Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τχαχτύττηα είνια το υοππκταάσατο της αρκίβιεας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

χανεις παρθενια απο δαχτυλακι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108196 από ghjjkkmmgirl στις 28 Αυγούστου 2012, 12:44μμ

ghjjkkmmgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 27/8/2012
Λεω να μν το ρισκαρω. Δν νομιζω πως θα με πιεσει περισσοτερο αν του πω οχι μπορουμε να περιμενουμε και λιγο... Δν με πιεζει και πολυ ουτε το χουμε συζητησει απλα.οταν ειμαστε ετσι πιο κοντα προσπαθει να το κανει και εγω τον εμποδισω... Μαλλον θα συνεχισω ετσι γτ ντρεπομαι.να του μιλησω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108209 από PiTSiRiKi στις 28 Αυγούστου 2012, 4:02μμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/7/2012
Ντρέπεσαι να του μιλήσεις; Αγόρι σου είναι, πρέπει να τα συζητάτε αυτά. Πρέπει να ξέρει ο ένας τι αρέσει και τι όχι στον άλλον. Αργά ή γρήγορα θα σου ανοίξει εκείνος κουβέντα για αυτό το θέμα. Και αν συνεχίσεις να τον σταματάς μ' αυτόν τον τρόπο, δεν θα ξέρει αν το κάνεις επειδή ντρέπεσαι, φοβάσαι ή οτιδήποτε άλλο...πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108217 από Geiaaaa στις 28 Αυγούστου 2012, 4:42μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=12598&PagePosition=1
μην το ρισκαρεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110988 από MandyLollipop_ στις 10 Οκτωβρίου 2012, 5:24μμ

MandyLollipop_

Εικονίδιο
μέλος από: 10/10/2012
λοιπον ακου επειδη ειχα μι παρομοια περιπτωση.. εγω με το αγορι μου ξεκινησαμε να κανουμε προκαταρκτικα.. κ στην αρχη μου εβαλε ενα δαχτυλο... δεν πονεσα ιδιαιτερα.. αλλα μετα απο καιρο αρχισε και μου εβαζε 2, και 3 κ ετσι εχασα την παρθενια μου απο δαχτυλο, αλλα μετα απο εναν μηνα ολοκληρωσαμε.. γι αυτο θα ηταν καλο να ησασταν προσεκτικοι. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111012 από whatever στις 11 Οκτωβρίου 2012, 1:12πμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
είναι πολύ πιθανό και εγώ την παρθενιά μου με δάχτυλο την έχασα... πάντως για τον πόνο μη το σκέφτεσαι, άμα σου βάλει ένα δάχτυλο μάλλον δεν θα πονέσεις καθόλου άμα βάλει παραπάνω μπορεί να πονέσεις λίγο αλλά μη τρελένεσαι δεν είναι και τρομερός ο πόνος, η απόλαυση είναι πολύ μεγαλύτερη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login