Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Mε δίκασαν ερήμην και με καταδίκασαν εις θάνατον ερήμην. Tους είπα ότι μπορούν να με εκτελέσουν ερήμην.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Ακόμη ένα θέμα για...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51219 από RobinHood στις 23 Δεκεμβρίου 2008, 9:10πμ

RobinHood

Εικονίδιο
μέλος από: 21/12/2008
Καταρχήν,να σας ευχαριστήσω για όλες τις απαντήσεις και να διώρθώσω κάποια πράγματα.Λάθος για την περίμετρο,δεν ήθελα να πώ αυτό,το πλάτος εννοούσα και τελικά έπεσα έξω,είμαι μέσα στον μέσο όρο όσο αναφορά το πάχος ή τουλάχιστον πολύ κοντά.Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά.
Τώρα,πραγματικά εδώ και 3 ημέρες έχω αρχίσει εντατική δίαιτα και κόβω και σιγά-σιγά το κάπνισμα,πρώτα για την υγεία μου και μετά για όλα τα υπόλοιπα.Να πώ ότι με ενδιαφέρει κυρίως η ικανοποίηση της συντρόφου μου και τίποτα παραπάνω,δεν με ενδιαφέρει ούτε τι θα πεί ο κόσμος ή τι θα συζητήσει αυτή με της φίλες της.Έτσι είναι το σώμα μου,δεν μπορώ να ξαναγενηθώ.
Ούτε κάθομαι να ζητάω τα παραπάνω εκατοστά ούτε τίποτα.Έτσι είμαι!
Έτσι και για να πούμε του στραβού το δίκιο,ο Θεός παίρνει και δίνει για να είναι δίκαιος με όλους,μπορεί να με προίκησε με άλλα χαρίσματα που αυτός με τα 80 εκατοστά πέος δεν τα έχει.Όπως και εγώ μπορεί να είμαι πιο δυνατός και πιο ψηλός από κάποιον άλλον έτσι και ένας άλλος (ένας ή ένα εκκατομύριο,δεν έχει σημασία) την έχει μεγαλύτερη από εμένα.
Δεν μπορώ να πώ,στην αρχή η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί,αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν έχει σημασία και θέλω να με αγαπάνε για αυτό που είμαι και όχι για το τι έχω και τι δεν έχω όπως και εγώ αγαπάω για αυτό που είναι κάποιος και όχι γιατί έχει πχ.λεφτά ή κάτι άλλο.
Δεν μπορώ να πώ ότι δεν θα έχει επίπτωση στην σεξουαλική μου ζωή όλο αυτό,αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσπαθήσω με ότι μπορώ."Έρως ανίκατε μάχαν" λέγαν οι αρχαίοι,κάτι θα ξέραν παραπάνω.
Πραγματικά συγνώμη για την σπατάλη του χρόνου σας,σας ευχαριστώ πάλι για όλες τις απαντήσεις και ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθεί η καρδιά σας.Να'στε καλά.

ΥΓ.Όσο για τα κλειστά φώτα,δεν συμφωνώ,έχετε δεί εσείς κάποιον με αναπήρικό καροτσάκι να κυκλοφορεί συνεχώς με ρόμπα για να κρύψει την αναπηρία του?Όχι!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51222 από nihatq13 στις 23 Δεκεμβρίου 2008, 1:17μμ

nihatq13

Εικονίδιο
μέλος από: 23/12/2008

αγαπητε φιλε
στο μνμ μου δεν θα αναφερθω στο αρχικο σου προβληματισμο αλλα θα ηθελα μονο να σου δωσω μια συμβουλη
να κανεις προσπαθεια,μπορεις να χασεις κιλα
εισαι μικρος σε ηλικια και θα τα καταφερεις αν προσπαθησεις εντατικα ειμαι σιγουρος γι αυτο
γι αρχη διορθωσε οποσδηποτε την διατροφη σου και αν εχεις χρονο ξεκινα γυμναστηριο (διαδρομο κυριως)
μπορει να περασει αρκετος καιρος για να δεις τα πρωτα αποτελεσματα οταν ομως τα δεις θα ανεβει η ψυχολογια σου και η αυτοπεποιθηση σου κατακορυφα...
κανε μια προσπαθεια αξιζει τον κοπο!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51228 από RobinHood στις 23 Δεκεμβρίου 2008, 3:58μμ

RobinHood

Εικονίδιο
μέλος από: 21/12/2008
@nihatq13 Σε ευχαριστώ φίλε μου,αυτό σκοπέυω να κάνω,και έχω αρχίσει ήδη.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login