Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ύψιστος σνομπισμός: «εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω».
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

απιστία

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72085 από Jken στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 11:57πμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Αυτό σας κάνει μεγαλύτερες πουτάνες, ο άντρας απατά από σαρκική απόλαυση μόνο όπως το είπες, δεν σημένει ότι σταματά να σε αγαπά, αντιθέτως εσείς μπλέκεται και συναισθήματα, δεν θα χωρίσετε το αγόρι σας, θα συνεχίσετε ακόμα και αν νιώθετε για άλλον αισθήματα.

Όσον αφορά τους άντρες όταν χαθεί η φλόγα, έχε γεια μικρή Μαρία...

Παραδέχομαι την Verus, τα είπε σωστά στην αρχή, μου κάνει εντύπωση.
Μιας και το έφερε το θέμα, θα αναφέρω μερικά από αυτά που μας ωθούν στα άκρα.

1)Όταν σας ρωτάμε τι έχετε, μην λέτε "τίποτα" ξέρουμε ότι έχετε κάτι, το να πέξετε την δύσκολη για αν δείτε αν ενδιαφερόμαστε δεν πιάνει.

2)Μην κρύβεστε πίσω από το δαχτυλάκι σας, αν έχετε κάτι να μας πείτε, ΚΑΝΤΕ ΤΟ, όχι μέσω Λαμίας.

3)Έχετε κάποιο παράπονο; μιλήστε ήρεμα, η αντίδραση φέρνει αντίδραση.

4)Μην είστε τόσο κομπλεξάρες, σταματήστε να βγάζετε τα άχτι σας πάνω μας.

Αν μου έρθει τίποτα άλλο, δεν θα ντραπώ να το γράψω :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72091 από 123lolita456 στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 3:07μμ

123lolita456

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2009
σύμφωνο μαζί σου καλά τα είπες όμως σε ένα διαφωνώ..είμαστε πιο πουτάνες επειδή λειτουργούμε με περισσότερο συναισθηματισμό έ όχι φιλε μου τι προτιμάς εσύ να ερωτευτεί η κοπέλα σου και να σε απατήσει αλλα να μην στο κρύψει να σου πει είμαι ερωτευμένη η να πήγαινε με 10 γκόμενους και μετά να σου λέει εσένα αγαπάω...αυτή είναι η βλακεία..δηλαδή για σας είναι εντάξει να πηγαίνετε με άλλες για σαρκική απόλαυση αλλα έχεις ακούσει γυναικα να το κάνει αυτό και να μην την λένε πουτάνα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72096 από Jken στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 3:45μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Δεν με κατάλαβες μου φαίνεται.

Εσείς βάζετε και συναίσθημα μαζί με την σαρκική απόλαυση και φυσικά δουλεύετε το αγόρι σας.

Εμείς από την άλλη όπως ανέφερα, όταν σταματήσουμε να έχουμε αισθήματα για την νυν, το τελειώνουμε το θέμα.

Με πιάνεις τώρα κοπέλα μου?

Εδώ εσείς λέτε η μία την άλλη πουτάνα καθημερινός, και όλα αυτά ή γιατί σας έφαγαν τον γκόμενο ή επειδή ντύνετε καλύτερα από εσάς ή είναι ποιο όμορφη και πάει λέγοντας...

Είναι θέμα αξίας, και οι γυναίκες δεν έχετε, οι περισσότερες τουλάχιστον.

Δεν κάνω επίθεση, απλά την γνώμη μου λέω, ενημερώνω απλά :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72098 από 123lolita456 στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 4:24μμ

123lolita456

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2009
ο,τι πεις κάθε άποψη δεκτη...οι άλλοι τι πιστεύετε πάνω στο θέμα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72105 από hardcore στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 5:36μμ

hardcore

μέλος από: 1/11/2010
τι ακούω αν ειναι δυνατοοον!
καταρχην ολα μα οολα τα αγορια που απαντησαν σ αυτο το θεμα εχουν μια και απολυτη αποψη: καθε κοπελα ειναι πουτανα, ψωνιο, πριξας, κομπλεξικια...σε μια σχεση ριχνετε οοολη την ευθυνη στην κοπελα και τωρα δινετε και οδηγιες για το πως θα σας χειριζομαστε και πως θα εκφραζουμε τα συναισθηματα μας??ακου κει ρε!
λοιπον ειστε παρα πολυ λαθος, σιγουρα υπαρχουν πολλες απιστες γυναικες,σιγουρα ομως υπαρχουν και πολλοι απιστοι αντρες, και σιγουρα η απιστια ειναι σχετικη..
δηλαδγ αλλο βαρος θα εχει η απιστια σε μια σοβαρη μακροχρονη και αρμονικη σχεση, και αλλη σε μια πιο "ανοιχτη"...

η δικια μου θεση στο θεμα...τα χω 7 μηνες με ενα παιδι και εχω φτασει στο τσακ να τον απατησω!σαρκικη επιθυμια, ορμες, ατμοσφαιρα, ποτα, παιξαν πολλοι παραγοντες και οταν με πλησιασε ενα παιδι που μαλιστα ειχα φαει κολλημα παλιοτερα, ηταν πολυ δυσκολο να συγκρατηθω..μερικα πραγματα δεν ελεγχονται,οπως και να το κανουμε, ειναι φυσιολογικο...ΔΕΝ το εκανα, αλλα και να το εκανα, δεν θα το μετανιωνα...δεν υπαρχει καθολου συναισθημα σαυτο το κομματι, το αγορι μου το λατρευω και ποτε δεν θα ρισκαρα να τον χασω...
και το να τον απατουσα εκεινη την ωρα ηταν μεγαλο ρισκο(κοινοι γνωστοι τριγυρω)
αν ομως,οπως ειπες και συ, ημουν σιγουρη οτι δεν θα μαθευοταν μπορει και να το εκανα...οι ορμες παιδια δεν ειναι ντροπη...και εξαλλου ειμαστε σε μια ηλικια που το να ξεφευγουμε λιγο απο τους περιορισμους που μας βαζουν(είτε στον τομέα σχεση είτε οπουδήποτε) ειναι απολυτα    φυσιολογικο    ...! clear?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72107 από panosx στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 5:56μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
δν κοβετε τις μλκ λεω εγω να κλεισει το thread????αν ο ανθροπως ειναι μλκ κι δν αγαπα τν συντροφο δν τν κρατα τπτ απο το να απατισει.το να γαμιεσαι με 10 ατομα ενω τα εχεις με καποιον κι να λες σαρκικη απολαυση,ορμες κλπ αλλα εγω εσενα αγαπω ειναι παπαριες μαρικα μου.αν νοιωθεις πως δν παει αλλο λογο ορμων ή στερισης τοτε απλα χωριζεις κι γαμιεσαι ελευθερα με οποιον θελεις απλο το θεμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72108 από hardcore στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 6:03μμ

hardcore

μέλος από: 1/11/2010
ακους τι λες?κολλημενε
αμα δεν καταλαβαινεις τι γραφω, να μην μπαινεις στον κοπο να απαντας
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login