Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το να μιλάς για τη μουσική είναι σαν να χορεύεις για την αρχιτεκτονική.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Τι να κάνω για να είμαστε μαζί?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115415 από Evelinlucker στις 04 Ιανουαρίου 2013, 12:15πμ

Evelinlucker

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/9/2012
Γεια σας! Είμαι 16 χρονών και θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου δώσετε συμβουλές για ένα αγόρι.
Εδώ και αρκετό καιρό εγώ και οι 2 κολλητές μου αρχίσαμε να κάνουμε παρέα με κάτι αγόρια 1 χρόνο μεγαλύτερα από εμάς. Ένα από αυτά τα έφτιαξε και με την μια κολλητή μου. Δεθήκαμε πολύ σαν παρέα. Βρισκόμαστε κάθε μέρα και πάμε παντού μαζί. Μερικές φορές βγένουν μαζί μας και κάποια αλλά παιδιά που δεν είναι στην παρέα. Ένας από αυτούς...Μου έχει πάρει το μυαλό. Μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι ακριβώς το στυλ αγοριού που μου αρέσει, είναι πολύ καλό παιδί και επειδή έχει μηχανάκι με πάει βόλτες. Δεν ξέρω αν του έχει περάσει ποτέ η ιδέα από το μυαλό να κάνει κάτι μαζί μου γιατί δεν βγένει και πολύ συχνά μαζί μας. Τι να κάνω? Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115418 από KwnstantinosS στις 04 Ιανουαρίου 2013, 12:22πμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Κατι παρωμοιο συμβαινει και σε μενα με μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη(εγω ειμαι 17)......εγω λεω να αρχισεις να του δειχνεις οτι σ αρεσει με κανενα μικρουπονοουμενο .....ΒΑΣΙΚΟ ειναι να τον κοιτας στα ματια με νοημα(ετσι της ριχνω ..:P)......αν δεν ψιλοκαταλαβει οτι του αρεσεις ζητα το κινητο του ....αν περασουν μερες χωρις ακομα να το καταλαβει τοτε στειλε μηνυμα......μετα μπαινεις σε πιο ευκολο δρομο με τα μηνυματα και σιγα σιγα προχωρα η κατασταση......!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115419 από Evelinlucker στις 04 Ιανουαρίου 2013, 12:30πμ

Evelinlucker

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/9/2012
Έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login