Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τα καγκουρό στην κιβωτό.
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου

Ειμαι gay

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114704 από lizaki91 στις 19 Δεκεμβρίου 2012, 8:32μμ

lizaki91

Εικονίδιο
μέλος από: 19/12/2012
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για τίποτα, κάνε αυτό που πραγματικά σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114736 από thaumastis στις 20 Δεκεμβρίου 2012, 1:09μμ

thaumastis

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2012
ακου φιλε αν φορας κολαν και κολιτα μπλουζακια ειναι αστειο και ο καθενας οφειλει και αν θελει να το κοροιδεψει θα το κανει γιατι απλα ειναι αστειο.απο εκει και περα δεν μπορεις να προκαλεις με αυτο τον τροπο σε μια τετοια κοινωνια γιατι θα τα λουστεις οπως γινεται τωρα. δεν μπορεις να το αλλαξεις αυτο οποτε οπως σου ειπαν οι απο πανω γινε διακριτικος.μην μου πεις οτι σε βολευουν και τετοιες παπαρες απλως θες να το αναδειξεις για να μην εχεις κομλεξ με τον ιδιο σου τον εαυτο.κατι πολυ καλο για την δικια μου γνωμη.αλλα δυστυχως η ευτυχως δεν μπορεις να το κανεις στο σχολικο σου περιβαλλον τουλαχιστον.ετσι ειναι αν θες καταλαβε το.οπως εσυ και οι υπολοιποι λενε δικαιωμα σου κλπ(που οντως ειναι δικαιωμα σου) ετσι ειναι δικαωμα η μαλλον επιλογη των αλλων των straight να σε δουλευουν.η μονη λυση ειναι να συγκρατηθεις και να γινεις πιο διακριτικος. στα ειπα ετσι ωμα γιατι στην κοινωνια του σημερα ετσι ειναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login