καθηγητης-μαθητρια
Σελ. 2
Μήνυμα #100965 από newday στις 19 Μαΐου 2012, 2:45μμ
μέλος από: 19/5/2012 μηνύματα: 2 0 |
γεια σας!μπορει καποιοι απο εσας να θυμουνται την ιστορια μου αλλοι παλι οχι τελος παντων εγω ειμαι το δεσποινακι που σας ελεγα για εναν καθηγητη με τον οποιο ειχαμε γνωριστει τυχαια χωρις να ξερουμε ο ενας για το τι ειναι ο αλλος "καθηγητης-μαθητρια" τοτε. σημερα ειμαι 19 χρονων και αν θελετε να μαθετε τι εγινε μετα θα σας πω αμεσως τωρα! καταρχην με τον καθηγητη αυτον ακομα κ οταν εφυγε απο το νησι με αποσπαση μιλουσαμε στο τηλ σχεδον συνεχεια χωρις να τον πιεζω η κατι τετοιο, μου δηλωνε μαλιστα πως καθε φορα με θυμαται κ πως μια μερα θελει να τα ξαναπουμε απο κοντα.υστερα θα ηθελα να σας διευκρινισω πως τοτε μια φορα που μου ειχε πει πως παντερευτηκε απλα με δοκιμαζε γιατι πιστευε πως ετσι δεν θα τον θελω πια μετα απο λιγες μερες με πηρε κ μου τα εξηξησε ολα λεγοντας μου πως κ για αυτον ηταν δυσκολο.τελος εγω μια μερα μετα απο ολα αυτα που ειχαμε περασει εκλεισα τα 18,τοτε αρχισαμε να μιλαμε συνεχεια και συνεχεια,στς παννελληνιες ηταν διπλα μου και με βοηθουσε ψυχολογικα,πλεον εγω για αυτον τον ανθρωπο δεν νιωθω πια ερωτα αν και μου ζητησε να βρεθουμε να παω εκει που μενει να παμε για καφε δεν αρνηθηκα αμεσα αλλα τον παγωσα και ξερετε γιατι?γιατι τελικα καταλαβα πως ολο αυτο ηταν ομορφο γιατι ηταν πλατωνικο γιατι αν ηταν αληθινο θα ειχα πληγωθει και θα τον ευχαριστω παντα που τοτε με προστατεψε κ μου εδειξε ποσο καλος ανθρωπος ηταν και περιμενε εκει μεχρι να μπορουμε να ειμαστε μαζι η να κανουμε κατι,το κακο ειναι πως δεν περιμενα εγω...
|
προφίλάλλα... |