Μήνυμα στις 31/7/2008 στις 21:32 @Sex
Στο άσχετο...αλλά ενώ έχει το σέξ στο μυαλό του! Γιατί..πια η διαφορά? Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Μήνυμα στις 20/7/2008 στις 21:17 @Sex
Αν και ειναι και θεμα χημειας... θα συμφωνησω...χαλαρωσε..και θα ερθει μονο του!! Πήγαινε στο θέμα: pws ginetai t glwssofilo??
Μήνυμα στις 20/7/2008 στις 15:26 @Sex
webmaster.. τι λες??? εσυ δλδ κανεις τετοια αηδιαστικα πραγματα?? Ή το κρατας το πουλι σου μονο για σενα?? Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Μήνυμα στις 20/7/2008 στις 11:32 @Sex
ειμαι προβληματισμενη σχετικα με τις διαθεσεις του συντροφου μου και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. ο προβληματισμος μου ειναι γυρω απο τις επιθυμιες του. ο καλος μου θελει να παιζουμε παιχνιδια ρολων,το πιο προσφατο που μου ζητησε ειναι να γινω σκλαβα του...να τον υπακουω και να μην του φερνω αντιρισεις..ενω εκεινος θα μπορει να κανει οτι θελει με/σε εμενα. η αληθεια ειναι πως παντα με προσεχει...αλλα λιγακι με αγριευει να του αφεθω σε κατι τετοιο..κι αν θελει κατι που ισως να μην μου αρεσει εμενα.?? αξιζει να ρισκαρω η οχι? Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Μήνυμα στις 14/1/2008 στις 21:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αννανας για την γευση των υγρων!Και πολλα υγρα!! Πινεις οσο νερο χρειαζετε να πινεις? Εισαι αρκετα μικρη για να εισαι σιγουρη για κλειτοριδικο ή κολπικο οργασμο... Η γυναικα ξερεις πληρως το σωμα της αφου οι ορμονες τις εξισοροπησουν. Δηλαδη γυρω στα 25! Οσο για την ικανοποιηση...θα επρεπε να μην εισαι τοσο απαιτητικη απο τωρα.... Γιατι θα πρεπει να ειναι αρκετα εμπειρος και ο ερωτικος σου συντροφος! Αυτα...ευχομαι να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Απορίες.....Πολλές απορίες.......!!!
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 21:32 @Sex
Σιγουρα ειναι πολυ καλο να αποσπας την προσοχη εκεινη την στιγμη! Αλλα αν το αγορι δεν ειναι και πολυ εμπειρος καλυτερα να γινει με το δαχτυλο...γιατι διαοφρετικα η πρωτη φορα θα ποναει και ειναι κριμα να μεινει η αναμνηση του πονου. Πήγαινε στο θέμα: παρθενιά...
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 17:28 @Sex
Το ποσο δυσκολα 'η ευκολα σπα...εξαρταται απο το παχος και την ελαστικοτητα του. Το καταλαβαινεις απο μια μικρη αιμοραγια οταν αυτο γινει. Το καλυτερο κατ εμε ειναι να σπασει με τα δαχτυλα! Πήγαινε στο θέμα: παρθενιά...
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 17:26 @Sex
Σαφως και χυνουμε! Απλα οπως ειπε και καποιος φιλος παραπανω...δυσκολα πολυ! Πήγαινε στο θέμα: χινουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 17:23 @Sex
keep doing it! Ειναι πολυ καλο για μια κοπελα να επεξεργαζετε το κορμι της και να βρισκει μονη της τα πιο ευιασθητα σημεια κουμπια της! Συνεχισε...ειναι απαραιτητο για τον καθε εναν μας να το κανουμε αυτο για να μην ειμαστε και δυστροποι αργοτερα με τις εμπειριες μας! τωρα για τις φιλες σου.... καλυτερα να μην το συζητας,ειναι πολυ προσωπικα αυτα τα δεδομενα. Για οτιδηποτε θελησεις.... Πήγαινε στο θέμα: Αυτοϊκανοποίηση στα κορίτσια
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 17:19 @Sex
Κανε και λιγο κρατει.. ΔΕν ειναι καλο απο αυτην την ηλικια να μαθαινεις ετσι τον οργανισμο σου. Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικο???? |