Το πέος γέρνει δεξιά
Σελ. 4
Μήνυμα #46907 από s.b.i.i.l στις 15 Φεβρουαρίου 2008, 9:55μμ
![]() |
koita den xerw an einai fysiologiko..mporeis na rwtiseis enan idiko na eisai sigouros...gia to mege8os pou rwtas entaxei min komplareis kala einai... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #47739 από johny1 στις 21 Μαρτίου 2008, 5:59πμ
Loipon to anaferw mipws tixi se kai se kapoion allon.Piga se pathologo kai me parepepse se ourologo.Auto simvenei se periptwsi pou kapoio atomo stin oikogeneia exei sakxaro kai i "therapeia" einai peritomi.Den einai tpt spoudaio,opws eipe o o ante metwpiki anaisthisia kai tsak bam teleiwses. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #47741 από giannos4 στις 21 Μαρτίου 2008, 9:51πμ
παιδιά καλησπέρα μην τρελαίνεστε δεν υπάρχει λόγος το πέος γέρνει φυσιολογικά "αλαλογα" με τους όρχις. δηλαδή το πέος γέρνει ανάλογα με το ποιος όρχις είναι ποιο κάτω από τον άλλον.δηλαδή αν ο δεξής όρχις είναι ποιο κάτω από τον άλλον τότε και το πέος γέρνει δεξιά και αντίστροφα. όσο για το μέγεθος δεν ξέρω και τόσα πολλά, πάντως από όσο ξέρω μετράει το πάχος και όχι το μήκος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #49096 από davids στις 15 Μαΐου 2008, 11:59μμ
![]() |
κοίτα και εμένα μου γέρνει προς τα αριστερά, αλλά είμαι σίγουρος πως γέρνει επείδη απο μικρή ηληκία την παίζω με το ίδιο χέρι... τώρα όσο για το μέγεθος σου.....τι να πω??? sorry αλλά μου φένεται κάπως μικρό.εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα τα 15 και την έχω 17,5!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #49101 από Petounia στις 16 Μαΐου 2008, 1:49μμ
![]() |
Άλλο μελανιά και άλλο μελλάνωμα κοίταξέ το, όπως και δηποτε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #49102 από Petounia στις 16 Μαΐου 2008, 1:51μμ
![]() |
johny1@ επιτέλους και ένας άνθρωπος φέρθηκε ώριμα και υπεύθυνα, συγχαρητήρια πο πήγες στο γιατρο και μην ανυσηχείς, δεν θεωρείται καν χειρουργείο, είναι επέμβαση ρουτίνας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #50874 από Dimitris17 στις 27 Νοεμβρίου 2008, 4:01μμ
![]() |
Paidia eimai 16 etwn. Otan metraw to peos mou ti stigmi pou exw stisei blepw oti einai 14 ekatosta. Exw kapoia mikri klisei aristera alla dn einai problima kai to 3erw. Kanw akoma kapoia mikri kabili alla einai ligi. Ayto pou 8elw einai na megalwsei to peos mou... Alla dn nomizw na megalwsei allo apo mono tou. Ara eimai anagasmenos na kanw kati gi ayto. Epeidh ntrepomai na to syzitisw me tous gwnies mou kai dn 8elw na kanw enxeirisi h' na parw xapia pou 8a mou prokalesoun blabes... 8elw na kanw askiseis. Exw episkeu8ei polla site kai lene oti yparxoun askiseis pou megalwnoun to peos apo 2-7 ekatosta. Egw 8elw apla na paw konta sta 17 ekatosta kai 8a eimai arketa ikanopoihmenos! Mipws 3erei kaneis aytes tis askiseis gia na mou tis pei? Askiseis gia mikos kai ligaki paxos! alla mikos perisotero!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #50875 από Dimitris17 στις 27 Νοεμβρίου 2008, 4:05μμ
![]() |
Παιδια ειμαι 16 ετων και το πεος μου ειναι μονο 14 εκατοστα. Δεν θελω να κανω καποια ενχειρηση ή να παρω χαπια γιατι μπορει να με βλαψουν... Αλλα εχω ακοσει οτι υπαρχουν ασκησεις που σου μεγαλωνουν το πεος 2-7 εκατοστα!!! θελω να φτασω τα 17 εκατοστα και ισως να μεγαλωσω και λιγο το παχος. Μηπως ξερει κανεις αυτες τις ασκησεις??? Αν ναι πιτε καποιες σας παρακαλω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #50882 από dimc στις 28 Νοεμβρίου 2008, 9:17μμ
![]() ![]() μηνύματα: 15 ![]() |
σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει με το μεγεθος του πεους.ρε γιατι εχετε ανυσηχιες?ειμαι σιγουρος οτι το εχεις ψαξει το θεμα και εχεις βρει οτι στις μεγαλυτερες μελετες που εχουν γινει ο μ.ο του μεγεθους του πεους ειναι 12-15 εκατοστα και ειδικοτερα 13.5 εκατοστα.οποτε που κολλας?δηλαδη τοσο πολυ σε πειραζει που δεν τον εχεις μεγαλο και τον εχεις φυσιολογικο οπως ο περισσοτερος κοσμος?????δηλαδη αν δεν το κανεις μεγαλο και τον κρατησεις φυσιολογικο δεν θα σε κοιταξει γυναικα????αν ειναι δυνατον....και αν σε ριχνει ψυχολογικα η απαντηση ''δεν τον εχεις μεγαλο,αλλα απλα κανονικο'' τοτε παρε την αλλη απαντηση που ειναι ακριβως η ιδια.''δεν τον εχεις μικρο.εισαι στα πλαισια που θα ηταν καλο να εισαι''. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #50883 από dimc στις 28 Νοεμβρίου 2008, 9:32μμ
![]() ![]() μηνύματα: 15 ![]() |
και για να μην λες οτι δεν σου απαντησα στο ερωτημα σου....ΔΕΝ υπαρχουν ασκησεις που να μεγαλωνουν το πεος.ο μονος τροπος για να αυξησεις το πεος σου ειναι η εγχειρηση.προσωπικα θεωρω τουλαχιστον βλακεια να δωσει καποιος τοσα λεφτα για 2-3 εκατοστα.παντως αν το κολλημα σου ειναι τοσο μεγαλο υπαρχουν και καποια προσθετικα στα sex shops που μεγαλωνουν αισθητα το πεος και χρησιμοποιουνται σαν προφυλακτικα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |