Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
Πρώτον να σε ενημερώσω ότι είσαι σε λάθος θέμα!Αλλά ok..Παντού απαντάμε!Αφού λες πως έχετε έναν κοινό γνωστό,αυτός είναι η λύση..Δηλαδή μέσο αυτού μπορείς να τον γνωρίσεις...Για παράδειγμα,όταν αυτός είναι με τον γνωστό σου πήγαινε κι εσύ 'τυχαία' να πεις κάτι στον γνωστό σου και έτσι μπορείται να γνωριστήτε,να σου μιλήσει..κλπ!!
Πήγαινε στο θέμα: ax....
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 23:06 @Διάφορα
Καλά αυτοί τι κάνουν τώρα?Τρέλα πουλάνε...?Είναι απαίσια...Τα ισοπεδώσαμε όλα...
Πήγαινε στο θέμα: H νέα μόδα στα κατοικίδια? Ελπίζω όχι!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 22:47 @Διάφορα
Παιδιά σε 2 εβδομάδες πάμε 3ήμερη και αφού η μαμά μου έχει υπογράψει ήδη τη δήλωση και το μόνο που μένει είναι να δώσω και τα χρήματα ο πατέρας μου μου πέταξε πως δεν θέλει να πάω και με λίγα λόγια τώρα το σκέφτεται πολύ σοβαρά για το αν θα με αφήσει...!!!Πείτε μου επιχειρήματα να του πω!Σας παρακαλώ...είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η εκδρομή γιατί την περίμενα πολύ καιρό και δεν θέλω με τίποτα να την χάσω!Άλλωστε είναι στην Αθήνα και το να πάω εκεί είναι για μένα όνειρο ζωής γιατί πάντα το ήθελα!!!Πείτε μου κάτι να του πω...please!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γονείς...
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 22:42 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Είναι πολλές οι στιγμές που θα ήθελα να ξαναζήσω..Μία απ'αυτές είναι εκείνες η στιγμές που ο ***** απλά με κοίταζε..Τίποτα άλλο,απλά αυτό...Γιατί όταν τα μάτια του με κοιτάζουν τα βλέπω όλα...είμαι αλλού..χάνομαι...Μια τέτοια στιγμή αξίζει να την ξαναζήσεις...!!!Πήγαινε στο θέμα: h kalyterh stigmh ths zwis sas....!!!
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 21:01 @Διάφορα
Πρώτα θα ήθελα να μιλήσω σ'αυτόν που αγαπώ..και να του πω τι νιώθω τόσο καιρό...Να τα βγάλω όλα από μέσα μου και να μάθω τι ακριβώς θέλει κι αυτός..Επίσης..θα ήθελα μια μέρα να μιλήσω σε όλες τις 'φίλες' μου και να τους πω πόσο μ'έχουν επηρεάσει αρνητικά μ'αυτά που κάνουν...Και τέλος θα ήθελα να μιλήσω στους γονείς μου μήπως και καταλάβουν ποτέ πως νιώθω κι εγώ...
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα θελατε να πειτε..
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 20:56 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν,εγώ είμαι στα 15,έχω κάνει και σχέσεις και φάσεις με κάποια παιδιά...Αυτός που θέλω εδώ και ένα χρόνο είναι 17 κι ο άλλος 16...Έλεος ε?Τεσπα..βασικά για τον πρώτο ξέρω καλά τι νιώθω και το ότι σκέφτηκα τον άλλον είναι συνέπεια των όσων ακούω απ'τις φίλες μου...Δηλαδή σας λέω,μου αρέσει αλλά δεν νιώθω όπως νιώθω για τον άλλον!Επίσης,ποτέ μου δεν πίστεψα πως θα αφήσει την άλλη για μένα!Απλά με τα όσα έκανε μου έδωσε κάποιες ελπίδες και βασισμένη σε αυτές περίμενα να χωρίσουν κάποια στιγμή...!Αυτό είναι όλο...
Πήγαινε στο θέμα: Είναι προδοσία αν θέλω κάποιον άλλο;
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
Ε αδικία είναι!Αλλά εντάξει..τι να πω?Τεσπα..σημερά στέλναμε μηνύματα μ'αυτό το παιδί που σας λέω,και την Παρασκευή έχουμε όλα τα γυμνάσια συνεστίαση και μου είπε θα έρθει.(αυτός πάει Λύκειο)Θα είναι κι ο άλλος όμως εκεί...
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 10:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε 'σεις...πρώτον thnks για τις απαντήσεις..κ 2ον,ποιος άλλαξε το όνομα του θέματος?Γιατί εγώ δεν είχα βάλει αυτό!Τι έγινε...?Μαγεία..?
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 10:46 @Sex
Αntre δεν εννοώ sex..!Μόνο φιλιά και τέτοια..Τουλάχιστον ακόμα έτσι κάνουμε φάσεις εμείς!!(εννοώ παιδιά της δικής μου ηλικίας)
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση ή φάση?
Μήνυμα στις 26/1/2008 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά,όπως ξέρετε εγώ θέλω έναν εδώ και ένα χρόνο!Που τα έχει με άλλη όλο αυτό το χρόνο!!Όμως τώρα τελευταία,υπάρχει ένα άλλο παιδί που κάτι παίζει μαζί του..Δεν λέω,μ'αρέσει όμως δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να κάνω κάτι γιατί πιστεύω πως ίσως έτσι προδίδω τον άλλον!Εσείς τι λέτε..?
Πήγαινε στο θέμα: Είναι προδοσία αν θέλω κάποιον άλλο; |