα ερωτευμενος?

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125556 από Dieftharmenos στις 21 Φεβρουαρίου 2014, 10:50μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(mpifteki@21 Φεβρουαρίου 2014)
Μπορεις να εισαι ακομα εκει οντως;δεν εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα στην ξανακανει;

λαθος μου...ημουν εκει...εχουμε χωρισει μετα τν 6η φορα που γυρισε στον αλλον...6-6 το τερματησαμε...και οι 2 κεραταδες βγηκαμε αλλα τουλαχιστον εγω την πηρα λιγη εκδικηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125559 από XxXGreGXxX στις 21 Φεβρουαρίου 2014, 11:15μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Δυστυχως ναι ειμαι ακομα " λιγο " ομως εκει πλεον.
Οντως εκανε πολλα και τωρα ειναι με καποιον αλλον. Αλλα εμενα με κραταει ο παλιος της εαυτος. Με αυτον που ειχαμε μοιραστει πολλα. Το στηριγμα μου. Ειναι λαθος το ξερω.. θα μ περασει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125563 από mpifteki στις 22 Φεβρουαρίου 2014, 2:19πμ

mpifteki

μέλος από: 21/2/2014
Dieftharmenos εγω διαφωνω μ αυτη τη λογικη.η σχεση σας θα στηριχθει στ ψεμα.τν αμηχανια.στα παλια σας λαθη.δεν ξερω που θα σας βγαλει.
Εσυ xXxGregxXX πρεπει αληθει να ξεκολλησεις.ειχα μια παρομοια ιστορια.ημουν με μια τρομερη κοπελα.απιστευτη.ωσπου γνωρισα μια κοπελα με την οποια κατενθουσιαστηκα.ξεχαασα αυτοματα ολα οσα περασα με την πρωτη. Δυατυχως η καινουρια ομως εξελιχθηκε σε μεγαλη πουτανα αν σκεφτες τον τροπο που μπηκ στη ζωη μου.χανοντας φυσικα την ευτυχια μ.ξερω οτι ο ενθουσιασμος δε συγκρινεται με τν ερωτα.αλλα ο ερωτας ειναι πολυ πιο δυνατο και αληθινο συναισθημα. Συμφωνειτε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125565 από XxXGreGXxX στις 22 Φεβρουαρίου 2014, 9:29πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
Ετσι μπηκε και σε μενα αυτη η κοπελα χαλοντας μια ειδη
Σχεση που ειχα. Σαφως και συμφωνω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125570 από mpifteki στις 22 Φεβρουαρίου 2014, 6:26μμ

mpifteki

Και με την αλλη κοπελα τι εγινε; δεν ενιωθες ασχημα που την πληγωσες χωρις να φταιει; δεν το ψιλιαστηκες οτι απο τη στιγνη π μπηκε ετσι στη ζωη σου οτι θα εκανε και σε εσενα τ ιδιο; κοιτα ποσα σ εκανε.εγω δε φανταζεσαι ποσο στενιχωρεθηκα που πληγωσα τη δικια μου.προσπαθω ακομα κ τωρα να την ξανακερδισω..εχασα αληθεια τον πιο καλο ανθρωπο απο κοντα μ μονο κ μονο επειδη εμφανιστηκε εκεινη.εχασα τοσα πολλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125571 από XxXGreGXxX στις 22 Φεβρουαρίου 2014, 8:09μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
Ξερεις φιλε μου τι σκουπιδι ενιωσα? Οχι για εμενα.. Με το που χωρισαμε μιλαγα με την πρωην μου και της ζηταγα συγνωμη απειρες φορες.. Μονο τοτε καταλαβα ποσο την ειχα πληγωσει. Οταν ειχε ερθει η αλλη με τυφλωσε με τα τοσα καλα της..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125574 από mpifteki στις 22 Φεβρουαρίου 2014, 9:34μμ

mpifteki

Μαλλον δν ειχε τοσα καλα.συμφωνεις?? Τι σ ειπε η αλλη κοπελα? Το καλο ειναι οτι εμαθες τουλαχιστον.την επομενη φορα να μην σκεφτεσαι τοσο επιπολαια.ή τουλαχιστον εγω αυτο εμαθα. Τα εχεις ξεμπερδεψει καθολου στ μυαλο σου? Για το τι νιωθεις τελικα εννοω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125962 από pligwmeniii στις 16 Μαρτίου 2014, 8:47μμ

pligwmeniii

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/3/2014
κοίτα αν είναι κάθε φορά που την παρατάει κάποιος να γυρίζει σε εσένα σε βλέπει απλά ως φίλο.. απλά θα σου πω μην ασχολείσαι μαζί της.. το είπες και πριν φέρεται σαν ........
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login