Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να βάλουν μάσκαρα με το στόμα κλειστό;
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63929 από Doctoras στις 18 Ιουλίου 2010, 4:32μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Trust him!!!-=^_^=-.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63937 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 5:25μμ

Takiman

μέλος από: 9/6/2010
Καταλαβαίνω ξαναλέω,αλλά τι εννοείς με την φράση άφησε τα συναισθήματα σου ελεύθερα;Να της πω δηλαδή ότι νιώθω κάπως περίεργα,ότι θέλω να την βλέπω συνέχεια;Εννοείται ότι δεν θα της πω ότι φαντασιωνομαι διάφορα,απλά θα της πω αν είναι ότι θέλω να την βλέπω συνέχεια και ότι λόγω της ηλικίας μου συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα;Δεν το θεωρώ σωστό να κάνω κάτι τέτοιο αλλά με ρωτάει αν έχω κοπέλα,της είπα ότι όχι τώρα,με ρωτάει αν βλέπω τίποτα καλό εδώ στην περιοχή που είμαστε κτλ...Να της πω λοιπόν ότι νιώθω κάπως ρε σεις...Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό,δεν γίνεται,δεν είναι σωστό καθόλου.
Τώρα το απογευμα-βράδυ μπορεί να βγούμε και αύριο επίσης...
Πραγματικά είναι περίεργη η κατάσταση που βρίσκομαι και χρειάζομαι βοήθεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63941 από m@ria στις 18 Ιουλίου 2010, 6:10μμ

m@ria

Εικονίδιο
μέλος από: 30/5/2010
φυσικά και να μην της πεις τίποτα...είναι θεία σου καλός ή κακός και δεν μπορείς να της πεις κάτι τέτοιο,και ο μόνος λόγος που θες να της το πεις ειναι γιατι πιστεύεις υποσεινήδητα οτι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας(η ελπίδα πεθένει τελευταία),αλλά αυτό δεν γίνεται,προφανώς σε ρωτάει απλά απο ενδιαφέρον και όχι γιατί ''ενδιαφέρεται προσωπικά''να μάθει αν έχεις κοπέλα,και τέλος πάντων σε συμβουλεύω να μην το πεις σε κανέναν συγγενή σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63946 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 7:31μμ

Takiman

μέλος από: 9/6/2010
Ακόμα και σαν τελευταία ελπίδα,πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας γιατί πολύ απλά δεν γίνεται,εξάλλου το είπα και από μόνος μου πόσες φορές πιο πάνω.Απλά πιστεύω ότι αν της πω κάτι τέτοιο ίσως με καταλάβει και ενδιαφερθεί να με βοηθήσει(αν και μεταξύ μας δύσκολο μου φαίνεται)αλλά το πιο βασικό:θα ξελαφρωσω,ίσως είμαι πιο ανετος ότι της το είπα...Ισως μου φύγει ένα βάρος.Βέβαια ότι και να γίνει σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να της πω τίποτα...αλλά το θέμα είναι ότι έχει πέσει η διάθεση μου χάρη σε όλο αυτό που συμβαίνει.Πήγαμε για μπάνιο και εγώ δεν μπήκα,θέλω να πάω για καφέ μόνος μου και να κάτσω να σκεφτώ(ποτό θα πιω δηλαδή δεν έχω διάθεση για καφέ),και γενικά με έχει ρίξει ψυχολογικά η όλη ιστορία.

Υ.γ. Πείτε μου κανά καλό ποτό να πιω ελαφρύ όμως εε μην με τιναξει κιόλας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login