Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν άκουσα το Νταλάρα να τραγουδάει latin, τότε είπα ότι τα έζησα όλα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

φιλοι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114245 από vasileios1 στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 10:30πμ

vasileios1

μέλος από: 2/12/2012
Το οτι το παιδι που κανεις παρεα φοραει μπλουζες που διαφημιζουν μαναβικα ειναι καπως αστειο.Αμα δεν ταιριαζετε απλα απομακρυνε τον.
-Για τις κοπελες απλα να τους μιλας ποιο πολυ και ναι μην τις ντρεπεσαι
-Για αυτους που σε πειραζουν απλα να περνεις τη φαση στην πλακα.Πιστεψε με γουσταρω να πειραζω πολλους αλλους και δεν εχω προβλημα να με πειραζουν .Συμμετεχω στις μαλακιες και απλα βαριουντι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114286 από nikos l στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 7:59μμ

nikos l

banned
μέλος από: 2/8/2012
οχι ρε συ δεν ειναι το οτι με πειραζει επειδη φοραει αυτες τις περιεργες μπλουζες...το θεμα ειναι οτι αυτο το παιδι οι γονεις δεν το αφηνουν να πηγαινει σχεδον πουθενα...εδω περα του ελεγα να παμε σινεμα και ελεγε δεν μπορω γιατι πρωτον δεν εχω λεφτα στον κουμπαρα και δευτερον δεν με αφηνουν οι γονεις μου...τι να του πω?

και οταν ειναι στο σχολειο,λεει ολο μαλακιες και το παιζει μαγκας...
αυτο ειναι το προβλημα..

μπορειτε να με βοηθησετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114294 από KwnstantinosS στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 8:50μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Λοιπον ,αν υπαρχει καποιο αλλο παιδι που θεωρησεις οτι ταιριαζεις και θα ηθελες να κανεις παρεα μαζι του,ξεκινησε να του μιλας ......σιγα σιγα καντε λιγο παρεα και με τον καιρο θα γινετε πιο φιλοι .....αυτο το παιδι θα σε βοηθησει να μπεις και στην παρεα του σιγα σιγα.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114393 από _eks_nti στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 2:29μμ

_eks_nti

μέλος από: 11/11/2012
Έγραψε:(nikos l@13 Δεκεμβρίου 2012)
ευχαριστω φιλε για την απαντηση..πολλες φορες ο φιλος μου(και καλα)λεει μαλακιες και με ειρωνευεται και ολας μπροστα σε αλλους..οταν ειμαστε μονοι μας σκεφτομαι και λεω μεσα μου οτι ειναι μια χαρα παιδι..αλλα οταν ειναι και αλλοι με κανει να νιωθω αβολα...οταν ειναι μαζι με αλλους ειναι μαγκας,ενω οταν ειναι μονος του ειναι μαμοθρεπτο....

Εσυ τι θα εκανες ?

Κοιτα, υπαρχουν ατομα που επειδη εχουν αναγκη την προσοχη των αλλων το παιζουν εξυπνοι μπροστα σε αλλους για να γινουν το επικεντρο της προσοχης και να ξεχωρισουν.. Μερικες φορες βεβαια αυτο μπορει να προσβαλλει τον φιλο τους και να τον κανει να νιωσει αμηχανα και αβολα οπως και στην περιπτωση σου.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του κανεις μια παρατηρηση και να το συζητησεις μαζι του.Aν σε ακουσει και αλλαξει σταση ολα καλα ! Παιζει ομως και η περιπτωση να του μπει απ΄το ενα αυτι και να βγει απο το αλλο γι'αυτο αρχισε να αναζητας αλλου παρεα. Οταν βλεπουμε πως δεν περναμε καλα με τους φιλους στρεφομαστε αλλου γι'αυτο βγες εξω, κανε νεες γνωριμιες και αρχισε να μιλας πιο πολυ με αλλα παιδια.

Αντεε..καλη επιτυχια :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114665 από nikos l στις 18 Δεκεμβρίου 2012, 10:32μμ

nikos l

banned
μέλος από: 2/8/2012
Ευχαριστω και παλι...Στο σχολειο οπου πηγαινω ομως τα παιδια τα περισσοτερα ειναι σπαστικα και το παιζουν μαγκες...δεν ταιριαζουμε...με την καμια...

απο αλλο σχολειο εχω 2-3 φιλους...αλλα βαριεμαι στο σχολειο μου να ειμαι μονος μου...

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login