πρωτη σχεση
Μήνυμα #97345 από Jimaraz97 στις 04 Απριλίου 2012, 9:43μμ
μέλος από: 4/4/2012 μηνύματα: 9 0 |
Γεια σας παιδια γραφω αυτο το θεμα διοτι εχω ενα προβλημα με τις κοπελες δηλαδη εννοω οτι ενω ξερω οτι σε μια αρεσω και μου αρεσει κ μενα δεν μπορω να κανω την πρωτη κινηση για να προχωρισουμε παραπερα και να κανουμε μια σχεση (και αυτο εχει συμβει παλιοτερα παλι και ενω αρεσα σε μια κοπελα κ μου αρεσε επειδη δεν προχωρουσα ξενερωσε και σταματησα να της αρεσω)..!! δεν ξερω γιατι αλλα ντρεπομαι κιολας και φοβαμαι για το πως θα αντιδρασει...!! μηπως μπορειται να με βοηθησετε?? τι να κανω?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97351 από gravedigger στις 04 Απριλίου 2012, 10:48μμ
μέλος από: 15/2/2012 μηνύματα: 190 0 |
Εχεις μια μικρη ανασφαλεια. Πες της το καλυτερα οτι την θες για να μη σε βασανιζει το θεμα. Δεν μπορεις να εισαι και 100% σιγουρος οτι ξενερωσε. Θα σου συνιστουσα να μην αφηνεις τα ατομα μου αγαπας να φευγουν μακρια. Παρε μια βαθια ανασα και καντο.Θα νιωσεις πολυ καλα,επειτα. Με την κοπελα γνωριζεστε καλα;; Αν ναι,ειναι πιο ευκολο να της το πεις. Σου το εχει πει οτι της αρεσεις ή απο μονος σου εβγαλες το συμπερασμα; Ρωταω γιατι ειναι πολυ σημαντικο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98481 από Rafailia sagapw στις 19 Απριλίου 2012, 2:44μμ
μέλος από: 19/4/2012 μηνύματα: 116 0 |
και εγω ετσι ειμουν περσυ αλλα το ξεπερασα.. ακου πως.. η πρωτη μου σχεση εγινε μεσω facebook,δηλαδη της τα ζητησα απο το facebook επειδη δεν μπορουσα απο κοντα.. Ετσι,βγηκαμε και σιγα σιγα αρχισα να απελευθερωνομαι ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |