Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γεια σας! Ονομάζομαι Βασίλης Πόρτας και η δουλειά μου είναι να πουλώ παράθυρα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #58151 από MaRmO στις 29 Ιανουαρίου 2010, 9:57μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
ρε ειναι πολυ μικρηηηηηηηηηηη....εγω στεναχωριεμαι στην σκεψη του να ξεπαρθενευτει απο τα 14...ειναι παρα πολυ νωρις και δεν εχετε τιποτα πολυ σοβαρο ακομα...κριμα θα ειναι να σου ερθει εσενα να ξενερωσεις και να την αφησεις μετα...εμενα μου ερχεται να κλαψω και μονο που σκεφτομαι...ας πουμε και γω ξερω ενα ζευγαρι που το κοριτσι ηταν 14 και το αγορι 18 οταν τα φτιαξανε και το κανανε σχετικα νωρις απ'οσο ξερω αλλα ακομα τα εχουνε και το αγορι τωρα ειναι 21 στα 22...εσυ ομως οπως εισαι κ συ μικρος μπορει να ξενερωσεις εκει που δεν το περιμενεις και θα ειναι πολυ κριμα για το κοριτσακι...φενεται οτι ενδιαφερεσαι παρα πολυ για εκεινη αλλα μπορει να της κανεις κακο χωρις καν να το καταλαβεις...επισης...εχεις σκεφτει την περιπτωση να ονειροπολεις λιγο?????αυτη μπορει να εννοει σχετικα με το δαχτυλακι...οτι θα το σκεφει για το αν θα σε αφησει η οχι να φτασεις σε εκεινο το σημειο...και εσενα αμεσως πηγε ο νους σου αλλου...απο το να βαλεις το χερι σου εκει μεχρι το αλλο ακρο εχεις πολυ δρομο ακομα και εκεινη ειναι φυσιολογικο να μην νιωθει ετοιμη...μπορει και να το ειπε γιατι φοβαται μην την αφησεις...σε περιπτωση που αρνηθει...ετσι σου εδωσε μια ελπιδα ωστε να εχεις κατι να περιμενεις...δελ λεω ισως καποια στιγμη γινει αλλα το πιθανοτερο ειναι να το μετανιωσει αργοτερα...ειναι πολυ μικρη και στο μελλον αμα δεν ειστε μαζι και βρει μια πιο σοβαρη σχεση θα καταριεται την ωρα και την στιγμη που το εκανε μαζι σου και που δεν μπορει να το προσφερει αυτο σε εκεινο το ατομο...σκεψου λιγο και το μελλον και ασε στην ακρη τις απολαψεις του σημερα...για σενα θα ειναι μια ωραια εμπειρια για παντα εξαλου θα εχεις παρει την παρθενια της...ενω εκεινη...δεν ειναι που δεν ειναι και κατι ευχαριστο η πρωτη φορα αν ειναι και με καποιον με τον οποιο εχεις μια σχεση ετσι σχετικα μικρη και τιποτα σοβαρο σε αυτην την ηλικια θα ειναι ακομα χειροτερα...επισης δεν ξερω πως να το θεσω...αλλα μου την δινει που τα αγορια ολοκληρωνουν απο τοσο μικροι και μετα εχουν τις υποτιθεμενες "ΑΝΑΓΚΕΣ" και δεν μπορει μια μικρη κοπελα να βρει μια σχεση ετσι της ηλικιας της γιατι ολοι ζητανε κατι παραπανω απο αυτες...να γιατι οι κοπελες ξεπαρθενιαζονται ολο και σε πιο μικρη ηλικια...τα αγορια εφοσον σκεφτονται μονο αυτο για να τις αποδεχονται και να μην τις παρατανε τους καθονται και μετα τρεχα γυρευε...ξεφυγα λιγο αλλα τωρα μου βγηκε...αυταααα...προσοχη λοιπον οτι και αν κανεις...και σκεψου τις συνεπειες του μελλοντος...ή ειστε μαζι μτα απο αυτο και ολα μελι γαλα για παααρα πολυ καιρο...η αμα την κοροιδεψεις και χωρισετε αυτη μετα θα μετανιωνει για αυτο που εκανε...κατα την αποψη μου παντα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58153 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 10:25μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
What?Δεν ξερω τι καταλαβε και τι καταλαβα,δεν με ενδιαφερει προσωπικα αυτο.Αμα ειναι αν γινει θα γινει δεν θα της το κανω και με το ζορι.Ουτε θα σκευτο οτι ειναι μικρη.
Με συνχωρεις λιγο κιολας Εισε 16 χρονων.Ολλα ωραια,(και εγω ασχετο).
Εσυ φετος ολοκληρωσες με καποιον που ηταν 4-5 δεν θυμαμε κιολας χρονια μεγαλυτερος σου.Εγω εχω μονο δυο χρονια διαφορα με την δικια μου. Αυτος ειναι στην ρουμανια δηλαδη αμα λεω αμα αυτος γνωρισει αλλη κοπελα και καλος κακος χωρισετε θα σε στιγματισει σε ολη σου τη ζωη επιδη αυτος σε ξεπαρθενεψε?Νομιζω πως η ζωη συνεχιζεται.Τεσπα το ξερω οτι ειναι μικρη και εγω εκανα αυτο που γουσταρα εκηνη την στιγμη ειδα οτι δεν ειναι ετοιμη και σταματησα.Και ενταξη ναι εγω προσωπικα σκευτομαι πιο πολυ ποτε θα κανω κατι και το παραδεχομαι αλλα αυτο δεν σημενει πως δεν την αγαπαω και θελω να της κανω κακο.
Πρεπει να βγαλεις απο το μυαλο σου οτι ολοι η αντρες το μονο που θελουν ειναι να σας ριξουν στο κρεβατι και μετα να σας πουν ενα για.
Με αυτη τη λογικη και το αγορι σου τωρα θα σε ειχε αφισει απο καιρο.Εχουμε και εμεις εσθηματα και τα εκδηλωνουμε με δικο μας τροπο που καποιες δεν τα βλεπουν και ουτε τα εκτημανε(και ναι δεν λεω το κρεβατι)Πυθανον να τα εχεις δει στο αγορι σου αυτα.
Με αγαπη Ονειροπολος........

Καταφερες να με προβληματισεις παλι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58154 από sophie28 στις 29 Ιανουαρίου 2010, 10:47μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
απο την στιγμη που δεν θες να την πληγωσεις δεν θες απλα να την ξεπαρθενιασεις κ να την χωρισεις αλλα νοιαζεσαι γι'αυτην δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι... εισαστε σχετικα λιγο καιρο μαζι κ η πρωτη φορα μπορει να αργησει.. θα θελει η κοπελα να εισαστε πολυ καιρο για να ειναι σιγουρη οτι δεν θα την αφησεις... γι'αυτο να της λες πως νιωθεις... πως δεν θες να την αφησεις... αυτα με την προυποθεση οτι δνε θα την πληγωσεις... κ εγω νοιαζομαι για μια 14χρονη κοπελιτσα... ουτε εμενα μ΄'αρεσει να ολοκληρωνουν απο τοσο νωρις.. αλλα το θεμα δεν ειναι η ηλικια... αλλα το αγορι... αμα βρεις τον καταλληλο... γι'αυτο γινε ο καταλληλος γι'αυτην... μονο αν το εννοεις!!! ουτε εμενα θα μου αρεσε να πληγωσουν ενα κοριτσακι τετοιας ηλικιας αλλα βλεπω πως αισθανεσαι για εκεινη.... απλα σου λεω οτι μπορει να περιμενεις πολυ.... κ μην την πληγωσεις το κυριοτερο!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58155 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 11:23μμ

Doctoras

Tι να σας πω ρε κοπελιες?Εσυς ξερετε πρωτη μου φορα εχω σχεση με μικροτερη μου.Δεν ξερω.Παντος αλιως το βλεπω εγω σαν αγορι και αλιως εσεις σαν κοπελες.Αφιστετο καλυτερα.

Μπαινω σε βαθιες σκεψεις. Αφου προς το παρρον ειμαστε μια χαρα
μην με βαζεται αν σκευτομαι το μετα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58156 από sophie28 στις 29 Ιανουαρίου 2010, 11:40μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
αυτο κανε.. ασε τα μελλοντικα σχεδια κ σκεψου το παρον... να παιρνας τελεια μαζι της... απλα κ η ολοκληρωση βρισκεται στο μελλον επομενως κανε υπομονη!!! δεν υπαρχει αλλη λυση....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58157 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 11:43μμ

Doctoras

.Καληνυχτα σας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58158 από Seorge στις 30 Ιανουαρίου 2010, 2:07πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Λοιπόν φίλε μ δόκτορα...Κατ αρχήν σ αυτό π λεει η sophie οτι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο σεξ διαφωνώ κάθετα...14 δεν ειναι ηλικία για σέξ..ετσι απλα....Λέτε απ'ότι διαβάζω να κοιτάς το τώρα..συμφωνω εν μέρη..η περίπτωση σου έτσι οπως σκέφτεσαι εσύ,μόνο για το τώρα δεν είναι...μια κολλητη μ,καθε φορά που μου μιλάει για τον"πρώτο"της ακούν τα αυτιά μου τέρατα και δαίμονες...Ηταν 14...ειχαν σχέση 6 μηνες και κάτι και συνεχεια αυτός την το έθετε με τρόπο που όπως μ έλεγε ηταν πολύ γλυκός του στυλ"εισαι όλη μου η ζωη,θα μαστε για πάντα μαζί,δε θα σ αφησω ποτέ αγγελούδι μετα απο αυτο κτλ"..τον εμπιστεύτηκε...το κάνανε...την παράτησε μετα απο περίπου 6-7 μηνες...η κοπέλα αυτήν ειναι τωρα 17,5 ετων...εχει απιστευτα ψυχολογικά...απο αυτην την εμπειρια?οσο κι αν ακουγετε περιεργο,ναι απο αυτην την εμπειρία,σε σημείο να επισκέπτεται ψυχολόγο..εχει απίστευτα επιθετική στάση σε ολα τα αγόρια,και ειναι πλεον τελείως απομονωμένη..Την πλησίασα πέρυσι γιατι πραγματικά τη συμπόνεσα και με παααααρα πολυ δυσκολία την εκανα να με εμπιστευτεί..με εχει πλέον σαν αδερφό της..μου εχει πεί όλη της την ιστορία..μου είπε οτι δεν τη σεβόνταν στο σεξ..η πρώτη της φορά ηταν τρομερά επώδυνη.και σωματική αλλα κυρίως ψυχολογική...Είναι πολλά που μπορώ να σας φέρω ως παράδειγμα μεσα απο αυτην την ιστορία αλλα πραγματικα δεν θέλω γιατι μονο η ψυχούλα απο αυτό το κοριτσάκι ξέρει τι εχει περάσει...Δεν είναι ολες οι 14αρες ετσι βέβαια..αν και πιστευω το συντριπτικό τους ποσοστό δεν είναι ετοιμο απο πολλές πλευρές..Επισης κατι αλλο...Αυτο που λες δόκτωρα"αν ειναι να γινει θα γίνει και δε θα σκεφτώ οτι είναι μικρή"..δηλαδή σ αυτή τη φάση που είσαι υπάρχει κατι πιο σημαντικό να σκεφτείς απο αυτό?απο τον ψυχισμό της κοπέλας σου?και κλείνοντας...επειδη φιλε μ σε καταλαβαίνω..Κατ αρχάς θα σου συνιστούσα οτ ακόμη και ναι να σου πεί να μην το αποδεχτείς..επειδή όμως τώρα ειμαι σιγουρος οτι λες"τι λες ρε μ@@@@α"θα σου πρότεινα να βρείς καποια στην ηλικία σου..απόψεις μου....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login