Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πως να παρω ογκο

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #118443 από nikosl12345 στις 07 Μαρτίου 2013, 8:50μμ

nikosl12345

banned
μέλος από: 14/2/2013
στο φορυμ σ προτειναν πρωτεινη?εισαι κ μιμκρος τι να την κανεις...

καλυτερα φαγηρτο..κ η ρπωτιενη δνε ειναι ακτι μαγικο για αν δεις αποτλελεμσατα....

Για πολλοστή φορά, δε θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια για γνωριμία μέσω του forum του ftou.gr. Γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής προσωπικού μηνύματος. Το μέλος γίνεται banned γιατί δε σεβάστηκε τους όρους χρήσης του site
Επίσης, αν θέλεις να διαφημίσεις το site σου επικοινώνησε με το webmaster. Το να το ποστάρεις στη ζούλα σε replies στο forum είναι κιτς
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133607 από giorgos 12345 στις 14 Μαΐου 2015, 5:39μμ

giorgos 12345

μέλος από: 14/5/2015
παιδια είμαι και εγώ νέος στο φόρουμ και εχω περίπου το ίδιο πρόβλημα με το παιδί είμαι 15 χρόνων και κάνω περίπου έναν μίνα γυμναστική εχω καταφέρει να κανό μια καλή γραμοση και το ποσοστ στό λίπους μου να είναι γύρο στο δεκαπέντε αν θιμαμε καλά κάνω κάθε μέρα βαρακια και σκοινακι είμαι 64 κιλά και εχω ύψος 1,84 τρώω κανονικές μερίδες φαγητό αλλά και πάλι   δεν εχω αρκετό όγκο παρότι ότι εχω γραμοση μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο
με της ποσότητες που πρέπει να τρώω η με οτιδήποτε άλλο απότη ξέρετε γιατί δεν θέλω να πάρω συμπληρώματα πρωτεϊνης και κρατικής γιατί είμαι μικρός ακόμη και πιστεύω πως δεν χρειάζεστε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login