Χάδια μέσα απτο μποξεράκι
Σελ. 2
Μήνυμα #111409 από Dark Knight στις 19 Οκτωβρίου 2012, 10:35μμ
μέλος από: 19/8/2012 μηνύματα: 23 0 |
γιατι δεν δοκιμαζεις να τον αφησεις να τελειωσει στο στομα σου??Θα δει τον ουρανο με τα αστρα και θα παραμιλαει!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111551 από 'mikrh prigkipi στις 22 Οκτωβρίου 2012, 3:54μμ
μέλος από: 11/9/2012 μηνύματα: 72 0 |
Βασικά το σκέφτομαι...... αλλά πρώτα θέλω να αρχίσω να τν χαιδεύω απλά απο μέσα(να εξοικειωθώ κ με τ μέγεθος κ έτσι..) και μετά αν μου βγεί καμία φορά θα το κάνω;) δεν θέλω να βρεθούμε μια μέρα κ να πω "σήμερα θα του πάρω.." ....θα μου βγεί πάνω στην φάση, απλά θέλω να είμαι ενημερωμένη:) να σε ρωτήσω και κάτι άλλο? έχουμε συζητήσει για να μ κάνει γλυφομο..νι (δεν τ έχω δώσει ακόμα να καταλάβει οτι σκέφτομαι να τ πάρω πίπ..) αλλά ντρέπομαι πολύ:$$ τι ακριβώς περημένετε δλδ τα αγόρια όταν πάτε να κάνεται γλυφομο..νι στην κοπέλα σας?:$$ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111586 από Dark Knight στις 23 Οκτωβρίου 2012, 12:59πμ
μέλος από: 19/8/2012 μηνύματα: 23 0 |
Γιατι ντρεπεσαι βρε?Θα νιωσεις τοσο τελεια,που θα ανατριχιασει καθε εκατοστο του σωματος σου!!Δυστυχως υπαρχουν αρκετα αγορια που δεν θελουν με τιποτα να κανουν γλειφομουνι(κομπλεξικοι δηλαδη!Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου...θα εχεις κανει πριν συναντηθειτε μια καλη αποτριχωση εκει κατω(γιατι αμα ειναι θαμνος δεν λεει με τιποτα,πιστεψε με),μετα ενα μπανακι μαζι με μια κρεμα σωματος και θα κατσεις να το απολαυσεις!Θα κλεισεις τα ματια και οπου χρειαζεται θα καθοδηγεις το αγορι σου!Γιατι υποθετω οτι δεν εχει ξανακανει στοματικο,οποτε θα χρειαστει την βοηθεια σου!Ευκολο δεν ειναι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112449 από Filippakos στις 11 Νοεμβρίου 2012, 7:30μμ
μέλος από: 11/11/2012 μηνύματα: 8 0 |
Του εκανες στοματικο τελικα;Εγω την παρακαλαω να μου κανει κ δεν ξερει λεει!!:-( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112455 από milkos στις 11 Νοεμβρίου 2012, 9:49μμ
μέλος από: 11/11/2012 μηνύματα: 2 0 |
Καλύτερα να του την βγάλεις και να του την παίξεις μέχρι να χύσει, για όσες δε δεν ξέρουν να κάνουν στοματικό σεξ δεν είναι κακό να δοκιμάσουν να μάθουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112518 από 'mikrh prigkipi στις 13 Νοεμβρίου 2012, 2:29μμ
μέλος από: 11/9/2012 μηνύματα: 72 0 |
filipako νο, αλλα δν είναι κτ π μπορεί να γίνει αυτή τ στιγμη(τρ είμαστε σ διαφορετικες πολεις) αλλα το σκεφτομαι ακομα, κ οποτε ερχετε η κουβεντα προσπαθω ν κτλαβω οσα περισσοτερα μπορω...βεβαια ηρθε καποια στιγμη γ λιγα δευτερολεπτα η κουβεντα κ τ ειπα πως "ζηλευει" λιγο αυτους π τους κανουν οι κοπελες τους κ μ λεει οχι, σιγα το πραγμα...ξερω, δεν περημενω ν μ πει κ οχι αν παω να τ κανω αλλα θελω να σ πω πως ειναι πολυ χαλαρος...εσυ μιλα με τν κοπελα σ, κ γω ειμαι πλ ντροπαλη αρχικα, πρεπει να νιωσω τν αλλο πλ κοντα μου(ψυχικα να μ σταθει δλδ) κ να τν εμπιστευτω οπως τρ, αλλιως παγωνω...συζητησε το κ αρχισε σιγα σιγα ν τν κανεις να νιωθει ανετα με τν ιδεα(κ ο δικος μ αυτο εκανε κ επιασε κ πιστεψε με ηταν πλ δυσκολο!) μολις αρχισει να νιωθει ανετα κ να τ σκεφτετε μονη της, απλα καυλωσε τν παρα πολυ κ πιστευω θα τ κανει:ρ knight ναι τν αποτριχωση τν εχω στ υποψην 3:) απλα οι εικονες π εχω δει απο τσοντες εχω τν εντυπωση πως δν μ ταιριαζουν(αυτ τ τελειο μ..νι π εχουν ολες-.-) κ φοβαμαι πλ μν ξενερωσει(κ γ τ γλειφομουνι δν μ νοιαζει, αλλα αν ξενερωσει ετσι θα ειναι γενικα μαζι μ...κ εγω τν θελω σαν τρελλη:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |