Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 18:26 @Κλάψιμο
paidia opws k na t kanoume h nea tash tou na ginesai emo einai allos enas tropos na mas kanoun na skeftomaste ligotero...apla 8a ntunomaste oloi me ton idio tropo k 8a eimaste oloi idioi san klonoi...8a ta misoume oloi ola kai paei legontas..to wraio k t 3exwristo ston an8rwpo einai oti o ka8enas mas einai teleiws diaforetikos....se emfanish,se xarakthra,se proswpikothta..an ta isopedwsoume ola auta 8a ginoume apla mia maza p 8a mporei na thn kinei o opoiosdhpote analoga me to sumferon tou...apla 3upnhste
Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 18:10 @Διασκέδαση
to mpoufan..k ta alla 2 einai sthn koukoula...auto exw akousei egw
Πήγαινε στο θέμα: Οχι κουκουρικου ....!!!
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 17:58 @Διασκέδαση
paidia auto dn t exw vgalei egw alla kati filoi m...loipon..parte fash...eisai ena paparomounopswliasmeno poutsarxidomounovuzompalo...xexe
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργες λεξεις...
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 17:52 @Κλάψιμο
apofasisa na graftw sto site mono k mono gt h8ela kapou na milhsw...eimai genika xalia..eimai monh m...teleiws monh m....oloi oi upoti8emenoi filoi m dn endiaferontai oute mia sto ekatommurio gia mena...oloi exoun ta dika tous k otan tous milaw egw gia kapoio diko m provlhma me diakoptoun gia na m poun ta dika tous...einai xristougenna k dn exw me poion na vgw e3w..na pw kamia vlakeia na gelasoume..ka8omai san to kameno mprosta sto pc olh th mera akougontas kammenh mousikh k einai anhmera xristougenna...o monos an8rwpos p dn me exei grammenh einai h kollhth m p thn 3erw apo tote p hmoun 1os etous....alla k ekeinh einai poluasxolh k menei k pl makrua m opote oute p th vlepw k pote p leei o logos...eimai sigourh oti k na pw se kapoion oti eimai xalia k oti xreiazomai opwsdhpote kapoion dipla m dn 8a tre3ei kaneis...8a vroune mia dikaiologia k 8a m poune 3ereis dn mporw....dn 8elw na to pai3w emo h kati tetoio..apla h8ela na pw to provlhma m kapou gt kaneis dn exei to xrono h kai thn ore3h na me akousei...dn eixa pote tetoio provlhma..panta me peritrigurizan para polla atoma..eimai genika pl koinwniko atomo..alla fetos eimai sunexeia monh m k dn to katalavainei kaneis...kai den mporw na katalavw gt...dn exw kanei tpt gia na to a3izw...
Πήγαινε στο θέμα: ......:-( |