Τι μουσικη ακουτε??
Σελ. 2
Μήνυμα #36376 από weirdlena στις 19 Οκτωβρίου 2006, 11:12μμ
![]() |
Χάρηκα που τέθηκε το ερώτημα....Λοιπόν, προσωπικά προτιμώ γενικά τα πιο παλιά κομμάτια...Μ αρέσει πάάάρα πολύ η latin και εννοώ την παραδοσιακή latin που δυστυχώς στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με τις απόκριες όπως παρατηρώ από τις αντιδράσεις φίλων μου!! Πάντως υπάρχουν πολύ αξιόλογα συγκροτήματα....Δοκιμάστε να ακούσετε buena vista social club...Επίσης μ αρέσει η reggaeton και η reggae (δεν είναι το ίδιο)....και φυσικά υπάρχουν κάποιες κλασικές αξίες όπως η hip hop, με ιδιαίτερη προτίμηση στην old school rap... Ο 2pac ειδικά είναι η αδυναμία μου...!Επίσης latin rap...Αν ακούσετε orishas θα καταλάβετε!!Και ας μην ξεχνάμε τη jazz που είναι πραγματικά μοναδική...Duke ellinghton, ray charles και πολλοί άλλοι.. Δυστυχώς ελάχιστοι συμφωνούν με τις επιλογές μου...:( για την ακρίβεια δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν που να ακούει τα ίδια!Τέλος πάντων!Αν έχετε όρεξη για ψάξιμο...δοκιμάστε να ακούσετε:)
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36396 από himaira στις 21 Οκτωβρίου 2006, 1:10μμ
Deep Purple..... για πάντα! Πεθαίνω για το Soldier of Fortune..... Νότης Σφακιανάκης... 'Ολα του... Δεν ταιριάζουν ε;;;;;;;; ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36472 από Praetorian στις 25 Οκτωβρίου 2006, 5:56μμ
![]() ![]() μηνύματα: 149 ![]() |
Ταμπάκης...Α ναι σωστά μαζί με το ρεύμα για επιστροφή στην ποιότητα(που λέει κια ο Θέμος) Λοιπόν έχουμε και λέμε Green Day(me trella),Doors, Led Zepellin, Pink Floyd,Scorpions(ennoeitai me trella), Beatles(+John Lennon[solo]), Eagles,Bob Dylan, Simon & Garfunkel,Dire Straits, Nazareth, Iron Maiden, Metallica,who, evanescence, simple plan+duran duran(pio pop).A!sorry ksehasa!!AEROSMITH!!(dream on koryfi!!), bon jovi(palia+nea, m'aresei giati exei toso rock kommatia[ews kai pio sklhra] alla kai tragoudia me pop diathesi), queen, uriah heep(magician's birthday), linkin park(ligo)+nightwish(ligo), nirvana, oasis, avril lavigne k.a. ka. Από πιο σύγχρονα(και όχι αναγκαστικά rock), my chemical romance(rock einai), juanes(mono 2 exw alla kalo fainetai), eminem(liga), anastacia Από ελληνικά μ'αρέσει Πλούταρχος και Βανδή(περίεργο λίγο να ακούω λαικά ενώ είμαι καθαρά ροκάς, αλλά ανάλογα με την διάθεση....) ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ: Epic rock(στηριγμένη αποκλειστικά στο LOTR για να βγάλουν τα τραγούδια τους) ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Rock you like a hurricane(scorpions vevaiws vevaiws) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36544 από Breakthru στις 05 Νοεμβρίου 2006, 1:05πμ
![]() |
Freddie Mercury Queen R the best! Στις 23 Νοεμβρίου πάω Λονδίνο για μερικές μερούλες και ψήνομαι πάρα πολύ να δω το μιουσικάλ τους. Δεν θα είναι σαν συναυλία βέβαια...και φυσικά δεν θα είναι και ο Φρέντυ εκει. μετά, Scorpions,Evanescence, 3 Doors Down και Red Hot Chili Peppers |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36568 από LeonHeart στις 08 Νοεμβρίου 2006, 10:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 73 ![]() |
miss_19 αχολίαστος ο Ταμπάκης. Κάτμαν forever... Πλακίτσα. Εγώ πάλι προτιμώ την Rock μουσική με ποιό αγαπημένο στύλ το Alternative (προφέρεται ολτερνατιβ και όχι αλτερνατιβ που το ακούω πολλές φορές και χτυπώ το καφάλι μου στον τοίχο). Απο συγκροτήματα έχω πολλά να πω όμως αγαπημένο μου είναι οι FUEL ενώ έπονται οι THE EXIES, οι EVANESCENCE, οι STATIC-X καιι οι GODSMACK (που είναι περισσότερο Metal παρά Rock). Websites αυτών τα: Fuel The Exies Evanescence Static-X Godsmack |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36576 από miss_19 στις 09 Νοεμβρίου 2006, 11:48πμ
![]() |
Τελευταια ακουω και Audioslave αν τους εχετε ακουστα.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36582 από Praetorian στις 09 Νοεμβρίου 2006, 11:17μμ
![]() ![]() μηνύματα: 149 ![]() |
Static-X...Σωστός...Το είχα ξεχάσει...Όσο για τα υπόλοιπα συγκροτήματα δεν τα έχω ακουστά(εκτός των Evanescence) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36603 από penguin στις 13 Νοεμβρίου 2006, 10:25πμ
![]() |
hardcore, progressive metal,(rock γενικά,) hiphop,trip hop και γενικά οτι μου χαηδεύει τα αυτια και μου ακούγετε ομορφο: )!!! Οπως, Opeth,Faith No More,Creed,Soulfly,Tool,Quensryche, Fates Warning,Pain of Salvation,Hatebreed,Googoodolls,Portishead, Bleeding through,In flames, Anticon, Non Phixion, και πολλα πολλα πολλα αλλα : ) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36604 από melomakarono στις 13 Νοεμβρίου 2006, 2:24μμ
![]() |
Ακούω σχεδόν τα πάντα,ελληνικά κ ξένα. Καλό είναι να μην είσαι προκατειλλημένος κ να ακούς μόνο λίγα είδη μουσικής. .. |
προφίλάλλα... |