θελω γνωμες για ενα προβλημα στο φροντ
Σελ. 2
Μήνυμα #109676 από Τέλης στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 10:02μμ
μέλος από: 24/8/2012 μηνύματα: 75 0 |
Τουλάχιστον μαθηματικά είναι απαραίτητες οι ταυτότητες τα πολυώνυμα τριγωνομετρία της γ γυμνασίου έκθεση συν το φροντιστήριο πάρε και ένα καλό λεξικό η το Μείζων του Φυτράκη ή τη 4η έκδοση (Το μεγάλο λεξικό) του Μπαμπινιώτη φυσική του γυμνασίου χρειάζεται τα ελάχιστη ειδικά της 3ης με το ρεύμα μην σε ανησυχεί γιατί θα τα ξεκινήσεις από το μηδέν στη γενικής 2ας οπού και θα σου φανεί χρήσιμη πολύ στη κατεύθυνση της δευτέρας με το την επαγωγή τους μαγνήτες(δύσκολο κεφάλαιο) και τρίτης στις ηλεκτρικές ταλαντώσεις.Αν θες για φέτος κάνε μια επανάληψη στις δυνάμεις και στην ενέργεια είναι το Α και το Ω φέτος στη φυσική και η βάση στη φυσική κατεύθυνσης της 3ης.Τώρα επίσης από μαθηματικά θα σου χρειαστούν πολύ δυνάμεις και ρίζες γιατί φέτος θα μάθεις τις νιοστές ρίζες και είναι διαχρονικές αξίες σε κατεύθυνση και γενικής πάντα θα υπάρχουν.Εκτός αν πας του χρόνου θεωρητική που δεν σε νοιάζει Και παιδιά ιδιαίτερα φροντιστήριο είναι τι βολεύει το καθένα εγώ για μένα ψηφίζω ιδιαίτερα και πάλι ιδιαίτερα για τους λόγους που πα και πιο πάνω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109679 από Webmaster στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 11:24μμ
Είδες προειδοποίηση ότι δε δεχόμασστε τίτλους του τύπου "Πρόβλημα" ή "Δώστε γνώμη". Εσύ έγραψες: "ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ για ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο φροντ". Όλα τα θέματα είναι προβλήματα και όλα θέλουν γνώμες. Αν είχες μπει στο πνεύμα του φόρουμ θα έγραφες κατευθείαν έναν τίτλο του στιλ: "Δεν είμαι καλός μαθητής" ή "Δεν καταλαβαίνω γρι στο φροντιστήριο". Αυτό είναι μια ένδειξη του τι συμβαίνει στο χαρακτήρα σου και το πραγματικό πρόβλημα είναι και το σχολείο και το φροντιστήριο ως εξής: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ που πάει και στο σχολείο και στο φροντιστήριο το οποίο σου απορροφά όλη την ενέργεια, σε γειώνει, σε μηδενίζει. Τέτοια άτομα βρικόλακες είναι πολύ εύκολο να τα εντοπίσεις. Είναι αυτοί που φοβάσαι μη σε κοροϊδέψουν, αυτοί που αποφεύγεις να τους κοιτάξεις στα μάτια, αυτοί που με το "Γεια σου" που θα τους πεις αισθάνεσαι ότι πρέπει να τους απολογηθείς που είσαι άνθρωπος. Αυτό το άτομο (ή άτομα) σε έχουν κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εμπιστεύεσαι άκυρους (όπως τους παραπάνω που είπαν απίστευτες μαλακίες, μέχρι και να πάρεις το κατ' εμέ γελοίο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να πλουτίσεις αυτόν τον ήδη πλούσιο σήμερα, στην εποχή του Internet). Αν δεν απομακρυνθείς από αυτούς που η παρουσία τους και μόνο σε κάνει να νιώθεις κακός μαθητής, άχρηστος και τιποτένιος, προκοπή δε βλέπεις, όσα ιδιαίτερα και όσα φροντιστήρια και να κάνεις. Υστερόκαφρο: Ωραία η συμβουλή "Κάνε ιδιαίτερο". Μόνο που ξεχάσανε να σου προτείνουν τον καθηγητή, διότι, τυχαίνει το ιδιαίτερο να είναι τόσο καλό όσο καλός είναι ο καθηγητής. Ένας κακός ιδιαίτερος καθηγητής μπορεί να σε καταστρέψει ανεπανόρθωτα και να τον πληρώσεις και χρυσάφι. Υστερόκαφρο 2: Κάποτε ήμουνα καθηγητής μαθηματικός και έκανα και ιδιαίτερα. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109683 από Τέλης στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, 12:22πμ
μέλος από: 24/8/2012 μηνύματα: 75 0 |
προς Θεού δεν το είπα κοροϊδευτικά γι το Λεξικό διότι χρειάζεται με έχει βοηθήσει πολύ στην έκθεση εμπλουτίζει το λεξιλόγιο που καλώς η κακώς παίζει μεγάλο ρόλο η ένα λογοτεχνικό βιβλίο βοηθάει στην έκφραση στη φαντασία.Δεν είχα τουλάχιστον εγώ προσωπικά να τον μειώσω.Τα ιδιαίτερα φυσικά και άμα ο καθηγητής αποδειχθεί γεια σου αλλάζεις.Επειδή έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα είμαι αρκετά ντροπαλός ανασφαλής κάπως τον καταλαβαίνω και του πρότεινα αυτή τη λύση.Είναι ανάλογα στο χαρακτήρα και πως αποδίδει ο χ,ψ μαθητής καλύτερα.Ξαναλέω δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω και να το έκανα ζητώ συγγνώμη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |